ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 1:0 FT

Мнениеот blue avalanche » 01 сеп 2018 23:42

В Уикипедия пише "Playing position Left-back"
В Трансфермаркет - "Main position :Left-Back "
В останалите сайтове пише просто защитник. Със силен крак - левия.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 01 сеп 2018 23:42

Рук за всички микренци и техните производни. Смачкахме ги като консерва, а ако имахме класен нападател ги биехме с 3-4 гола. Много силен мач на Тиам. Размаза тотално националната халфова линия. Беше като танк. Боби Цонев колкото и да ми се хвърля, нивото му е Берое, а не Левски.
Обертан е прероден след смяната на Роси най-класният ни игра. Паулиньо има нужда още тренировки.
Буш е много далеч от истината и колкто по-бързо го пратим на север, толкова по-добре.

Тоя смешник Томаш гледам, че коментира играта на Левски и дава оценки. Кой беше ти, г-н палячо? Не беше ли онзи, който яде 4ки от всички топ отбори в България. Абсолютен смешник. Аз съм изключително доволен, че имаме отбор и треньор, който най-сетне може да започне да мачка такива посредствени тимчета и треньорчета.

ПП: Белмонт най-сетне направи някакъв що годе смислен мач...след 1 година на Герена. Нека всеки сам да си преценя дали това е достатъчно.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 01 сеп 2018 23:46

bilyaletdinov написа:ПП: Белмонт най-сетне направи някакъв що годе смислен мач...след 1 година на Герена. Нека всеки сам да си преценя дали това е достатъчно.

Не знам колко е достатъчно след като на почти 23 години едва днес прави дебютен гол. :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 сеп 2018 23:47

phd написа:При здрави офанзивни дали да не се пробва с Обертан централен нападател...

Силата на Обертан е:голяма крачка, стабилен дрибъл, скоростна техника(1 на 1) в разредено пространство... Техника на малко пространство - тц. ЦН в сгъстена защита - забрави! Не е това неговата стихия. ;)

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 01 сеп 2018 23:48

LSFC 1914 написа:
bilyaletdinov написа:ПП: Белмонт най-сетне направи някакъв що годе смислен мач...след 1 година на Герена. Нека всеки сам да си преценя дали това е достатъчно.

Не знам колко е достатъчно след като на почти 23 години едва днес прави дебютен гол. :lol:

Ама пък сега като почне всеки мач да вкарва ще навакса :) .

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 сеп 2018 23:50

Честита ни победа! Можеше да е далеч по-изразителна, ако не бяха пропуските на Кабрал и Буш... Все пак напълно заслужена победа и нови три точки в актива. 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 сеп 2018 23:52

bilyaletdinov написа:Тоя смешник Томаш гледам, че коментира играта на Левски и дава оценки. Кой беше ти, г-н палячо? Не беше ли онзи, който яде 4ки от всички топ отбори в България. Абсолютен смешник. Аз съм изключително доволен, че имаме отбор и треньор, който най-сетне може да започне да мачка такива посредствени тимчета и треньорчета.

ПП: Белмонт най-сетне направи някакъв що годе смислен мач...след 1 година на Герена. Нека всеки сам да си преценя дали това е достатъчно.

Откровеният ********, Томаш ще изпитва "приятни емоции" на стадиона без кенефи, като се нагъзи и изяде 6 парцала. Пълен боклук, пяна му излизаше от устата. Цонев и "турбо звездата" Райнов са си намерили мястото в посредствено отборче, даже им е много.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 01 сеп 2018 23:52

белмонт играч на мача :mrgreen: доживях го :lol: Определено не добър мач на Левски. Отново Холмар най добър в мача. белмонт мисля, че си бетонира мястото за УЖАС. Не знам какво е казал тренера , че не иска играчи гледани от тубата тогава има нещо сбъркано при нас , и при него. Трябва ни централен нападател. Дано вземем и тогава ще имаме шанс за титлата.

P.S. Видяхте ли как днес подпряха тирето , кристални дузпи за Ботев. 100%. А тоя ...к...ш лясков вика съдията му виновен :mrgreen: нагъл много нагъл.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 сеп 2018 23:55

popokutepetel написа:
Явно си гледал друг мач или дилъра ти е пробутал нещо менте ;) . Ние имахме дузина положения които бяха изпортени или избити с някакъв кански късмет от Галата - случаите с блокирания удар на Мариани и изчистването от голлинията на Бандаловски. Само това да беше влязло отиваха на класика..

Да добавим и положението, когато Буш ритна...тревата.
И това, дето Мариани от дузпата изкара в тъч. :mrgreen:

Върни се в “Левски”