Контрола: Левски (София) - Радник (Сурдулица) 08.09.2018 | Събота | 18:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TreiD
Контакти:

Re: Контрола: Левски (София) - Радник (Сурдулица) 08.09.2018 | Събота | 18:00 часа

Мнениеот TreiD » 08 сеп 2018 18:50

Найденов е потресаващо зле.. Нашименто изглежда,че се намира в добра форма, иска всяка топка и всяка атака минава през него.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Контрола: Левски (София) - Радник (Сурдулица) 08.09.2018 | Събота | 18:00 часа

Мнениеот TristaNNN » 08 сеп 2018 19:01

Мнението ми за първата част от мача:

Бушев - Скандален! Не мога да повярвам, че футболист с тази физика губи така лековато единоборствата и пада като пиян.
Васчуков - приятната изненада за мен. Много комбинативен и с усет за удобните празни пространства, въпреки че не е много бърз. За негов ужас му се налага да чака пасове от Бушев, засега...
Павлинчо - почна да напомня за себе си. Още два-три мача и пак ще къса мрежжите.
Кабов - определено има футбол у това момче, но днес взима само грешни решения с топка в крака.
Нашиментов - по-скоро пречи с това ужасно бавене на играта.
Юруков - не ми е ясно какво по-точно са тактическите му задачи. Уж е опорен, но сякаш много бавно се придвижва, засега ...
Нгианионин - почна плахичко като за дебют, но се поопомни и мисля, че му е нужно просто малко обиграване с колегата на фланга. Не е зле.
Яблонеца - на ходом показва класа и позициониране.
Рейшов - изглежда научен футболист, играе със самочувствие, определено мирише на футбол.
Найденов - добър мач дотук, днес му се получава играта, с леки уговорки.
Митрев - дано да не се разсърди след ироничните ръкоплясания, не са нужни никому.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 сеп 2018 19:19

Тоя Найденов много зле бе!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 сеп 2018 19:26

NOMER14 написа:Васчук нещо като Прохазка ще да е...

:mrgreen: :mrgreen: Нищо общо с Прохазка, по-скоро Тасевски.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 сеп 2018 20:04

От видяното смятам, че Вашчук, Рейеш и Лучо ОПРЕДЕЛЕНО са попадения!
Отзад с Давид, Холмар и Нуньо сме бетон!
Отляво с Горанов и Лучо - стабилно. Ако Горанов не "внимава" скоро може франсето да се вихри там. :)
Отдясно - Цветкович и Рейеш? - мей би... :?:
В средата - Нашименто, Мариани, Тиам, Вашчук и Рейеш - кевлар!!! :mrgreen:
Някои колеги вечно мрънкат, че юношите не получавали игрово време.
Е, днес Юруков и Кабов получиха по 60 мин, Найденов - 70, Ст.Иванов - 30, Ил.Димитров - 20.
Емииии...Сори!!! Тези момчета ЗА ПОРЕДЕН път(даже и в контрола) показаха, че или нямат ЖЕЛАНИЕ да се борят за титулярно място, или нямат ВЪЗМОЖНОСТИ! Пък може да им харесват да си лъскат пейчицата... Знам ли...
Не може Кабов да мечтае за заплатата на Дъглас Коща, например, а да играе като Мето "Изидорото" от Горна Диканя! :evil:
Не може Юруков да мечтае да стане като Каземиро, например, а да играе като Дечо "Фалкаото" от Голямо Шарково! :mrgreen:

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 08 сеп 2018 20:07

В контролата взеха футболистите, които играят по-малко и отново победиме. 8-)
Левски завинаги в моето сърце![

LEVSKAR57
Контакти:

Мнениеот LEVSKAR57 » 08 сеп 2018 23:22

TristaNNN написа:....
Митрев - дано да не се разсърди след ироничните ръкоплясания, не са нужни никому.

Напротив напълно заслужени са за цялостното му творчество в любимия ни отбор Левски. Това е "капитана", който избяга на полуврмето след една комична проява. Нека с тези иронични подвиквания и ръкопляскания някой от ръководството да разбере кооооолко мноооого този лимитиран вратар е нежелан на Герена, белким го махнат. Неможката вече си знае, че е смешен и нежелан, ама си седи и заплатката си върви, а със сигурност е един от добре платените в отбора.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 09 сеп 2018 08:29

LEVSKAR57 написа:
TristaNNN написа:....

Напротив напълно заслужени са за цялостното му творчество в любимия ни отбор Левски. Това е "капитана", който избяга на полуврмето след една комична проява. Нека с тези иронични подвиквания и ръкопляскания някой от ръководството да разбере кооооолко мноооого този лимитиран вратар е нежелан на Герена, белким го махнат. Неможката вече си знае, че е смешен и нежелан, ама си седи и заплатката си върви, а със сигурност е един от добре платените в отбора.

Всеки от нас малко или много в живота си е има ситуации, за които е заслужавал иронични ръкопляскания. Не сме безпогрешни. Разбира се нашите не са ставали пред много хора. Но все пак благодарение на Митрев имаме нов треньор. Както е записано в Библията: всяко зло за добро. В крайна сметка неща се подредиха добре. Това е важното.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”