Първа лига VIII кръг: ЦСКА - Черно море (Варна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Първа лига VIII кръг: ЦСКА - Черно море (Варна)

Мнениеот W84me » 15 сеп 2018 22:00

Няма да имаме футбол с такива съдии и журналисти. Аз по-пародиен и пристрастен коментатор не съм чувал, тоя надмина дори най-големите подмазвачи в историята. 140 пъти каза, че тоя отбор се връщал начело в класирането, нищо че лидера до момента има мач по-малко. Чак цитира и голова разлика на отбори с различен брой мачове. А тия в студиото, където казваха, че при първия гол нямало нарушение не заслужават никакъв коментар, вредни за футбола!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 15 сеп 2018 22:06

Мауридес, дори и да не се разписва е много полезен в играта. И в защита се връща и топки в центъра взема, организира атаки, комбинира интелигентно. Новият нападател Соу вдъхва много доверие. Бърз, борбен и умее да се пласира и да комбинира с останалите. Мога да кажа, че с лекота си взехме мача, можеше и с повече, но колкото, толкова. Пинто вкара много барут в третия гол :) Десподов пак с точен мерник. Красота !
Велик ЦСКА !

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 сеп 2018 22:08

W84me написа:Няма да имаме футбол с такива съдии и журналисти. Аз по-пародиен и пристрастен коментатор не съм чувал, тоя надмина дори най-големите подмазвачи в историята. 140 пъти каза, че тоя отбор се връщал начело в класирането, нищо че лидера до момента има мач по-малко. Чак цитира и голова разлика на отбори с различен брой мачове....

Какво нередно има?
Да, имаме мач повече, .... и? Къде е драмата?
Класирането е временно, ... нали :)

Дай един принт скрийн на таблицата :) :) :) :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 15 сеп 2018 22:09

W84me написа:Няма да имаме футбол с такива съдии и журналисти. Аз по-пародиен и пристрастен коментатор не съм чувал, тоя надмина дори най-големите подмазвачи в историята. 140 пъти каза, че тоя отбор се връщал начело в класирането, нищо че лидера до момента има мач по-малко. Чак цитира и голова разлика на отбори с различен брой мачове. А тия в студиото, където казваха, че при първия гол нямало нарушение не заслужават никакъв коментар, вредни за футбола!

Ами и вие, като бяхте зад нас в класирането и мач преди нас, същите пристрастени коментатори, казваха, че излизате начело в класирането. "Взимам хапчета за памет, ама забравих как се казват" !
Велик ЦСКА !

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 15 сеп 2018 22:10

Не виждам какво могат да кажат подуенци за този мач?! Мач като слънце за ЦСКА, особено второто полувреме! Направо ги разбихме тези от морето, даже се отърваха с малко! Новият нападател също ще мачка, определено му личи!
Да не кажа голяма дума, ама това момче Соу, ако си развие таланта, може да бъде от най-добрите чужденци играли в България!

ПП А най-хубавото е, че е взет под наем с опция за откупуване! :)
Последна промяна от CSKA 78 на 15 сеп 2018 22:12, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

BFS
Контакти:

Мнениеот BFS » 15 сеп 2018 22:12

W84me написа:Няма да имаме футбол с такива съдии и журналисти. Аз по-пародиен и пристрастен коментатор не съм чувал, тоя надмина дори най-големите подмазвачи в историята. 140 пъти каза, че тоя отбор се връщал начело в класирането, нищо че лидера до момента има мач по-малко. Чак цитира и голова разлика на отбори с различен брой мачове. А тия в студиото, където казваха, че при първия гол нямало нарушение не заслужават никакъв коментар, вредни за футбола!

Ако има СЕМ, трябва да спрат телевизията предавала мачът, тя е вредна за възпитанието на децата и за здравето им! Утре, ако деца играейки се получи положението като в първата минута, може да има пострадали и това да лежи на съвестта на тази телевизия.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 сеп 2018 22:13

Red_Neck написа:Какво нередно има?
Да, имаме мач повече, .... и? Къде е драмата?
Класирането е временно, ... нали :)

Дай един принт скрийн на таблицата :) :) :) :)

Драмата е, че такива елементи изобщо се допускат до ефир, че и се правят на професори, футболни капацитети.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 15 сеп 2018 22:15

BFS написа:

Ако има СЕМ, трябва да спрат телевизията предавала мачът, тя е вредна за възпитанието на децата и за здравето им! Утре, ако деца играейки се получи положението като в първата минута, може да има пострадали и това да лежи на съвестта на тази телевизия.

Пичове, да не се обидихте на коментатора? :mrgreen:

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 15 сеп 2018 22:19

Гледахте ли интервюто с Илиан Илиев ? Реално изказване с професионален поглед върху ситуациите в срещата, без измислено мрънкане за съдии, времето, флората и фауната и други подобни. Хайде лека нощ и само ЦСКА !
Велик ЦСКА !

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 15 сеп 2018 22:21

BFS написа:

Хахаха, това беше добро :)
Велик ЦСКА !

Върни се в “ЦСКА”