Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 17 сеп 2018 16:31

CSKA 78 написа:[offtopic]Това ще да е чист мазохизъм! В ППЛ се играе някакво подобие на футбол! Даже доскорошните първенци от подуене, се оказаха чисти ръгбисти! А ти сам се опитваш да си го причиниш с футбол от ВПЛ?! :o

ПП В ППЛ футбол играем само ние и Лц, но последните при новия им треньор и това не правят! :shock:[/offtopic]

Ще го направя заради юношките ни. Пък колкото издържа. :)

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 17 сеп 2018 17:06

Ozzimozzi написа:
gihuelo написа:От този сезон един от най-талантливите юноши на Левски и голмайстор на школата. Марк-Емилио Папазов ,ще играе в академията на ЦСКА.
Viasport.bg

Това момче май не е чело форумните капацитети за юношески футбол :) Как ще дойде в толкова умрЕла школа? :)

[offtopic]Преговорите със Синчеца са ударили на камък и след като не е пуснал сина си да рита в ЦСКА, сме били принудени да вземем това момче, като втори избор. ;)[/offtopic]

Юношите на ЦСКА до 17 години се наложиха с категоричното 8:0 срещу Монтана в мач от третия кръг на Елитната група, който се игра в Монтана.

Пет гола за успеха отбеляза новият нападател на "червените Тома Ушагелов, който пристигна от Лудогорец. Две попадения реализира Емил Ценов, а Иван Иванов беше точен от дузпа, информира cska.bg.

Това е трета победа за "армейците" от три мача в Елитната група, след като в първите два кръга надделяха над Левски-Раковски и Витоша (Бистрица).

В следващия кръг ЦСКА гостува на Славия. Двубоят ще се играе на 23 септември (неделя) от 16:00 часа на помощния терен на стадион “Славия”.

Какво става бе ? :) От най-хубавите школи все при нас идват :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 сеп 2018 19:14

Мисля, че е време да се захапе темата за "Българска армия". Догодина има два вида избори. За европарламент през май и кметски през октомври. Значи имаме точно година да натиснем Фандъчка да даде разрешение за строителство на нов стадион в чашката на сегашния. Старият корумпиран гл. архитект - Петър Диков го беше обявил за паметник на културата, ако не се лъжа и беше казал, че не може да се пипа. Това обаче не му попречи да даде на бившия си съдружник да строи жилищен комплекс в Борисовата градина към Младост, за което го и махнаха.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 17 сеп 2018 19:45

Има ли пари другото са подробности, а щом нещата се движат със скорост на костенурка, то значи, че все още няма финанси за нов стадион.
Не се вадят лесно 30-тина милиона лева за нещо, което никога няма да бъде твое.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 17 сеп 2018 20:18

Dust написа:Има ли пари другото са подробности, а щом нещата се движат със скорост на костенурка, то значи, че все още няма финанси за нов стадион.
Не се вадят лесно 30-тина милиона лева за нещо, което никога няма да бъде твое.
Това може да се разреши с дългосрочна концесия по примера на Лудогорец, или просто да ни го дадат за безвъзмездно и безсрочно ползване, по примера на едни други.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 17 сеп 2018 20:41

Дори и за 50 години да е концесията, то стадиона си остава собственост на държавата, а концесионера само го стопанисва, което познавайки Ганчев тези неща много не са му по вкуса.
Изграждането на нов стадион е много сериозна инвестиция, която по нашите географски ширини няма избиване.
Ако има спонсори те пък поставят много тежки условия и т.н., така че бавенето на приемане на закона за спорта бих казал, че е огромен плюс за Ганчев.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 сеп 2018 21:16

gihuelo написа:Тази вечер по Диема.от 20:00 може да наблюдаваме 7-8 момчета от школата , които са преотстъпени на Литекс в мач срещу 1948.

Аз също ги наблюдавам и в мен бушуват смесени чувства: Хем ми е смешно като гледам как се мъчат момчетата, хем се умилявам от гледката в горния ляв ъгъл на телевизора - какво дерби беше навремето само, еееехххх футболна романтика. :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 сеп 2018 21:30

Red Warrior написа:Мисля, че е време да се захапе темата за "Българска армия". Догодина има два вида избори. За европарламент през май и кметски през октомври. Значи имаме точно година да натиснем Фандъчка да даде разрешение за строителство на нов стадион в чашката на сегашния. Старият корумпиран гл. архитект - Петър Диков го беше обявил за паметник на културата, ако не се лъжа и беше казал, че не може да се пипа. Това обаче не му попречи да даде на бившия си съдружник да строи жилищен комплекс в Борисовата градина към Младост, за което го и махнаха.

ГГ харесва подхода ти! Само така, какви са тия безсмислени закончета, правилничета и разпоредбички - те са за глупавите европейци, а ние сме в страната на шкембето и семчиците. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 17 сеп 2018 21:37

TristaNNN написа:
Red Warrior написа:Мисля, че е време да се захапе темата за "Българска армия". Догодина има два вида избори. За европарламент през май и кметски през октомври. Значи имаме точно година да натиснем Фандъчка да даде разрешение за строителство на нов стадион в чашката на сегашния. Старият корумпиран гл. архитект - Петър Диков го беше обявил за паметник на културата, ако не се лъжа и беше казал, че не може да се пипа. Това обаче не му попречи да даде на бившия си съдружник да строи жилищен комплекс в Борисовата градина към Младост, за което го и махнаха.

ГГ харесва подхода ти! Само така, какви са тия безсмислени закончета, правилничета и разпоредбички - те са за глупавите европейци, а ние сме в страната на шкембето и семчиците. 8-)

[offtopic]Оня момък хрЪватски Анте Аралица и той ви хареса,ама не се плашете беше веднъж,а от веднъж не се става.... :mrgreen:[/offtopic]
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 сеп 2018 22:40

TristaNNN написа:

Иронийката ти е малко безмозАчна и ще ти кажа защо.Ако се направи нов стадион,то ще е повече от перфектно за българския футбол и за българския спорт.А и да гледам рок концерт,например,на някоя нова ''Армия'' ще е нещо божествено за мен,а и за много други хора.Същото се отнася и за вас при Виваком Арена,където за мене там нещата си умреха и с козирки и табла.!Тъпото при мозАците в България(независимо дали са сини,лилави,червени или пембени) е,че не ни правят впечатление далеч по съществени неща - като например как Ахмед Доган си взе цял ТЕЦ,но ни прави ''негативно'' впечатление нещо,което ще допринесе толкова много за българския спорт.И нищо не може да ме убеди,че там не може да се построи нов стадион,поради простичката причина че място има(маха се пистата около терена и се прибира навътре.Напротив.Не само че има място,ами може и да се освободи място за нови дръвчета,храстчета и тем подобни карантийки,толкова защитавани от сините ''еколози'' :mrgreen:.Място да минават машини също има.Откъм Драган Цанков има 2 пътя,като единия е пешеходен,но това не е чак такъв невероятен проблем за временно преминаване).Просто трябва да се измисли няква инвестиция,която за мене е трудно постижима.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”