Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот sin4ec » 03 сеп 2018 23:58

delqnski47 написа:Е,Жесата също си е окей.Мауридес малко е подценяван,щот нали ''Каранга'' и т.н. малко сме поразглезени.Иначе за Бикел съм казвал.Яд ме е за Тиаго,че му спадна драстично формата.Но квото такова.
Само се притеснявам да не изпуснем Евандро.Нещо трябва повече да го ползва Майстора.Дано тея седмици му намери някво място на терена.

Тиаго го местят по фланга, по центъра и не знае къде е. Какво му е окей на Жесата?
[offtopic]Тва го слагам в офтопик неслучайно. Моето келеме е много технично и с дарба да преодолява съперник един на един. Но новият му ( от година) тренер съумя хем да насърчава това, хем да го подчини на интересите на отбора. И сега той знае кога да разиграва топката, кога да тръгва на пробив. Жесата прави хубави финтове, има демараж, но с какво това помага на отбора? На атрактивни финтове се радва публиката, вярно, ама трябва и ефективност![/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 04 сеп 2018 00:29

Един гол и 5 асистенции за 12 мача не смятам, че е толкова зле.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 04 сеп 2018 07:42

Ето как се представиха преотстъпените ни футболисти в последния кръг.
Литекс
Томислав Йорданов - 90мин + гол
Николай Янков-68мин
Петър Петров-90 мин.
Даниел Йорданов- извън групата
Слави Петров- контузен
Иван Митрев-90 мин.
Мартин Ачков- 90 мин.
Турицов- 90 мин.
Радослав Живков- 4 Мин
Георги Търтов- резерва

Септември
Георгиев-90 мин.

Етър
Колев- 90 мин.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 04 сеп 2018 10:22

Според мен в основата на всичко е физическата подготовка. Иначе не мога да си обясня многото контузии и трайния спад във формата на играчите. Тиаго не играе добре от зимата например.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 сеп 2018 10:31

Оф,дано вземем поне Неделев,че нямаме атакуващи халфове....
По-добре от нищо. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 сеп 2018 10:32

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Е,Жесата също си е окей.Мауридес малко е подценяван,щот нали ''Каранга'' и т.н. малко сме поразглезени.Иначе за Бикел съм казвал.Яд ме е за Тиаго,че му спадна драстично формата.Но квото такова.
Само се притеснявам да не изпуснем Евандро.Нещо трябва повече да го ползва Майстора.Дано тея седмици му намери някво място на терена.

Тиаго го местят по фланга, по центъра и не знае къде е. Какво му е окей на Жесата?
[offtopic]Тва го слагам в офтопик неслучайно. Моето келеме е много технично и с дарба да преодолява съперник един на един. Но новият му ( от година) тренер съумя хем да насърчава това, хем да го подчини на интересите на отбора. И сега той знае кога да разиграва топката, кога да тръгва на пробив. Жесата прави хубави финтове, има демараж, но с какво това помага на отбора? На атрактивни финтове се радва публиката, вярно, ама трябва и ефективност![/offtopic]

Те дето и да го местят все ой. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 04 сеп 2018 11:48

Неделев на 90 % смятам, че пак ще си остане в Ботев. Момчето има много талант и технически качества, но е малко зле физически и няма характер и психика за истински голям футбол според мен.
Прави впечатление, че Левски се подсилват сериозно, Лудогорец започват да навлизат във форма, а и взеха и те нови играчи. А ние сме зациклили яко и не виждам как ще ъпгрейднем, освен ако не вземем някой като Зидан за плеймейкър. Ако я караме така, прогнозата ми е, че през зимата НЕМ ще си ходи и тогава с новия треньор ще се вземат 1-2 попълнения и с него и нови сили ще се опитаме да направим нещо във финалната шестица, ако дотогава не сме загубили съвсем шанс за титлата.
Относно Бикел, интелигентен футболист е, но като че ли на терена той се припокрива като функции и игра по-скоро с Пинто, а не с Малинов, което е и причината да търка пейката. Пинто си е лидер и ни е втори капитан, докато Малинов не показва нещо особено според мен. Той си е по-скоро типичен дефанзивен халф, да борбен е, но това не е достатъчно. Дори при него е малко нож с две остриета. Всеки мач почти с жълт картон, отделно помним глупостите му в Рига.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 04 сеп 2018 15:35

[center]Ще връщаме Каранга зимата.....нещо не му потръгна в Чайна. Последните мачове липсва изобщо в групата[/center]

scevola7
Контакти:

Мнениеот scevola7 » 04 сеп 2018 16:39

Според мен Неделев ще ни свърши добра работа. Най-малкото би освежил и разнообразил халфовата ни линия. Имаме нужда от играч, който да смени слабо представящия се Тиаго. Също така може да прави добри извеждащи подавания и добри центрирания. Дано наистина дойде при нас.

Kalin123
Контакти:

Мнениеот Kalin123 » 04 сеп 2018 17:42

Подуянци започват да ни изпреварват освен в класирането, а и в селекционно отношение, да не говорим че за разлика от нас си имат истински треньор. Просто ръководството да се събуди и да вземе да подсили отбора, защото в момента сме пушешто месо за по-силните отбори - от 5 мача със силни отбори -4 загуби и 1 равен. Аз лично бих разкарал и Йорданеску-2, но все пак е по-разумно да се изчака още малко, може пък да стане чудото. Що се отнася до Неделев, просто не вярвам да го пуснат с оглед гравитацията на Ботев Пд към други лобита във футбола.

Върни се в “ЦСКА”