Ако в България има феърплей...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Re: Ако в България има феърплей...

Мнениеот Vojdek » 27 яну 2010 13:29

MORSKI написа:А на мен ми е интересно с "честния" нов съдийски шеф - вие къде ще завършите и по-важното е по какъв начин ще стане това- бас хващам, че няма да е по-най честния!
И да, още нещо, ако случайно не ви потръгне да видя кой тогава ще ви е виновен- може би глобалното затопляне, или земетресението в Хаити :evil:

"Ние", след продажбата на Дърводалиев мисля шампиони да ставаме. :mrgreen:
Не го взимай навътре, ясно е че и новият шеф на съдиите е поредният подставен смешко.Но не можеш да отречеш, че тоя полусезон сте там където сте главно благодарение на Момиров.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 яну 2010 13:41

Vojdek написа:
MORSKI написа:А на мен ми е интересно с "честния" нов съдийски шеф - вие къде ще завършите и по-важното е по какъв начин ще стане това- бас хващам, че няма да е по-най честния!
И да, още нещо, ако случайно не ви потръгне да видя кой тогава ще ви е виновен- може би глобалното затопляне, или земетресението в Хаити :evil:

"Ние", след продажбата на Дърводалиев мисля шампиони да ставаме. :mrgreen:
Не го взимай навътре, ясно е че и новият шеф на съдиите е поредният подставен смешко.Но не можеш да отречеш, че тоя полусезон сте там където сте главно благодарение на Момиров.

хахахаа, къде сме :? 10. ахахаха, добре се справи Момирката няма що :lol: Глупости говориш ,поне , след като уж ни подпираше постоянно според вас- да бяхме 1 или 2, че да не ме е яд :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 яну 2010 16:32

Морски,колегата хич не говори глупости,и през пролетта,и през есента бяхте доста подпиран отбор.С това не казвам,че ТИМ са оказвали натиск над Момиров,просто той си е мишка,а тези под него да не говорим.
Последна промяна от acmilan на 28 яну 2010 12:34, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 яну 2010 16:52

acmilan написа:Морски,колегата хич не говори глупости,и през пролетта,и през пролетта бяхте доста подпиран отбор.С това не казвам,че ТИМ са оказвали натиск над Момиров,просто той си е мишка,а тези под него да не говорим.

:lol: Е,да.Добута ни Момиров до едни бронзови медали. :lol: И тях щяхме да отървем,ако Локо Сф не се бе издънил с Локо Пд в Надежда и Електричката не бе пропуснал дузпата срещу нас на Тича.Ами отменения гол на Ловеч,дето топката тупна зад голлинията,пак Момиров виновен. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 яну 2010 20:43

Гарфилд,аз просто изразих мнение,което може да бъде подкрепено от много хора,а и най-вече аргументи.Не се заяждам определено...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 яну 2010 21:24

acmilan написа:Гарфилд,аз просто изразих мнение,което може да бъде подкрепено от много хора,а и най-вече аргументи.Не се заяждам определено...

Аз също.Просто са ми смешни тези обвинения.Излиза че,сме се издигнали в челото,благодарение на съдиите. :lol: Щото за другите тимове не важи изобщо. :lol:
Само Черно море.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 яну 2010 00:34

acmilan написа:Гарфилд,аз просто изразих мнение,което може да бъде подкрепено от много хора,а и най-вече аргументи.Не се заяждам определено...

Пролетта имахме отбор и си засужихме 3 място, извинявай, ама е така! Сега и това да се опитвате д аомаловажите е не, ще се застрелям :lol: Или ще емигирирам :lol:
Може и да е имало случай да ни подпре съдия, но това определено не е било самоцел и определено не е причината да сме в тройката ;)

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 фев 2010 22:42

И преди е имало уговорени мачове в българския футбол само че тогава бяха много по-малко. Макар ,че имаше един период в средата на 80-те когато за равен 0:0 не се присъждаха точки и на двата отбора и двата отбора се разбираха ,ако до 80-та минута няма гол двата отбора да си разменят по един гол.
Лично за мен честната игра от българския футбол си отиде ,когато т.н. наречените мутри влезнаха във футбола- "Славия"(СИК), ЦСКА (на Ил.Павлов), " Литекс" по-късно "Левски" на Чорни- тогава станахме свидетели на тотално опорочени шампионати като 1999 когато на пролетта "Левски" и "Литекс" си осигуриха всичките мачове освен прекия двубой( то и него "Литекс" успя да уреди чрез съдията ;) ) и накрая "Литекс" и ЦСКА разиграха уникален цирк. Следващата година вече "Левски" им го върна и направи по-добра организация и стана шампион ;) . По подобен начин шампиони станаха шампиони и ЦСКА през 2003 ,и "Локомотив"(Пд) през 2004.
Според мен няма отбор ,който не е оказвал натиск върху съдиите и да не е ползвал съдийска помощ :) .
Тук някои упрекват ,че "Левски" е отбора ,който е най-далече от честната игра-това си е тяхно мнение(което несъмнено има известни основаия), но бих им напомнил не толкова далечната 2004 ,когато "Левски" загуби титлата след загуба с 1:2 от собствения си сателит "Родопа" с 8 играчи на "Левски" в редиците си и треньори водещи се на заплата на Герена. Както през 1985 "Левски" бе близо да загуби титлата след 0:0 срещу "Дунав"(от което и двата отбора не взеха точки) вместо да стигнат до взаимно изгодното 1:1. Още един довод за честната игра - равносметката от мачовее между "Левски" и ЦСКА сочи доста сериозно превъзходство на сините ,но отбора с най-много титли е друг ;) .
Както и всеки може да погледне статистиката от мачове на "Левски" срещу ЦСКА и "Литекс" когато са били съдийствани от чуждестранни съдии. Ще виим едно много сериозно превъзходство на "Левски". Като даже се намериха и някои болни мозъци ,които написаха тонове мастило как "Левски" били хванали съдии като Д.Паули, М.Мерк, Л.Микел като всеки един от тези съдии беше в Топ 10 на света в момента в който свиреше мачовете на "Левски". Интересно как "Левски" е успял да хване Д.Паули и М.Мерк? -нещо ,което не успя да направи С.Берлускони. Или пък Л.Микел? - нещо което не успя да направи Абрамович.

Върни се в “Футбол - България”