Мнениеот metodito » 05 сеп 2018 20:07
Аз не мисля, че трябва да се преекспонира това с деветката. Разберете, че девятка не се "привлича", девятката се превръща в такъв, но трябва освен сериозна сума и да се получи химията - между него и публиката, между него и отбора...
Но... на първо място са кинтите. "Свободен" агент, в 80% от случаите означава, че нещо не е наред. Един голаджия да е без отбор? ОК, в някое друго време, в някой друг час. А след това, парите не са единствено и достатъчно условие и има куп други фактори. Така че, според мен, ние деветка, каквато "Левски" е имал, ние няма да намерим. Това е. Песимистично звучи, но вече години наред няма такъв. Вземат се нападатели с по 5 гола на сезон. Уатдъфак, драги зрителе? Голаджия е футболист с двуцифрени сезони. Не, не е гаранция, отново, но има много, далеч по-голяма вероятност такъв да бележи по над 12-13 гола на сезон, отколкото някакъв, който в цялата си кариера има 100 мача и 20 гола. А в "Левски" идват само такива. Срас да развърже кесията и да се закупи един истински голаджия от първенство като хърватското, словенското, втора френска/испанска/холандска дивизия, албанското, ако ще да е, но голаджия! Няма никакъв сми да се привлича втория Буш или Мапуку. Ние и с Костов и Илийката ще ги направим тези голове. Отделно от това имаме убиец като Паулиньо и възродения Кабрал.
Последна промяна от
metodito на 05 сеп 2018 21:57, променено общо 1 път.