България - Норвегия - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Re: България - Норвегия - 1:0 FT

Мнениеот insaneboy1 » 09 сеп 2018 22:34

blue avalanche написа:
gzagorov написа:Ако не си разбрал досега, турнирът се провежда на мястото на неофициалните контролни срещи, където по презумпция, освен за здраве, се предполага, че се играе за да се обиграват състави и да се сработват футболисти, за да са боеспособни отборите за по-важните мачове. Бонус - за разлика от контролите, тук има някакъв шанс за класиране на голямо първенство.
Иначе, аз си предпочитам противници като Словения и Норвегия пред Замбия и Бахрейн, но тук вече е въпрос на предпочитания ;)

Много добре знам на мястото на какво се провежда този турнир.
Пак казвам - бонусът е за ПЪРВИЯ. За останалите - все едно контролки. Или бъркам?
Не си спомням да сме играли контроли със Замбия и Бахрейн, но може и да греша. :mrgreen: Ако имаш някакво инфо - моля сподели. За да си попълня "белите петна". :twisted:

Не си спомняш, защото когато другите играят контроли, ние не играем нищо.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2018 22:43

Dust написа:
blue avalanche написа:
Dust написа::arrow: :arrow: Ти въобще наясно ли си с регламента на въпросният турнир?

Наясно съм. Само първият в нашия поток се класира за европейското. Или греша? :mrgreen:

А първият ако се е класирал вече през квалификационният цикъл, какво се случва?
Казах ти, че изобщо не си наясно с регламентите.

В плейофите на Лигата на нациите ще участват отбори, които НЕ СА СЕ КЛАСИРАЛИ през квалификациите. ;)
Така, че не ми плямпай за "първия, който вече се е класирал". :lol:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 09 сеп 2018 22:43

Напротив Лигата на Нациите едно от най умните неща измислени от УЕФА. Този турнир е особено полезен за такива отбори като нашия. Даже сякаш е измислен специално за България 8-) Защото иначе,ако го нямаше този турнир всички отбори сега щяха да играят контроли, а ние пак щяхме да си "почиваме" по простата причина, че никой не иска да играе с нас. Освен това за разлика от контролите се вижда,че тук всички отбори играят с титулярните си състави! Хората не стига,че ни осигуряват задължителни мачове срещу сносни съперници ,но и ни дават реален шанс за евроквота срещу съперници от нашата черга. Точно това прави мачовете във всички групи интересни, защото се дава равен шанс/дори и на по слабите отбори/ за всички за евроквота през турнира. Дори и да не вземем евроквота, ако се класираме 1ви в групата отиваме в по горната Лига В, където ще играем с много по качествени отбори, за сметка разбира се на по малък шанс вече за евроквота.
Между другото снощи в Лига А Англия-Испания направиха страхотен мач, а следващия мач в тази група е Испания-Хърватия!
Последна промяна от Sole на 09 сеп 2018 22:47, променено общо 2 пъти.

reddevil80
Контакти:

Мнениеот reddevil80 » 09 сеп 2018 22:45

blue avalanche написа:
gzagorov написа:Ако не си разбрал досега, турнирът се провежда на мястото на неофициалните контролни срещи, където по презумпция, освен за здраве, се предполага, че се играе за да се обиграват състави и да се сработват футболисти, за да са боеспособни отборите за по-важните мачове. Бонус - за разлика от контролите, тук има някакъв шанс за класиране на голямо първенство.
Иначе, аз си предпочитам противници като Словения и Норвегия пред Замбия и Бахрейн, но тук вече е въпрос на предпочитания ;)

Пак казвам - бонусът е за ПЪРВИЯ. За останалите - все едно контролки. Или бъркам?
Не си спомням да сме играли контроли със Замбия и Бахрейн, но може и да греша. :mrgreen: Ако имаш някакво инфо - моля сподели. За да си попълня "белите петна". :twisted:

