koisa написа:specter написа:И един въпрос имам - Тиам вече е с 5 ж. к. и пропуска тоя мач, нали?
Пропуска го!
5 мача - 5 картона за Тиам.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
koisa написа:specter написа:И един въпрос имам - Тиам вече е с 5 ж. к. и пропуска тоя мач, нали?
Пропуска го!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
delqnski47 написа:Тез са много тегави...
Присъединявам се към мнението на шивача.
koisa написа:delqnski47 написа:Тез са много тегави...
То всеки, който се затвори срещу нас е тегав. На 29-ти очаквам същото!
metodito написа:"Витоша" играе бърз и отворен футбол, Акрапович - грозен и слаборезултатен. Така че, аз пък очаквам да излязат да се надиграват с нас. Което, ако е Буш в атака, няма да им е проблем да измъкнат нещо. Ако е Костов, ще ги надупчим. Вчера Локото не дадоха да дишат на Габи и Кабрал. По двама ги пазеха. А и на двамата им трябват открити пространства, за да наберат скорост. Такива нямаше. "Тигрите" въобще нямат общо от онзи отбор на Лаптопа от миналия сезон. Дано наистина стане така.
metodito написа:koisa написа:delqnski47 написа:Тез са много тегави...
"Витоша" играе бърз и отворен футбол, Акрапович - грозен и слаборезултатен. Така че, аз пък очаквам да излязат да се надиграват с нас. Което, ако е Буш в атака, няма да им е проблем да измъкнат нещо. Ако е Костов, ще ги надупчим. Вчера Локото не дадоха да дишат на Габи и Кабрал. По двама ги пазеха. А и на двамата им трябват открити пространства, за да наберат скорост. Такива нямаше. "Тигрите" въобще нямат общо от онзи отбор на Лаптопа от миналия сезон. Дано наистина стане така.
koisa написа:metodito написа:koisa написа:delqnski47 написа:Тез са много тегави...
"Витоша" играе бърз и отворен футбол, Акрапович - грозен и слаборезултатен. Така че, аз пък очаквам да излязат да се надиграват с нас. Което, ако е Буш в атака, няма да им е проблем да измъкнат нещо. Ако е Костов, ще ги надупчим. Вчера Локото не дадоха да дишат на Габи и Кабрал. По двама ги пазеха. А и на двамата им трябват открити пространства, за да наберат скорост. Такива нямаше. "Тигрите" въобще нямат общо от онзи отбор на Лаптопа от миналия сезон. Дано наистина стане така.
Няма логика да излязат и да се надиграват с нас когато знаят, че ние имаме проблем със затворени отбори... Ако им вкараме ранен гол може да опитат да се надиграват, но иначе не вярвам. Все пак ще видим като дойде мача. Очаквам затворен противник.
koisa написа:Ако и останалите мислят като Кабрал, може да повторим предния мач!Жерсон Кабрал: Никой не очаква от нас да печелим всеки мач
Потребители, разглеждащи този форум: THE G.A.M.E и 19 госта