Паце и ти имаш право, вече има всякакви изгодни оферти. Но все пак, сега погледнах офертите на местен оператор и Iptv с 95mbps интернет е 31.90 лв Като платиш за диемите и макс спорт и отива на 40лв. А с 25 лв на месец и 100mbps би трябвало доста добре да ми вървят каналите на тв бокса.
Както и да е, всеки си преценява.
Ла Лига - Сезон 2018/2019
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Ла Лига - Сезон 2018/2019
Нетът е доста по-нестабилен от кабелната. С прекъсване на нета съм имал проблеми 5 пъти повече (особено при лошо време) отколкото с кабелната. Може да възникнат и десетки други проблеми и бъгове с кутията и само да се ядосваш. 

- paceto
- Контакти:
Повечето оператори включват тези канали към общият пакет. Например Виваком дават 250 канал + 60 HD за 30 лева и там са включени Диема Екстра и май на БСК каналите.
При А1 срещу 39 лева получаваш Диема Екстра, каналите им Макс Спорт 120 канала + 23 HD и 100mbps интернет.
Високият им пакет пък получаваш всичките канали които предлагат + HBO и 200mbps интернет, 210 канала и 60 HD срещу 49 лева.
Хващам произволно някаква кабеларка, която предлага Нет до 100, Диема Екстра и Макс Спорт за цена от 25 лева с над 140 канала, а без Диема Екстра цената е 18 лева, ама имали смисъл да сме чак пък толкова дребнави, че да махнем Диема за да не плащаме 25 лева?
http://comnet.bg/node/39
Знам, че ние сме свикнали да плащаме малко и да искаме да получаваме много, ама така сме закърмени както се казва и гледаме все тънко да минем. Аз плащам по 150$ на месец, ама имам над 300 канала като почти всички сa HD, интернет и спортни канали като в тази цена влиза и застраховката, wifi приемник и някои други екстри. Не правете грешката обаче да обръщате тази сума в наши пари и мога да ви кажа, че горе долу се равнява на цена у нас като цялостна услуга за някъде 50-60 лева, ама знам че няма застраховки към договорите с нашите оператори.
При А1 срещу 39 лева получаваш Диема Екстра, каналите им Макс Спорт 120 канала + 23 HD и 100mbps интернет.
Високият им пакет пък получаваш всичките канали които предлагат + HBO и 200mbps интернет, 210 канала и 60 HD срещу 49 лева.
Хващам произволно някаква кабеларка, която предлага Нет до 100, Диема Екстра и Макс Спорт за цена от 25 лева с над 140 канала, а без Диема Екстра цената е 18 лева, ама имали смисъл да сме чак пък толкова дребнави, че да махнем Диема за да не плащаме 25 лева?

http://comnet.bg/node/39
Знам, че ние сме свикнали да плащаме малко и да искаме да получаваме много, ама така сме закърмени както се казва и гледаме все тънко да минем. Аз плащам по 150$ на месец, ама имам над 300 канала като почти всички сa HD, интернет и спортни канали като в тази цена влиза и застраховката, wifi приемник и някои други екстри. Не правете грешката обаче да обръщате тази сума в наши пари и мога да ви кажа, че горе долу се равнява на цена у нас като цялостна услуга за някъде 50-60 лева, ама знам че няма застраховки към договорите с нашите оператори.

Аз пък си гледам испанското от Лайвспорт.вс . 5000 kb,60 fps.А плащам 20 лева за нет.
- JackPackage
- Контакти:
Паце, тия всичките оператори (MSat, Comnet и др) с нелегалните Ареанаспорт, Спортклуб, Беин и т.н. са извън София - в Сф поне на мен не ми е известно някой оператор да ги предлага тези канали 

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- bilyaletdinov
- Контакти:
Паце, баща ми за телефон, интернет, Диеми и Макс Спорт плаща 42 лв. В момента единственото, което не може да гледа е Дюнерлигата, щото сме си орязали останалите безсмислени канали. Зависи от плана ти.
Аз лично не искам да имам нищо общо с тия шарлатани, ама вчера установих, че са взели и правата за испанското, което не гледам.
Аз лично не искам да имам нищо общо с тия шарлатани, ама вчера установих, че са взели и правата за испанското, което не гледам.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- paceto
- Контакти:
JackPackage написа:Паце, тия всичките оператори (MSat, Comnet и др) с нелегалните Ареанаспорт, Спортклуб, Беин и т.н. са извън София - в Сф поне на мен не ми е известно някой оператор да ги предлага тези канали
Вероятно има такива, ама са някакви регионални кабеларки т.е. обхвата им е горе долу по квартали.
Ако ги попиташ на място в някой техен офис ще ти кажат вероятно, че има такива канали и то най вече ако си тръгнал да подписваш с тях понеже може да си мислят, че им правиш капан.

-
Леле тия Севиля мега злетаци, Хетафе ги разчеква на Писхуан !
Иначе докъде стигнахме... От - Никой няма да купи правата за Ла Лига до това мач Севиля - Хетафе да се излъчва (дублира) по 2 различни телевизии с двама различни коментатори - Кеф ти Касабов (Мигача), кеф ти другия галфон по макса.

Иначе докъде стигнахме... От - Никой няма да купи правата за Ла Лига до това мач Севиля - Хетафе да се излъчва (дублира) по 2 различни телевизии с двама различни коментатори - Кеф ти Касабов (Мигача), кеф ти другия галфон по макса.

- Udoji90
- Контакти:
Добре бе, тея VAR съдиите в стаичката може ли да са толкова зле?
Абсолютно редовен гол на Бен Йедер беше това - видя се на повторенията. Онези също гледат повторения и не признават гола.
Колкото и да не съм почитател на Севиля, във втория пореден кръг просто им режат главата.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- paceto
- Контакти:
Пълна гавра на съдбата със Севиля.
Отменен гол заради засада, две дузпи отменени заради засада и то всичко при резултат 0:2 за Хетафе.
Отменен гол заради засада, две дузпи отменени заради засада и то всичко при резултат 0:2 за Хетафе.