metodito написа:TreiD написа:Левски от доста години няма качествен централен нападател, а минаха един куп футболисти, кой с малки, кой с големи претенции да е приличен играч. Въпреки това, ако погледнете головете този сезон, ще видите,че доста различни голмайстори имаме, а това може само да ни радва. Не е като миналата година, 10 отзад и при центрирания да се молим Яблонски да вкара, че даже и гол майстор ни стана, а това е смешно за клуб който има претенции за нещо. Личи си,че клуба отива във правилна посока, взехме от доста време футболисти които имат качества, а и подсилихме състава от миналата година.
Надявам се,че след привличането на новите момчета, крайните ни защитници, ще започнат да играят на обичайното си ниво, защото си пролича,че липсвата на конкуренция пречи много на играчите.
И аз съм на мнение, че ако продължат всички да вкарват така, ще компенсират липсата на истински голаджия. Трябва да спрем да се заблуждаваме. Втори Гонзо/Гара/Арш, няма да видим скоро. Това са реалностите. Нека ме опровергаят от ръководството.
Тъкмо щях да те опонирам за писаното по-горе, че от много години не сме имали качествен нападател голмайстор, като дам за пример Гарата и Арш. Даже Гарата по-скоро при нас беше в най-добрата си форма, но Арш си беше голмайстор и къдетото и да е играл го е доказвал (може да му погледнете статистиката). Тук не му се получи особено но иначе е вкарвач. Друг е въпроса дали ако се дадат много пари за качествен нападател от силно европейско първенство, той въобще ще се успее да се адаптира при нас. Повече ме притеснява Павката и моментното му състояние. Дано тази контузия не свали нивото му драстично.