Сашко Александров се присъединява към чуждестранен клуб
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Сашко Александров се присъединява към чуждестранен клуб
Вярно, че подбора не му е една от силните страни, но не мисля, че е целенасочен. Все пак даде шанс на Иво Иванов. Кой го беше чувал?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- Ticha
- Контакти:
Ако това е вярно, това ще е голяма загуба за нас, но пък Сашко го заслужава. Дано отборът да е от някое по-голямо първенство. Отборите, които се готвят в Кипър едва ли са малко, така че няма как да проверим.
- Sagittarius
Сашко е най-добрия бъгларски централен защитник.Най-добрия,твърдо номер 1 като последен в отбраната.Доказа се срещу Сампдория,ПСВ,Щутгарт където беше пак от най-добрите.Е,най-добрите обикновено изпъкват,забелязват ги и отиват да се развиват в по-класни отбори.Сашко изпъкваше твърде много вече,а развитието му се спираше от жалкия Мърди,който нарочно не го викаше в Национала,а пускаше протежетата си,тези на Сираков и играчи на ЦСКА(отбор с жалка защита).Аз съм щастлив,за Сашко,за играч който доказа лоялност и любов към зелено-бялата фанелка,колко пъти се изсмя на офертите на Левски и ЦСКА?Ние го възпитахме,ние го отгледахме,той е рожба на Черно Море закърмен с нашия дух и трябва да сме горди,че ще подпише с отбор участник в ЕКТ(все още),а там са все добри отбори,по-добри от Черно Море и всеки един друг български отбор.За времето от както 18 годишен дойде на Тича,помним първите му мачове,до днешния лидер в защитата ти,супер стабилен успяващ да покрие и грешките на колегите си измина времето му при нас и най-вече в А група.Мястото му е точно в Европа,точно в калсен отбор,за да натрие на мазната каунска мутра безспорните си успехи и,че е 10 пъти по-добър защитник от Милиев,100 пъти от жалкия зет,от Минев,Иван Иванов,Пламен Николов и тем подобни анти-футболисти с протекции цапащи националната фанелка.Нищо,момчето успя въпреки всичко.Трудно ще му намерим заместник,но покрай Дяков и Домакина можем да наложим следващия младок,който след време да е новата ни звезда там,например юношеския национал Цветан Какароколев,който Левски пробва да открадне лятото,или друг такъв-Николай Тодоров.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Кои първенства още не са започнали?Значи ако е вярно ще е Кипър,Румъния,Полша,Гърция,Турция?
Незнам дано да се развива момчето даде ни много,но нека да е в някой класен отбор..
Незнам дано да се развива момчето даде ни много,но нека да е в някой класен отбор..
chelseabg написа:Кои първенства още не са започнали?Значи ако е вярно ще е Кипър,Румъния,Полша,Гърция,Турция?
Навсякъде извън България ще е класен отбора! По-посредствено първенство от нашето може би са на Лесото, Свзаиленд, Уганда и Албания, като за последните две не съм убеден

MORSKI написа:chelseabg написа:Кои първенства още не са започнали?Значи ако е вярно ще е Кипър,Румъния,Полша,Гърция,Турция?
Навсякъде извън България ще е класен отбора! По-посредствено първенство от нашето може би са на Лесото, Свзаиленд, Уганда и Албания, като за последните две не съм убеден
Не е така.Не можеш да ме убедиш ,че Васлуй е по добър варянт за един футболист от Левски(колкото и да са ми неприятни)
Или иначе казано водещ отбор в изпадащ чуждестранен..
chelseabg написа:MORSKI написа:chelseabg написа:Кои първенства още не са започнали?Значи ако е вярно ще е Кипър,Румъния,Полша,Гърция,Турция?
Не е така.Не можеш да ме убедиш ,че Васлуй е по добър варянт за един футболист от Левски(колкото и да са ми неприятни)
Или иначе казано водещ отбор в изпадащ чуждестранен..
Ти пък не можеш д аме убедиш, че Левски е водещ отбор, но дай да не изпадаме в полемики

Някъде има ли инфо за контролата Светкавица- Ч.Море?
- Ticha
- Контакти:
Според varna-sport.com, става въпрос за отбор участник в европейските клубни турнири.
В "Народно дело" пишат,че щял да подписва с "Шериф"(Молдова)...Дано не е вярно