Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Мноу църен ве![]()
![]()
delqnski47 написа:Колкото е по-черен толко по-добър![]()
Това е закон
![]()
delqnski47 написа:JackPackage написа:Мноу църен ве![]()
![]()
Колкото е по-черен толко по-добър![]()
Това е закон
П.П. Жесата е по-черен,но тряя ги измерим,че не съм сигурен.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:delqnski47 написа:JackPackage написа:Мноу църен ве![]()
![]()
Колкото е по-черен толко по-добър![]()
Това е закон
П.П. Жесата е по-черен,но тряя ги измерим,че не съм сигурен.
Ми пускай анкета, какво чакаш още?
Kalin123 написа:И аз малко съм шокиран, че се взима нападател, а не атакуващ халф или защитник (и централен и ляв и десен, какъвто и да вземат няма да сбъркат). Ако се взимат играчи на позиции на който си имаме достатъчно предлагам да се вземе още един дефанзивен халф :D
danko_sot написа:Kalin123 написа:И аз малко съм шокиран, че се взима нападател, а не атакуващ халф или защитник (и централен и ляв и десен, какъвто и да вземат няма да сбъркат). Ако се взимат играчи на позиции на който си имаме достатъчно предлагам да се вземе още един дефанзивен халф :D
Единственото, което ми идва на акъла е, ако НЕМ е решил да премине на система 4-4-2 в повечето мачове. Но тогава кой ще играе в средата Пинто и Малинов или Пинто и Тиаго, или Бикел с Пинто??? Освен това при тая схема крилата трябва много да помагат на бековете, а като знаем Десподов какъв помагач е в защита. Абе пълна каша, а толкова добре започнахме сезона....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта