Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот metodito » 06 сеп 2018 10:21

https://topsport.bg/levski/nuno-reysh-n ... agent.html
Това е начинът. Не, че играч, останал без отбор не може да се окаже находка, но друго е да играЕ, а не шест месеца да е тренирал сам и да твърди, че е във форма и ала-бала.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 06 сеп 2018 11:41

Трансферният прозорец затваря, а Левски се подсили подобаващо за текущата кампания. На "Герена" акостираха цели пет нови попълнения, но след трансферните страсти е време да се помисли и за задържане на настоящите звезди, които имат по-дълъг стаж в отбора.

А сметките показват, че цели шестима са с изтичащи договори в края на сезона и ако не искат "сините" да ги загубят като свободни агенти, трябва да действат скоростно. Практиката показва, че клубът загуби заради ненавременна намеса по подновяването на договорите играчи като Антонио Аниете, Георги Костадинов, Роман Прохазка, Васил Панайотов, Антонио Вутов и много други само през последните две години.

Сега пред угрозата да си тръгнат заради изтичане на договора са големи звезди, като Габриел Обертан, Давид Яблонски и Милош Цветкович, които са несменяеми титуляри, когато са здрави. Към тях можем да добавим още Жерсон Кабрал, който прави силен сезон, а другите са Аймен Белаид и авторът на първия гол за сезона в Първа лига за тима, донесъл инфарктния успех над Ботев в Коматево - Илия Димитров.

Всички те са обвързани с клуба до 30 юни 2019 г. А ако договорите им не бъдат подновени до зимата, от 1 януари ще могат да преговарят като свободни агенти с всеки, който прояви интерес към тях. Точно така Левски изпусна Роман Прохазка миналия сезон.

А с договор само до 31 декември 2018 г. е естонският халф Богдан Вашчук. Той обаче е под наем от ФК Рига и може да се преговаря с клуба му за откупуване или взимане за по-дълго под наем.

Ще видим как ще се справи ръководството с тази задача. Новите попълнения - всичко супер, но особено Обертан, Яблонски и Цветкович са повече от задължителни за тоя отбор. Надявам се да не повтаряме старите грешки. Много ми се иска след няколко месеца да не увиснем на няколко поста заради необмислена раздяла с няколко ключови футболисти и да се чудим какво да правим... Разбира се, ако се появят някакви супер изгодни оферти за тях и сами поискат да си ходят е разбираемо, но в противен случай...
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 сеп 2018 12:04

За Илия Димитров и Белаид няма да рева на глас. И да скачам през балкона.
Не знам защо тези двамата са включени в графата "звезди"??? Защо изобщо са в тази статия?
Илия Димитров САМ трябва да се моли да остане в отбора! Нещо не виждам опашка от грандове, които се бият за него...
А след последните трансфери Белаид е НЕНУЖЕН!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 сеп 2018 12:49

blue avalanche написа:За Илия Димитров и Белаид няма да рева на глас. И да скачам през балкона.
Не знам защо тези двамата са включени в графата "звезди"??? Защо изобщо са в тази статия?
Илия Димитров САМ трябва да се моли да остане в отбора! Нещо не виждам опашка от грандове, които се бият за него...
А след последните трансфери Белаид е НЕНУЖЕН!

Чакай малко, не бързай да отписваш Белаидов с лека ръка, защото не се знае дали няма да ни е нужен за резервен ЦЗ. Другото, което не знаем е дали и къде Стоянов ще ползва новия португалец, щото на мен ми мирише на една нова двойка вътрешни халфове Рейш - Тиам, или Рейш резерва на Тиам с цел подсигуряване на поста при наказания и контузии. Друга възможност - продаваме Холмар или Давид, за да понапълним хазната, а португалецът застава в центъра на отбраната, но и при този сценарий пак ни е нужен резервен ЦЗ. Деян Иванов не го броя все още, не знам какво става със здравето на това момче, но не го виждам нито по клипчетата от тренировките, нито в групите, все едно изобщо го няма в Левски. Папазов пък е съвсем рано да го гласим там, има още мнооооого хляб да яде момчето, но се надявам, че поне попива нещичко от батковците си.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 06 сеп 2018 13:25

NOMER14 написа:След Гунди, Киро Миланов, Панов, Мишо Вълчев, Наско, Гонзо трудно ще ни се хареса някой за голмайстор.

Дембеле ни харесваше ...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 сеп 2018 14:18

ЕМИЛ написа:
NOMER14 написа:След Гунди, Киро Миланов, Панов, Мишо Вълчев, Наско, Гонзо трудно ще ни се хареса някой за голмайстор.

Дембеле ни харесваше ...

Ехе, това кога беше... Големите европейски клубове, а и принципно сериозните, не се изоставят без качествен вкарвач. Принципно не обичам да ни сравнявам с Лудогорец, но не помня да са се оставяли без вкарвач. От Безяк насам, през Кафу и Кешерю. За този период ние имахме един Аниете. Не е сериозно... Иначе, да, бихме се оправили и без вкарвач, стига да не играем със схема, която включва един основен вкарвач. А ние така играем... принципно.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 06 сеп 2018 17:31

metodito написа:Аз не мисля, че трябва да се преекспонира това с деветката. Разберете, че девятка не се "привлича", девятката се превръща в такъв, но трябва освен сериозна сума и да се получи химията - между него и публиката, между него и отбора...

Но... на първо място са кинтите. "Свободен" агент, в 80% от случаите означава, че нещо не е наред. Един голаджия да е без отбор? ОК, в някое друго време, в някой друг час. А след това, парите не са единствено и достатъчно условие и има куп други фактори. Така че, според мен, ние деветка, каквато "Левски" е имал, ние няма да намерим. Това е. Песимистично звучи, но вече години наред няма такъв. Вземат се нападатели с по 5 гола на сезон. Уатдъфак, драги зрителе? Голаджия е футболист с двуцифрени сезони. Не, не е гаранция, отново, но има много, далеч по-голяма вероятност такъв да бележи по над 12-13 гола на сезон, отколкото някакъв, който в цялата си кариера има 100 мача и 20 гола. А в "Левски" идват само такива. Срас да развърже кесията и да се закупи един истински голаджия от първенство като хърватското, словенското, втора френска/испанска/холандска дивизия, албанското, ако ще да е, но голаджия! Няма никакъв сми да се привлича втория Буш или Мапуку. Ние и с Костов и Илийката ще ги направим тези голове. Отделно от това имаме убиец като Паулиньо и възродения Кабрал.

Искам само да те попитам за какви пари взехме Гарра Дембеле, Базил де Карвальо и Жуниор Мапуку? За Арш дадохме 300 хил. евро и си заслужаваше. Стара поговорка казва, че като не става с пари, става с много пари. Или да се обадят на Коко Динев.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 06 сеп 2018 17:35

Вайбърооооооо........

Изображение
Бразилският нападател Луан Виана подписа дългосрочен договор с ПФК Левски.

Роденият през 1996 година офанзивен футболист идва от Ал Ахли, а кариерата му до тук преминава през Парана и отборите на Гремио и Португеса.

Очаквайте по-късно първите думи на Виана като играч на Левски.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 сеп 2018 17:39

Честит... Цял ден чакам вайбъра да изпищи с нов нападател. :lol: :lol: :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 06 сеп 2018 17:39

Вайбъро е железен,два пъти...на третия нападател.Успех!

Върни се в “Левски”