Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот W84me » 03 сеп 2018 15:35

blue avalanche написа:Защо да я подава? Може, пък, да ги натъкми... :?

Просто съм впечатлен от анализите :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TreiD
Контакти:

Мнениеот TreiD » 03 сеп 2018 15:55

Ръководството на Левски обяви кога и от колко часа ще се изиграе контролата със сръбския Радник (Сурдулица).

Спарингът ще е на 8 септември от 18:00 часа и ще се проведе на "Герена".

Някой знае ли дали контролата ще бъде достъпна за фенове?. Интересно ми е да видя новите в каква форма са и как ще паснат на отбора.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 03 сеп 2018 16:03

Останахте без българските "мега таланти" и нещата потръгнаха при вас. :lol:
Явно и при вас се усетиха, че колкото по-малко толкова по добре.
Крайно време беше.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 сеп 2018 16:17

Дойде въпросната пауза в ППЛ, отборът е водач във временното класиране след 7-ми кръг, и то без загуба. Личи си, че има настрорение в отбора, което само може да ни радва. Сега некамомчетата да си починат малко, сетне Стоянов да си свърши на спокойствие това, което е замислил, а през тези 2 седмици ние ще се усмихваме и с радост ще очакваме идните мачове. Не се заблуждаваме, че сме перфектни, не говорим празнословия за титли и купи, знаем че отборът има още накъде да подобрява играта си, но пък и след изстраданият отминал сезон имаме право и на малко радост, ако и да изглежда сиромашка за някои.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 03 сеп 2018 18:01

W84me написа:

Все пак, не кой да е, а Матеус го бе казал- "7 милиона треньори по футбол сме" :mrgreen:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 сеп 2018 18:07

Изображение :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 сеп 2018 18:10

W84me написа:

Е, при мен беше по скоро "пожелание".
Като при М.Л.Кинг:
"Имам една мечта..." :)

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 03 сеп 2018 18:12

TristaNNN написа:Дойде въпросната пауза в ППЛ, отборът е водач във временното класиране след 7-ми кръг, и то без загуба. Личи си, че има настрорение в отбора, което само може да ни радва. Сега некамомчетата да си починат малко, сетне Стоянов да си свърши на спокойствие това, което е замислил, а през тези 2 седмици ние ще се усмихваме и с радост ще очакваме идните мачове. Не се заблуждаваме, че сме перфектни, не говорим празнословия за титли и купи, знаем че отборът има още накъде да подобрява играта си, но пък и след изстраданият отминал сезон имаме право и на малко радост, ако и да изглежда сиромашка за някои.

Да! Бих добавил, че няма нищо по достойно от сиромашката радост. Тя често е и най-истинска! :)
Ще си носим 2 седмици вестника с класирането в задния джоб :lol: , а от време ще си го поглеждаме, за да стоплим изстрадалата левскарска душа. А и в крайна сметка, щастието е в малките неща.
Конфуций го е казал по друг начин- Щастието в пътя към целта, а не в самото и постигане.
Засега сме на правилния път, затова радвайте се сини братя!!! ;)

Потребителски аватар
TreiD
Контакти:

Мнениеот TreiD » 03 сеп 2018 18:42

По всичко изглежда, че Левски намери нов централен нападател. Според френската телевизия Sportmania, "сините" са се договорили с Ласина Траоре. Котдивоарецът ще парафина с лидера в Първа лига в сряда, допълва медията.

Голаджията е свободен агент, след като на 31 август разтрогна договора си с Монако. Така той ще излезе без пари на Левски.

Близки до играча разкриват, че той ще парафира за две години. Източниците на телевизията обявявят, че преговорите с българския клуб са започнали още преди месец и чак сега са дали положителен резултат.

Говореше се, че 28-годишният футболист е в полезрението и на ЦСКА.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 сеп 2018 18:59

TreiD написа:По всичко изглежда, че Левски намери нов централен нападател. Според френската телевизия Sportmania, "сините" са се договорили с Ласина Траоре. Котдивоарецът ще парафина с лидера в Първа лига в сряда, допълва медията.

Голаджията е свободен агент, след като на 31 август разтрогна договора си с Монако. Така той ще излезе без пари на Левски.

Близки до играча разкриват, че той ще парафира за две години. Източниците на телевизията обявявят, че преговорите с българския клуб са започнали още преди месец и чак сега са дали положителен резултат.

Говореше се, че 28-годишният футболист е в полезрението и на ЦСКА.

Ако това се случи, значи Ил.Димитров - под наем, Ривалдиньо - на изхвъргачката. :)
Буш - да се стяга, защото конкуренцията е жестока.

Върни се в “Левски”