65 години от освобождаването на "Аушвиц"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 65 години от освобождаването на "Аушвиц"
дали евреите знаят за 3-март или за 5-вековното ни турско робство със сигорност НЕ .ама ние нали сме родоотстъпници нищо чюдно и 4-или вече да празнуваме срамувамсе от такива БЪЛГАРИ коита пишят такива теми а вие??????????????????????????????????
Бижутера написа:vasobaso написа:Бижутера, интересна ми е, твоята позиция по темата!?! С богатият ти форумен опитси бил наясно, в какво ще се превърне- магнит за национал-социалистическа утайка и куп словоблудтва. Как ми слиш трябва да се модерира подобна тема (100% трябва да я има)? Модераторските мнения също ще са от полза...
Национал-социализма е едно доста интересно словосъчетание, което е излишно да разнищвам в спортен форум, но какво има да коментирам - темата е добра и не съм написал нищо иронично или семитско в нея, така, че не знам какво искаш...
Именно, не си "написал нищо" в темата си... Чудих се, имаш ли мнение за това, което си постанл, или просто хвърляш храна на кучетата и гледаш сеир?!!? Имам предвид, че явно те вълнува, щом пускаш тема... Та, това "искам"- твоето мнение!
П.С. Вече има и хора, които се "срамуват" от темата...
Herbsupported Ape
- Бижутера
- Контакти:
Нарочно не пиша личното си мнение, защото с темата ще се случи нещо не толкова хубаво 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
pelev73 написа:дали евреите знаят за 3-март или за 5-вековното ни турско робство със сигорност НЕ .ама ние нали сме родоотстъпници нищо чюдно и 4-или вече да празнуваме срамувамсе от такива БЪЛГАРИ коита пишят такива теми а вие??????????????????????????????????
Ти не можеш да пишеш на български,а на другите си тръгнал да четеш морал.

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Холокоста според мен е доста пресилено понятие - докнякъде вярно. Аз знаам , че евреите затваряни в такива лагери (имало ги е със сигурност) са работе ли във военната индустрия - производство на оръжия и т.н. Имало е и експерименти с човешкото тяло , но тези експеритнти в последствие дават многонасоки за развитието на съвременната медицина и затова повечето доктори които са извършвали тези опити след войната не са съдени като военопрестъпници или престъпници срещу човечеството , дори не са съдени на затвор (повечето от тях)
Ами,дай тогава с тебе да си правят експерименти,за да се развива медицината,съгласен ли си?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Преди 2 години ходих в Полша и реших да мина да разгледам Аушвиц,на полски Освиенцим
Нещата,които видях ме потресиха доста...Чел съм много неща за това място,много снимки съм виждал,но когато отидеш там нещата стават още по-мрачни...Ако видите как са живеели хората,какво и колко са яли,какви мъчения са търпяли...УЖАС Е
И като се замислиш,с какво щастие са очаквали момента да се хвърлят на жиците с ток или да се самоубият,само и само да не търпят мъчения...Нямам думи просто