Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Никито Александров сега открил, че Адмира били слаби...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
GOLEADOR написа:SLAP написа:SLAP написа:Кой се опитва да заличи марката ЦСКА?
Щото се случва, съответно ще се проспи ли, ще се приеме ли също като врътката с ЦСКА-София, и пак ли ще застанем под поредната далавера, само и само да имаме ЦСКА?
Има ли смисъл?
Вече държава няма, какво е ЦСКА пред България...
Ще има ли футболен клуб ЦСКА, след като марката ЦСКА е заличена, ще има ли ВК ЦСКА, ще има ли ХК ЦСКА, ще има ли БК ЦСКА ще има ли ЦСКА ИЗОБЩО?
На какво основание някой ще заличава ЦСКА?
Ще се светнете на какво основание и кой иска да заличи марката, ама вече ще е късничко, и ще трябва да припознаваме наново

Момчета не се заяждам, но преди около месец писах в този форум,че август месец е много важен за вас и ще имате 7 (9) мача за около месец и ще ви бъде много трудно да изиграете всичките мачове на ниво и дали не е по-добре да зарежете ЛЕ за сметка на нашето първенство. Според мен нямахте някакви реални шансове срещу Копенхаген и евентуално Аталанта. Докаро лично според мен по-реалната цел беше ППЛ. В мачовете срещу Славия , Лудогорец и Ботев спечелихте 4т, като да си кажем това беше най-многото което можехте да постигнете с играта ,която показахте. При малко липса на късмет и по-нормално съдийство ( в мача със Славия победихте с голове в допълните времена на двете полувремена и в двата мача спестени червени картони на Десподов, не свирени 2 дузпи за Ботев) можеше и да вземете и 1т. и на практика за вас борбата за първото място да е приключила. Друго интересно вчера за първи път ЦСКА-София не игра "късен" мач и определено чисто кондиционно не изглеждаше никак добре. Още към 30-та минута Джеси направо не можеше да диша. Между другото много интересна е програмата на ЦСКА-София в първите 12 мача има 3 мача извън София. Това е нож с 2 остриета от една страна това може да ви даде много силен старт . Каквото и да си говорим във всеки един отбор климата е съвсем друг ,когато води в класирането. От друга едно изоставане трудно може да бъде наваксано. Това ми напомня на шампионат 2000/1 когато отбора на ГГ в първите 6 мача играеше с първите отбора в класирането от предишния шампионат,като 4 от мачовете бяха в Ловеч и доста добре си беше постелил със съдиите. Но тогава осакатения в онзи момент отбор на Левски му развали плана(3:4 в Ловеч).
Според мен ЦСКА-София има много добри футболисти и определено скаутското звено си е свършило доста добре работата. За мен слабото звено е НЕМ , за мен е добър като мотиватор има добри тактически познания. Според мен не е добър във воденето на мача., там според мен има доста какво да се желае. За мен ЦСКА-София играе прекалено дефанзивно примерно вие не атакувате с повече от 3-ма футболисти най-много с 4-ма. Тази схема е удачна за контратаки или срещу отбор ,които е "свалил гащите" , според мен имате най-добрите нападатели у нас имате много скорост. Но според мен срещу сериозен отбор с тази схема няма да имате много успехи с 3-ма нападатели срещу 6-7 защитаващи нямате много шансове. За мен най-големите проблеми са в халфовата ви линия. Не е голяма тайна,че Тиаго и Пинто( в по-малка степен) искат да бъдат продавани и да кажем не са много мотивирани да играят в ЦСКА-София, а за мен това са много ключови състезатели в отбора ви.
