Денят за отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Re: Денят за отбора

Мнениеот Tiberius » 04 сеп 2018 16:39

Furious_Monk написа:Ти ако не мислиш, че Мендеш не мъти главата на Роналдо, за да печели повече от характера му... значи имаш малко познания за начина по който хората манипулират и експлоатират чуждите слабости.

Мендеш защото е интелигентен, затова остана без клиенти на Бернабеу. Същия парцал като Райола... Пишеш подобни глупости, каквито драскаш и за Моуриньо, но човек сам избира дали да използва главата си или ще предпочете сърцето...

Това е негов актив, нормално е да каже, че Модрич не заслужава тази награда, а и честно казано и аз съм на това мнение. Модрич направи сравнително приличен сезон, но нищо повече от това. Няколко добри мача на световното и толкова...

Кажи какво точно направи Лука за да заслужи мястото си сред топ кандидатите за златната топка... вкара ли победен гол на финал като Иниеста( например), или пък имаше по-голяма заслуга за последната година, от съдийството на мачовете срещу Байерн(какъв срам за всеки човек, който обича честната надпревара и да печели категорично и без никакъв спор)... и Кариус на финала...(ако оставим настрана головете на Кристиано) Защо Лука изобщо е там, какво точно е направил тази година?

Нищо общо нямат Мендеш и Райола. Мендеш винаги е бил коректен с клубовете. Никога не съм чувал от него някакви крайни мнения, освен в този случай. Докато Мино Райола открито си изнудва клубовете, направо е отвратителен. В конкретния случай чисто и просто Мендеш предава думите на Кристиано, който дори не уважи церемонията, което би трябвало да ти говори достатъчно за неговата лична позиция. Естествено, че Кристиано няма да го каже публично, има си хора за тази работа, но всичко идва от него. Не случайно Дадич критикува именно Кристиано, а не агента му, защото знае кой е главата на змията.

Като цяло не ми пука за тази индивидуална награда и за която и да е друга. Но пък е хубаво е да се каже, че явно са искали да оценят халфовата ни линия, която беше с най-голяма заслуга за ШЛ и може би за това закономерно са я дали тази въшлива награда на Модрич. И Салах също беше удачен избор, но Кристиано- НЕ! Помисли от добрата страна- тази награда ще подготви и теб и останалите фенбойчета на португалеца, че няма да вземе "Златната топка".

Колкото до Моуриньо- какво да кажа за този човек, при положение, че се е превърнал в посмешище. Авантюрата му в Манчестър към момента е тотален провал. Ръководството Юнайтед години наред налива умопомрачителни пари за трансфери и все не му е достатъчно. Последният трансферен прозорец Юнайтед харчиха малко, в сравнение с предни години и това е с оглед на реалностите на пазара и качеството, което се предлага. Няма кого толкова да вземат, който да им подобри качеството. избират да изчакат, докато се появи добра възможност на пазара. И според мен са прави. Само ще напиша , че Тотнъм похарчи 0 евро за траснфери, но Почетино не се оплаквал, а като му дойде директния мач с Моуриньо му показа как се прави. Същевременно Моу с неадекватните си изказвания в медиите срещу футболистите се постави в една изключително неизгодна ситуация. Тези неща сам си ги прави.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 сеп 2018 22:05

[center]Магьосник ;)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ufzo8fdUnpU[/youtube][/center]

yagarr

Мнениеот yagarr » 06 сеп 2018 17:21

LevskiZavinagi написа:Малко да се посмеете:

https://www.facebook.com/OhMyGoal.KeliN ... 469711758/

Какъв е този хейт към най-великия футболист в историята на Реал от фенове на Реал и не говоря само за теб ? И на мене не ми е приятно че премина в Ювентус, но това означава ли че трябва да го плюем ? В случая на кое трябва да се посмеем, че няма гол в 3 мача при положение че е в нов отбор и наближава 34 години ? Нима в Реал не е имал периоди от по 3 мача без гол ? Помниш ли колко гола вкара есента миналия сезон ?

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 06 сеп 2018 20:18

yagarr написа:

Какъв е този хейт към най-великия футболист в историята на Реал от фенове на Реал и не говоря само за теб ? И на мене не ми е приятно че премина в Ювентус, но това означава ли че трябва да го плюем ? В случая на кое трябва да се посмеем, че няма гол в 3 мача при положение че е в нов отбор и наближава 34 години ? Нима в Реал не е имал периоди от по 3 мача без гол ? Помниш ли колко гола вкара есента миналия сезон ?

Извади лютата чушка от ректума и се усмихни. Това е малко черен хумор. Даже не ти дочетох глупостите. :!:
Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 06 сеп 2018 22:15

Бейл с гол за Уелс .

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 06 сеп 2018 23:17

yagarr написа:
Какъв е този хейт към :o най-великия футболист в историята на Реал :o от фенове на Реал и не говоря само за теб ?

Дори и да приема, че за теб историята на Реал да започва преди 8-10 години, пак не те разбирам... "Най-резултатен" бих приел, но "най-велик" ??? За това се иска и характер, себеотрицание... да имаш едновременно лидерски качества и отборен дух. Нарциси и маркетингови икони никога няма да са сред Великите, независимо от количествата талант, хъс и трудолюбие, които притежават.
Не мразя Кристиано, признавам големия му принос за Реал в последните години, желая му успех в Юве и Щатите (евентуално). Но чак пък "най-великия"... Обидно е.За Икер, Раул, Роберто Карлуш, Зидан, Рамос дори... И за много от 50-те, 60-те, 70-те, които на съм гледал на живо.
Не мразя Кристиано. Но съм изключително доволен от продажбата му. Това прави ли ме хейтър?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 сеп 2018 23:23

Обидно е Икер точно да бъде слагат там.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 06 сеп 2018 23:48

К. Роналдо от години тръгва "бавно". Да не говорим, че Италия е друга бира от Испания и ще има процес на адаптация.
Бъзиците по адрес на Криско са нещо нормално. Имиджът, който си е изградил го налага, дори изисква. Има много малко хора, които могат да провокират цъкания както КР7. Всеки момент на трудност е празник за всеки, на който му е писнало от медийната истерия около него. Аз лично се изкефих повече на майтапите, че синчето шие, а бащата дреме.
Ама да си пишем за Гелосания и историята...Дори само цифрите му в Реал Мадрид говорят, че той е оставил неизличима следа в историята на РМ и никой не може да го мръдне от пиедестала на един от най-великите за всички времена. Това е реалността.
Феновете на Реал М най-добре знаят какво може КР7 и как се е променила играта му. Но има нещо, което заслужава уважение и това е нечовешката амбиция, която притежава този човек. Да идеш на тази възраст в Италия е ОГРОМЕН риск! Да, много може да спечели, защото само 1 ШЛ да спечели в Италия и ще стане с БОЖЕСТВЕН статут! Но ще му е много трудно по много причини, а най-великите ги зариват при най-малкото. "Лошото" начало, според мен само ще разгори амбицията му. Не вярвам да вкара 50 гола, но всички знаем, кога и къде трябва да вкарва :mrgreen:
Ще е уникално Реал М и ЮВЕ да играят в ШЛ през този сезон!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

yagarr

Мнениеот yagarr » 07 сеп 2018 00:12

LevskiZavinagi написа:
yagarr написа:

Извади лютата чушка от ректума и се усмихни. Това е малко черен хумор. Даже не ти дочетох глупостите. :!:

И как точно се разбира от коментара ти че това е "черен хумор" ако не е тайна ??? Щом фактите са глупости за тебе ок :lol:

Върни се в “Реал Мадрид”