ППЛ: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) /1:0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Re: ППЛ: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) , 16.09.

Мнениеот olfix » 10 сеп 2018 20:08

mark1926 написа:
olfix написа:Локото са един много елементарен отбор, но с огромен късмет-все пак победиха Лудогорец, като гости.

Ето нещо за елементарния тим и големият му късмет, чак да се чудиш кой е елементарният??? ... http://plovdivderby.com/2018/09/10/levs ... ri-godini/

Това, че Локото в момента са елементарни, не значи, че ние сме цъфнали:)

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 10 сеп 2018 20:35

blue avalanche написа:
mark1926 написа:Е, все този пуст късмет, нека сравним статистиката на "късметлиите" и на водачите в класирането на ППЛ срещу лудогорец... и как с късмет сме най-успешният отбор в историята срещу лудогорец

Запри се, бе човек!!! Искаш ли да ти покажа една друга статистика?
Левски - Локо Пд: 124 мача, 79 победи, 26 равни, 19 загуби. Голова разлика: 262:105. Как ти се струва? :mrgreen:
"Успешни" ли сте срещу нас? "Силно ли играете срещу силните"? :mrgreen:
В Пловдив: 62 мача, 28 победи, 21 равни, 13 загуби. Голова разлика:: 97:63.
Толкоз по върпоса!
И аз мога да ти покажа кадри от нашата съблекалня. И кво?

Аз говоря на български език, без обиди и псувни... Не виждам защо да се "запирам"? Водим диалог, конструктивен надявам се? Живеем в новото време , в него няма полиция и българска армия... след 10 ноември статистиката на ЛОКОМОТИВ рязко се подобрява срещу сини и червени- факт!!!

Но не това ми е думата, доказан критерий в последните 7 години е българският шампион лудогорец. Аз твърдя, че Локомотив е отбор ,от който никой не може да е в безопасност!!!

Какво е твоето твърдение???

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 10 сеп 2018 20:43

olfix написа:
mark1926 написа:
olfix написа:Локото са един много елементарен отбор, но с огромен късмет-все пак победиха Лудогорец, като гости.

Ето нещо за елементарния тим и големият му късмет, чак да се чудиш кой е елементарният??? ... http://plovdivderby.com/2018/09/10/levs ... ri-godini/

Това, че Локото в момента са елементарни, не значи, че ние сме цъфнали:)

Нека бъдем коректни, нека уточняваме какво сме искали да кажем, без да обиждаме другия отбор предварително!???

Срещу ЛОКОМОТИВ никой не може да се чувства в безопасност, абсолютно никой!...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 сеп 2018 21:04

kistendil написа:
jivkovisz написа:
LSFC 1914 написа:
jivkovisz написа:Това Локо е може би най-слабото в цялата им история. 0:4
И САМО ЛЕВСКИ

Това Локо би Лудогорец в Разград. ;)

Да би ги с невероятен късмет.

Мдааа, и той е част от играта....... понякога.
Сигурно пък този път ще е с "Левски", затова прогнозата ми е 0:8. Поне :mrgreen:
Супер ще е и футболерите ви да са толкова сигурни като вас
Обикновено следва гробовно мълчание

Ако под гробовно мълчание имаш предвид, че си траеме и се спотайваме след загуба, грешиш. Точно тогава започваме да сипеме критики към отбора, без да се оправдаваме със съдии, БФС и т.н. , е има и изключения разбира се, но наблягаме преди всичко на нашата игра.
Иначе за мача, отново ще спазя традицията си да не давам прогноза, тъй като съм фаталист. Нека стане хубав мач и по-добрия да победи, Надявам се все пак това да е Левски, но ако ни биете с добра игра, ще знаем, че сме паднали от добър отбор ;)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 сеп 2018 21:07

2-1 за Локо и началото на нова криза за гостуващият отбор :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 сеп 2018 21:18

шивача написа:2-1 за Локо и началото на нова криза за гостуващият отбор :mrgreen:

Май си променяш отношението към Левски към по-добро - Цял гол си ни отпуснал да вкараме :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 сеп 2018 21:20

шивача написа:2-1 за Локо и началото на нова криза за гостуващият отбор :mrgreen:

Аве не знам дали Локо ще бие, но съм сигурен, че това ще ни е най-тежкото гостуване. И е много вероятно да загубим точки там. Което ще е в реда на нещата.
По-любопитно обаче ще е, ако спечелим този мач. Определено! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 сеп 2018 21:58

mark1926 написа:
blue avalanche написа:
mark1926 написа:Е, все този пуст късмет, нека сравним статистиката на "късметлиите" и на водачите в класирането на ППЛ срещу лудогорец... и как с късмет сме най-успешният отбор в историята срещу лудогорец

Запри се, бе човек!!! Искаш ли да ти покажа една друга статистика?
Левски - Локо Пд: 124 мача, 79 победи, 26 равни, 19 загуби. Голова разлика: 262:105. Как ти се струва? :mrgreen:
"Успешни" ли сте срещу нас? "Силно ли играете срещу силните"? :mrgreen:
В Пловдив: 62 мача, 28 победи, 21 равни, 13 загуби. Голова разлика:: 97:63.
Толкоз по върпоса!
И аз мога да ти покажа кадри от нашата съблекалня. И кво?

Аз говоря на български език, без обиди и псувни... Не виждам защо да се "запирам"? Водим диалог, конструктивен надявам се? Живеем в новото време , в него няма полиция и българска армия... след 10 ноември статистиката на ЛОКОМОТИВ рязко се подобрява срещу сини и червени- факт!!!

Но не това ми е думата, доказан критерий в последните 7 години е българският шампион лудогорец. Аз твърдя, че Локомотив е отбор ,от който никой не може да е в безопасност!!!

Какво е твоето твърдение???

МОето твърдение е, че Левски е отбор, срещу който ВИЕ не можете да се чувствате в безопасност. ;)
След 10 ноември "рязко подобрената ви статистика" показва: 42 победи, 13 равни, 10 загуби. Голова разлика: 140-59. Всичко за Левски. Факт!!!
Няма никакво значение как играете срещу Лудогорец. Важно е как играете срещу нас.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 10 сеп 2018 22:50

Не виждам причина, поради която да има някаква негативна нагласа към тоя мач - едва ли не, че ще е изключително тежък. :roll: Това че в последните 3-4 мача там нямаме победа не означава, че ще продължи и сега. Още повече, че и отборът, и треньорът в момента нямат нищо общо с тези от предните близки няколко години.

П. С.: Само за статистиката ще ви напомня - срещу Берое нямахме победа в Стара Загора от 2012 година или 6 мача. На 7-мия им се случиха доста неприятни неща, а в момента отборът е на по-високо ниво, така че няма нужда да очакваме загуби на точки и да се подготвяме за такива сценарии предварително. Ако излезнем пределно мотивирани и концентрирани съм убеден, че ще ги бием без проблеми. Единственият начин те да вземат нещо от тоя мач е или както срещу Лудогорец просто да имат огромен спортен шанс, или както казах - да ги подценим.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 сеп 2018 23:01

sin4ec написа:

Аве не знам дали Локо ще бие, но съм сигурен, че това ще ни е най-тежкото гостуване. И е много вероятно да загубим точки там. Което ще е в реда на нещата.
По-любопитно обаче ще е, ако спечелим този мач. Определено! :)

Ако спечелите продължавате да мечтаете, докато реалността не ви блъсне челно. Реално игрово сте една идея по-добре от миналата година, но пак сте трагедия. Първото ви място е голяма доза късмет. Но пък трупате точки, което на зимата ще ви даде опции за по-добра селекция и организация за атака на върха. Но до зимата от играта ви не очаквам нищо впечатляващо.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Левски”