Според мен ЦСКА-София има много добри футболисти и определено скаутското звено си е свършило доста добре работата. За мен слабото звено е НЕМ , за мен е добър като мотиватор има добри тактически познания. Според мен не е добър във воденето на мача., там според мен има доста какво да се желае. За мен ЦСКА-София играе прекалено дефанзивно примерно вие не атакувате с повече от 3-ма футболисти най-много с 4-ма. Тази схема е удачна за контратаки или срещу отбор ,които е "свалил гащите" , според мен имате най-добрите нападатели у нас имате много скорост. Но според мен срещу сериозен отбор с тази схема няма да имате много успехи с 3-ма нападатели срещу 6-7 защитаващи нямате много шансове. За мен най-големите проблеми са в халфовата ви линия. Не е голяма тайна,че Тиаго и Пинто( в по-малка степен) искат да бъдат продавани и да кажем не са много мотивирани да играят в ЦСКА-София, а за мен това са много ключови състезатели в отбора ви.
honda написа:Момчета не се заяждам, но преди около месец писах в този форум,че август месец е много важен за вас и ще имате 7 (9) мача за около месец и ще ви бъде много трудно да изиграете всичките мачове на ниво и дали не е по-добре да зарежете ЛЕ за сметка на нашето първенство. Според мен нямахте някакви реални шансове срещу Копенхаген и евентуално Аталанта. Докаро лично според мен по-реалната цел беше ППЛ. В мачовете срещу Славия , Лудогорец и Ботев спечелихте 4т, като да си кажем това беше най-многото което можехте да постигнете с играта ,която показахте. При малко липса на късмет и по-нормално съдийство ( в мача със Славия победихте с голове в допълните времена на двете полувремена и в двата мача спестени червени картони на Десподов, не свирени 2 дузпи за Ботев) можеше и да вземете и 1т. и на практика за вас борбата за първото място да е приключила. Друго интересно вчера за първи път ЦСКА-София не игра "късен" мач и определено чисто кондиционно не изглеждаше никак добре. Още към 30-та минута Джеси направо не можеше да диша. Между другото много интересна е програмата на ЦСКА-София в първите 12 мача има 3 мача извън София. Това е нож с 2 остриета от една страна това може да ви даде много силен старт . Каквото и да си говорим във всеки един отбор климата е съвсем друг ,когато води в класирането. От друга едно изоставане трудно може да бъде наваксано. Това ми напомня на шампионат 2000/1 когато отбора на ГГ в първите 6 мача играеше с първите отбора в класирането от предишния шампионат,като 4 от мачовете бяха в Ловеч и доста добре си беше постелил със съдиите. Но тогава осакатения в онзи момент отбор на Левски му развали плана(3:4 в Ловеч).
Изречението " И на практика за загубите шанс за първо място" при наличието на още 29 кръга до края и 87 точки възможни точки за всеки отбор компрометира фермана ,който си написал , където някой неща са абсолютно верни.
С позволението на модераторите ,ще се отклоня малко от темата за да внеса яснота за един локум ,който се разтяга от две седмици а именно как Васчук е набил Малинов и Бодуров.
Бой между тях никога не е имало а Митьо Администратора пробяга 60 метра на спринт и свали Васчук с един единствен удар в главата.
За това деяние беше наказан три мача. Това не е за хвалене , ама просто да не говорите глупости.
Бой между тях никога не е имало а Митьо Администратора пробяга 60 метра на спринт и свали Васчук с един единствен удар в главата.
За това деяние беше наказан три мача. Това не е за хвалене , ама просто да не говорите глупости.
trokadero_ написа:Джоузеф Минала от Лацио е новата трансферна цел на ЦСКАКамерунецът Джоузеф Минала е трансферна цел на ЦСКА. Футболистът е собственост на Лацио, но италианският тим търси начин да се раздели с него, пишат местни медии.
Минала от години се подвизава по терените в Италия. През 2013-а година той започна в младежката формация на Лацио, а последните 4 сезона полузащитникът прекара в различни отбори под наем.
Оня дъртия

Леевски, оле

gihuelo написа:
Изречението " И на практика за загубите шанс за първо място" при наличието на още 29 кръга до края и 87 точки възможни точки за всеки отбор компрометира фермана ,който си написал , където някой неща са абсолютно верни.
Изобщо не го компрометира. В БГ 8 точки са много разлика, особено в полза на Лц. Ходи ги наваксвай. За ваша радост, на този етап сте пред тях. Засега.
