"Истината....с Ралица Караджова!"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: "Истината....с Ралица Караджова!"

Мнениеот sedem_!_dva » 24 ное 2008 20:42

miron написа:Чикидижии????!!!!! Просто се възхищаваме на красотата на момичето. Иначе означава че сме педераси.А аз не само на това а и на факта че е цесекарка и си върши добре работата. Е предполагам че външния вид помага де.Но си е сладка и не е нищо чикиджийско че всеки по един или друг начин се възхищава на прелестите и.

ВЪН РАСИСТИТЕ ОТ "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" !!!

Аз се бъзикам бе, ама ти не ме разбра ;)
NON MOLLARE MAI

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 ное 2008 20:43

страшна мацка е Ралица,да дойда да бачкам в Гонга а :D тея 500 километра ще ги взема за 3 часа пеш,заради нея :D Бъзика настрана,тя е сред най-красивите мацки журналистки,ако не и най-красивата ;)

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 24 ное 2008 20:45

Сега ако четете това мис Караджова да не се обидите, но ще използвам любимия ни рефрен.
-Всички пички са червени еи еи еи :P . Красива ,секси , интелигентна , амбициозна млада дама и от ЦСКА винаги следя нейните публикации с интерес ех какво повече му трябва на човек 8-)
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 24 ное 2008 21:33

Mnogo hubava zena e Ralica. I ne se pritesnqva da go pokazva , koeto znachi che e razkrepostena . Bravo tova e mnogo pohvalno . Tova , che bila nisichka na koi mu puka , az sam 191 a vinagi sam predpochital po-niski zeni.

Tometo i toi se izhitri pusna neinata "Istina " kazi rechi posledna , no obra tochkite :)))

Za Raliza , ako vyobshte se zanimava da chete tezi komentari/moze da iska da se posmee malko/, moga samo da kaza , kakvoto e kazal Vazov "Aferem babo mashala"

Mnogo si gotina kysmet v zivota , i dano na prolet Levski te razplachat :D

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 24 ное 2008 21:47

Lyubooo написа:абе пичове, мернахте ли я тая бе!
егати бисерчето, което имали тея скатавки от Гонга!
Стоя и гледам и немога да повярвам че това миньонче е журналистка!
Направо ме е яд че ненасочва микрофона към себе си, а го вре към другите!
С удоволствие бих я взел и в моята фирма да бачка, без значение дали има ценз или не, защото съм сигурен че ще се справи с големия гаечен ключ!

ей тая снимка ми е любима вече: http://www.gong.bg/view_photo_topic.php?photo_topic_id=370&photo_id=8642

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Човек, направо изби рибата с тоя пост :lol:

Иначе за Ралица, страшна мацка е, една от най-красивите БГ журналистки :P
Изображение

Потребителски аватар
tqnata78
Контакти:

Мнениеот tqnata78 » 24 ное 2008 21:53

Всичко свързано с ЦСКА е прекрасно.Аз ще съм директен и ще я попитам без овъртания.
Госпожице КАРАДЖОВА ще се омъжите ли за мен :oops:
АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ ОБИЧАМ НАЩЕ ПЛАНИНИ ЗЕЛЕНИ,ЦЕСЕКАР ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ

Bushwacker
Контакти:

Мнениеот Bushwacker » 24 ное 2008 22:00

Душичка ... ако знае какво и мислим :) :twisted:
Дори и в Ада да горим , и вечен огън да ни пари , с чарът си неустоим и там ще бъдем господари.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 24 ное 2008 23:00

Само не мога да разбера само за малко ли ги пускат снимките? Нито Ралица ми се появява, нито преди това Ирина /като я бяха уж показали/! Това да не е някаква избирателна система /само за свои хора/? И аз се водя все още за мъж бе!!! И аз искам да изплакна очите, а не дават!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 24 ное 2008 23:37

Ралице, голям бръмбъзък си :) :)
Обаче снимката с Евгени Иванов-Пушката направо ме разби! Той е два пъти по-голям от тебе!
Само ЦСКА!

Върни се в “Футбол - България”