ППЛ: Левски (София) - Витоша (Бистрица) /4:1FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Витоша (Бистрица) , Петък от 20:00

Мнениеот ogrizko » 17 сеп 2018 19:10

Витоша играят отворен и грамотен футбол ...очаквам да биете по един или друг начин с 3:2 ....като гледам сте доста зле с вратарите, затова и очаквам 2 гола от тигрите :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 17 сеп 2018 20:03

Някои избързаха да ни направят шампиони, дори и да бяхме победили Локото. А истината е, че преди да сме изиграли четирите си мачове с Новите столичани и Лудогорец, всичко е празни приказки и мечти.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 сеп 2018 21:21

realno написа:Някои избързаха да ни направят шампиони, дори и да бяхме победили Локото. А истината е, че преди да сме изиграли четирите си мачове с Новите столичани и Лудогорец, всичко е празни приказки и мечти.

Така е, прав си, въпреки че нивата е много дълга и едва ли точно тези мачове ще предопределят кой знае какво на този етап от лигата. Факт е, обаче, че ги чакаме с голям интерес, за да се види какво ще покаже отборът ни любим срещу по-сериозните противници.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 17 сеп 2018 21:37

TristaNNN написа:
realno написа:Някои избързаха да ни направят шампиони, дори и да бяхме победили Локото. А истината е, че преди да сме изиграли четирите си мачове с Новите столичани и Лудогорец, всичко е празни приказки и мечти.

Така е, прав си, въпреки че нивата е много дълга и едва ли точно тези мачове ще предопределят кой знае какво на този етап от лигата. Факт е, обаче, че ги чакаме с голям интерес, за да се види какво ще покаже отборът ни любим срещу по-сериозните противници.

С тази игра, която показахме срещу Локо Пд. и така, ако е срещу оранжевите и разградските амуджи нищо добро не ни чака. Писна ми вече все да сме баражни...

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 17 сеп 2018 21:42

0-0

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 17 сеп 2018 21:44

Vura написа:0-0

Е най-накрая даде прогноза с равен за Левски. Това е постижение! Евала! :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 сеп 2018 21:49

LSFC 1914 написа:
TristaNNN написа:

С тази игра, която показахме срещу Локо Пд. и така, ако е срещу оранжевите и разградските амуджи нищо добро не ни чака. Писна ми вече все да сме баражни...

Абе, не е точно така. Тирето и каузата ще ни атакуват - неизбежно е, което напред ще отвори някакви пространства пък на нас, където Павлинчо, Марианчо, Обертанов и Кабралов само това и ще чакат. ;) Аз тъкмо и затова очаквам с голям интерес тези мачове - искам да видя как ще се справи нашата атака. Но да не изпреварваме събитията, сега на ред е Витоша и задължителните 3 точки.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 17 сеп 2018 23:24

Ако някой измежду Белмонт или Буш е титуляр, значи редят състава на треньора и положението в клуба е тотално безнадеждно. Задължително Рейш, Васчук и Фалшименто в центъра (Мариани да почива малко), Паулиньо вместо мухата без глава Кабрал, както и Яблонски вместо тролея Белаид. Стига експерименти и компромиси спрямо отчайващо слаби футболисти като Белмонт, няма за кога да го чакаме, или влиза и играе адекватно, или адиос, по-добре българче да ни трови нервите.

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 18 сеп 2018 00:14

levskarcheto96 написа:Ако някой измежду Белмонт или Буш е титуляр, значи редят състава на треньора и положението в клуба е тотално безнадеждно. Задължително Рейш, Васчук и Фалшименто в центъра (Мариани да почива малко), Паулиньо вместо мухата без глава Кабрал, както и Яблонски вместо тролея Белаид. Стига експерименти и компромиси спрямо отчайващо слаби футболисти като Белмонт, няма за кога да го чакаме, или влиза и играе адекватно, или адиос, по-добре българче да ни трови нервите.

Няма да е лошо и ония новия ляв бек Луи да поиграе. Горанов беше потресаващо слаб в Пловдив. Костов за малкото време, което игра последния мач обърка абсолютно всичко, а отиграванията му бяха направо плашещо некадърни. Предпочитам да се даде шанс на Илия Димитров или Ривалдиньо.
Някой между Белмонт, Буш и Белаид помирише ли терен, значи може вярно и да му редят състава на Стоянович.

fen1914

Мнениеот fen1914 » 18 сеп 2018 00:28

Мисля, че е добре след перфектното съдийство в Пловдив същата съдийска бригада да бъде наградена с наряд за Герена. Все пак когато си свършил перфектно работата си, имаш право да получиш овации от публиката :lol:

Върни се в “Левски”