Ние сме на ход!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
TreiD написа:Нямаме право на грешка, надявам се най накрая да видя силен мач от Белмонт и Белаид.
Забравяш Белмондо и Белаид! Ще играем с 8 реалноolfix написа:Буш отново титуляр?!Автоматично без един човек!
DaNi_mLaDeNoV написа:specter написа:1palq4o1 написа:specter написа:Взимайте билетчетата и довечера на стадиона, за да подкрепим отбора и да му помогнем да вземе нова победа! Изключително важен мач с крив отбор преди паузата за националите и ще е жалко да има по-малко от 9-10 хиляди човека при все, че има всички предпоставки за това и никакви причини, за да не се случи. Само Левски!
Взимаме ги...
Сега идвам от Герна - касите НЕ работят, в магазина има една отегчена кака и две фланелки - няма номера, няма гявол...
Това ли ни е новата визия, това ли е отношението към феновете?
В момента сме на 1-во място, има интерес към отбора, времето е хубаво и пак не искат да ми вземат парите...
Скандално...Какво да ти кажа, доста непрофесионално. Точно в такива моменти е шансът да се натисне за продажби на артикули и билети, ама кой да се сети...
Иначе аз си взимам билетите от ТикетПро преди и сега от Ивентим и си ги спестявам тия главоболия с касите и опашките.
И аз така правя не се редете по тия каси вземайте си от бензиностанцията или онлайн. По лесно става и декларация принтират ако Ви трябват, абе човешко направено.
Потребители, разглеждащи този форум: glarus_ds, TristaNNN и 19 госта