Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

way
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот way » 04 сеп 2018 14:32

Warped написа:
metodito написа:
Warped написа:60 хилки заплата. Тоя всеки сезон трябва да ни вкрава в шампионска лига за тия пари :shock: :shock:

Синьор Роси колко получаваше? Мъри е искал друго, което Спас е нямало да му даде. Ако въобще е искал нещо да дава. А къде щеше да ни вкара... Ти беше ли чувал за "Астана" преди Мъри? Аз бях чувал - за колоездене, ма за футбол - не.

Ми дочух, че е взимал по 20к. И те ако проследиш ще видиш, че Астана от 2013 започнаха да наливат пари тип Лудогорец......... И без Мъри са на същото положение като гледам, при все, че с Мъри си тръгна и основен техен футболер. Иначе, при това състояние на клуба се чудя на толкова малка загуба, 800к, ако е само това е цвете

Като сметнем глоби и мачове без публика, като нищо можеше да сме на 0.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 сеп 2018 14:43

helic написа:
TristaNNN написа:
modor написа:Оставаме без фен магазин на Герена 8-) Добър маркетингов трик! Само напред и нагоре 8-)

На мен ми звучи, като че ще се отдава под наем на друга фирма. Сиреч, не Левски ще движи делата в магазина, явно клубът не успява да се справи и иска да делегира бизнеса с артикули другиму. Ще видим.

не ща да звуча черногледо, ама пък с какво ли се справят от клуба. Да вземат да аутсорснат и футболния отбор :)

Това е най-лесната работа - я виж колко специалисти и стратези има във форумчето. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 сеп 2018 14:46

Neron написа:Този веднага ми напомня на Гара Дембеле. Висок с физика. От видеата, които изгледах не ми се стори тромав. Има чувство за пласиране. Не видях добри моменти при статични положения, което е странно за неговите габарити. Дано най-накрая сме намерили нападател, който ще вкара поне 15 гола на сезон.
Според мен трябва да останат Буш, Костов и Траоре. Ривалдиньо ако можем да го продадем за 50 бона ще е добре, а Иванов и Димитров да се обиграват някъде.

Пренареждай :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 04 сеп 2018 15:31

modor написа:Оставаме без фен магазин на Герена 8-) Добър маркетингов трик! Само напред и нагоре 8-) Нека също така нека не забравяме, че и музей не ни трябва 8-)

Едно на ръка, че това според мен е голяма глупост и тотално обезсмисля и без това слабият маркетинг на клуба, но още повече ме притеснява на кого ще бъде даден магазинът. Искрено се надявам да не е на тези, за които си мисля и след ремонта да цъфнат разни черни тениски с черепи по феншопа. Та дори и да не цъфнат - пак ще бъде тотално дъно.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 04 сеп 2018 15:45

Warped написа:60 хилки заплата. Тоя всеки сезон трябва да ни вкрава в шампионска лига за тия пари :shock: :shock:

Взе да става интересно. На специалист от световна величина бе отказана работа в Левски защото поискал 50 хил. евро заплата, докато на такъв от източноевропейска е предложено с 10 хил. повече и той отказал.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 сеп 2018 15:56

specter написа:Едно на ръка, че това според мен е голяма глупост и тотално обезсмисля и без това слабият маркетинг на клуба, но още повече ме притеснява на кого ще бъде даден магазинът. Искрено се надявам да не е на тези, за които си мисля и след ремонта да цъфнат разни черни тениски с черепи по феншопа. Та дори и да не цъфнат - пак ще бъде тотално дъно.

Дадат ли го на НКП все по-малко хора ще си купуват артикули и фланелки, може пък това да е такса спокойствие :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 сеп 2018 16:18

mikata написа:
specter написа:Едно на ръка, че това според мен е голяма глупост и тотално обезсмисля и без това слабият маркетинг на клуба, но още повече ме притеснява на кого ще бъде даден магазинът. Искрено се надявам да не е на тези, за които си мисля и след ремонта да цъфнат разни черни тениски с черепи по феншопа. Та дори и да не цъфнат - пак ще бъде тотално дъно.

Дадат ли го на НКП все по-малко хора ще си купуват артикули и фланелки, може пък това да е такса спокойствие :idea:

Чакайте па вие бре, в скоро време ще се види какво се случва с магазина. Стига сте правили от всяка новина нероден Петко, бетер лелките и бабите пред блока сте. Чули-недочули и айде веднага драма и мрън-мрън... :roll:
[offtopic]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 04 сеп 2018 16:22

TristaNNN написа:
mikata написа:

Чакайте па вие бре, в скоро време ще се види какво се случва с магазина. Стига сте правили от всяка новина нероден Петко, бетер лелките и бабите пред блока сте. Чули-недочули и айде веднага драма и мрън-мрън... :roll:

Какво лошо има да коментираме? Никой не прави драма като гледам... :mrgreen:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 сеп 2018 17:33

delqnski47 написа:
metodito написа:
sinqkrepost1914 написа:„Това прави средно по 4 350 привърженици на среща.

Вървим уверено към "таргета" поставен от Красимир Иванов.

[offtopic]Тоя дърт пергиш нема ли да го махаш вече от аватара. :lol:[/offtopic]

[offtopic]форумО не позволява[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 сеп 2018 17:36

metodito написа:[offtopic]форумО не позволява[/offtopic]

[offtopic]Е,тва е проклятие вече. :lol:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”