Когато в Скопие Македония мисля, че с Англия играха. Та имаше въпрос от някоя медия към директора защо не играем отново контролни срещи и дебила, който отговаря за националните отбори излезе и каза, че нас никой не ни кани, а ние нямаме 300 000 лв, за да поканим някой да играе с нас контрола. Как да му опонираш на тоз дебил, като ще ти каже че не разбираш от футбол колкото него, че да му задаваш такива въпроси?
от 30 години гледам БГ футбол, но така и не съм видял титла на отбор на Гриша Ганчев, спечелена по честен път с убедителна игра, без приятелски отборчета, с блокиращи футболистчета, без хванати съдиии всичко онова, което да ни убеди.

e4sy
Контакти:

Re: България- Норвегия 09.9.2018 19:00

Мнениеот e4sy » 09 сеп 2018 22:47

blue avalanche написа:

Не се напрягай на мислиш , не ти се получава ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2018 22:49

reddevil80 написа:
blue avalanche написа:

Когато в Скопие Македония мисля, че с Англия играха. Та имаше въпрос от някоя медия към директора защо не играем отново контролни срещи и дебила, който отговаря за националните отбори излезе и каза, че нас никой не ни кани, а ние нямаме 300 000 лв, за да поканим някой да играе с нас контрола. Как да му опонираш на тоз дебил, като ще ти каже че не разбираш от футбол колкото него, че да му задаваш такива въпроси?

А на един отбор, който не се класира за никакви шампионати, тези контроли му трябват за...КАКВО ТОЧНО???

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2018 22:50

Sole написа:
Между другото снощи в Лига А Англия-Испания направиха страхотен мач, а следващия мач в тази група е Испания-Хърватия!

А Германия и Франция щяха да спукат топката. ;)

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 09 сеп 2018 22:53

blue avalanche написа:В плейофите на Лигата на нациите ще участват отбори, които НЕ СА СЕ КЛАСИРАЛИ през квалификациите. ;)
Така, че не ми плямпай за "първия, който вече се е класирал". :lol:

Преди 1/2 финалите ще се изиграе целият квалификационен цикъл, така че някой измежду Сърбия и Гърция може и да се класира директно за Еврото и тогава отпада от финалната четворка на дивизията (респ. ще има друг отбор на тяхно място) от група С.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: България- Норвегия 09.9.2018 19:00

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2018 22:54

e4sy написа:
blue avalanche написа:

Не се напрягай на мислиш , не ти се получава ;)

Не, че съм те питал, де... Да се намесваш в разговорите на другите мама ли те научи? Или учителката? Или сам го "измисли"?

reddevil80
Контакти:

Мнениеот reddevil80 » 09 сеп 2018 22:54

blue avalanche написа:А на един отбор, който не се класира за никакви шампионати, тези контроли му трябват за...КАКВО ТОЧНО???

Ами по-горе ти обясниха регламента и положителните страни, няма да се повтарям.
А ако не иска да спечели групата, спокойно може да си пусне да обиграва по-млади футболисти или ако ще като Дания да си го бойкотира, с полупрофесионалисти или направо аматьори, които през следващото издание на турнира ще са почти сигурно в по-долна група с по-слаби отбори. Може тогава да се сетят, че има смисъл от тези мачове. Факт е от мачовете в първи кръг, че над 90% от отборите, които участват в турнира си го играят като официални срещи и им пука за резултатите.
За нашият национален отбор, който никъде не се класира има шанс да играе плейофи и да спечели турнира, т.к. се предполага, че отборите които ще стигнат до финалната фаза би трябвало да са се класирали по-рано по време на квалификациите, т.е. ние да играем до финала с отбори равностойни на нашият
Последна промяна от reddevil80 на 09 сеп 2018 22:59, променено общо 1 път.
от 30 години гледам БГ футбол, но така и не съм видял титла на отбор на Гриша Ганчев, спечелена по честен път с убедителна игра, без приятелски отборчета, с блокиращи футболистчета, без хванати съдиии всичко онова, което да ни убеди.

Върни се в “Национален отбор”