Много прибързани анализи правехте кое как ще е, колко ви е лесна програмата и как ще сте лидери. Не сте. Просто нищо не играете и прибързахте с дитирамбите след победите над Дунав, Локо Пд и странната формация U21 на Адмира Вакер. Две гостувания-нула гола. Моментът на изненада и блицкриг с Мауридес е отдавна отминал. Отборите в БГ видяха как да противодействат. В Пловдив ужасяващите безбройни центрирания към него вбесиха дори и мен-това не е сериозно. Има нещо сбъркано в стоенето ви на терена, не разбирам защо с оглед нелошите единици. Моето обяснение, без претенции за правилност е, че робувате на новата звезда. Всичко е насочено към него и се върти около него. Вместо той да робува на отбора, да отваря пространства за другите, да повлича защитници, да дава пасове и да върши черна работа-той е забит в центъра на атаката и всички търсят него. Което ви прави предсказуеми и лесни за неутрализиране. Но това си е проблем на щаба ви.
Форсираната физзарядка на НЕМ също дава плодове. Освен контузиите, отпадате физически в края на мачовете. Неотдавна сравних този форсаж с направеното от Роси-приликите наистина са сериозни!
Към днешна дата не можете да се борите с Лц.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Още от самото начало бях скептичен към НЕМ, особено на фона, че беше избран измежду Скоржа, който е доста по-доказан -три пъти шампион на Полша и пробиви в Европа, освен това и опита е на негова страна. Както и да е, избраха го НЕМ, ще съм зад него още малко, но ако накрая не вземе вече мач срещу топ отбор просто ще се превърне в Йорданеску-2, нещо което не беше трудно да се предвиди. Истината е, че отбора не е никак зле като единици, може би са нужни още двама класни, но това не е оправдание за това, че вече имаме 4 загуби - Рига, 2-Копенхаген и Л-ц, както и равенство с цената на загуба с Ботев. Единствено неубедителното начало на Л-ц и лесната програма ни държи в играта. С тактиката, с която играем ама никак не съм оптимист... Рогатите, който не ги брояхме за живи на фона на доста по-трудна им програма (4 гостувания и 2 домакинства срешу силни отбори) са пред нас в класирането...
sin4ec написа:gihuelo написа:
Изобщо не го компрометира. В БГ 8 точки са много разлика, особено в полза на Лц. Ходи ги наваксвай. За ваша радост, на този етап сте пред тях. Засега.
Много прибързани анализи правехте кое как ще е, колко ви е лесна програмата и как ще сте лидери. Не сте. Просто нищо не играете и прибързахте с дитирамбите след победите над Дунав, Локо Пд и странната формация U21 на Адмира Вакер. Две гостувания-нула гола. Моментът на изненада и блицкриг с Мауридес е отдавна отминал. Отборите в БГ видяха как да противодействат. В Пловдив ужасяващите безбройни центрирания към него вбесиха дори и мен-това не е сериозно. Има нещо сбъркано в стоенето ви на терена, не разбирам защо с оглед нелошите единици. Моето обяснение, без претенции за правилност е, че робувате на новата звезда. Всичко е насочено към него и се върти около него. Вместо той да робува на отбора, да отваря пространства за другите, да повлича защитници, да дава пасове и да върши черна работа-той е забит в центъра на атаката и всички търсят него. Което ви прави предсказуеми и лесни за неутрализиране. Но това си е проблем на щаба ви.
Форсираната физзарядка на НЕМ също дава плодове. Освен контузиите, отпадате физически в края на мачовете. Неотдавна сравних този форсаж с направеното от Роси-приликите наистина са сериозни!
Към днешна дата не можете да се борите с Лц.
[offtopic]Ще ти отговоря само,че форума те знае ,като човека с "тренировките "

На този отбор му трябва класен плеймейкър... Тиаго е добър футболист, но предпочита играта на късо с едно докосване и избягва да поеме отговорност с извеждащо подаване. Често играе и с гръб към вратата. Неделев е идеален вариант от познатите ни имена. Той го има този непукизъм и директен извеждащ пас.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !