Furious_Monk написа:Ти ако не мислиш, че Мендеш не мъти главата на Роналдо, за да печели повече от характера му... значи имаш малко познания за начина по който хората манипулират и експлоатират чуждите слабости.
Мендеш защото е интелигентен, затова остана без клиенти на Бернабеу. Същия парцал като Райола... Пишеш подобни глупости, каквито драскаш и за Моуриньо, но човек сам избира дали да използва главата си или ще предпочете сърцето...
Това е негов актив, нормално е да каже, че Модрич не заслужава тази награда, а и честно казано и аз съм на това мнение. Модрич направи сравнително приличен сезон, но нищо повече от това. Няколко добри мача на световното и толкова...
Кажи какво точно направи Лука за да заслужи мястото си сред топ кандидатите за златната топка... вкара ли победен гол на финал като Иниеста( например), или пък имаше по-голяма заслуга за последната година, от съдийството на мачовете срещу Байерн(какъв срам за всеки човек, който обича честната надпревара и да печели категорично и без никакъв спор)... и Кариус на финала...(ако оставим настрана головете на Кристиано) Защо Лука изобщо е там, какво точно е направил тази година?
Нищо общо нямат Мендеш и Райола. Мендеш винаги е бил коректен с клубовете. Никога не съм чувал от него някакви крайни мнения, освен в този случай. Докато Мино Райола открито си изнудва клубовете, направо е отвратителен. В конкретния случай чисто и просто Мендеш предава думите на Кристиано, който дори не уважи церемонията, което би трябвало да ти говори достатъчно за неговата лична позиция. Естествено, че Кристиано няма да го каже публично, има си хора за тази работа, но всичко идва от него. Не случайно Дадич критикува именно Кристиано, а не агента му, защото знае кой е главата на змията.
Като цяло не ми пука за тази индивидуална награда и за която и да е друга. Но пък е хубаво е да се каже, че явно са искали да оценят халфовата ни линия, която беше с най-голяма заслуга за ШЛ и може би за това закономерно са я дали тази въшлива награда на Модрич. И Салах също беше удачен избор, но Кристиано- НЕ! Помисли от добрата страна- тази награда ще подготви и теб и останалите фенбойчета на португалеца, че няма да вземе "Златната топка".
Колкото до Моуриньо- какво да кажа за този човек, при положение, че се е превърнал в посмешище. Авантюрата му в Манчестър към момента е тотален провал. Ръководството Юнайтед години наред налива умопомрачителни пари за трансфери и все не му е достатъчно. Последният трансферен прозорец Юнайтед харчиха малко, в сравнение с предни години и това е с оглед на реалностите на пазара и качеството, което се предлага. Няма кого толкова да вземат, който да им подобри качеството. избират да изчакат, докато се появи добра възможност на пазара. И според мен са прави. Само ще напиша , че Тотнъм похарчи 0 евро за траснфери, но Почетино не се оплаквал, а като му дойде директния мач с Моуриньо му показа как се прави. Същевременно Моу с неадекватните си изказвания в медиите срещу футболистите се постави в една изключително неизгодна ситуация. Тези неща сам си ги прави.