Corwin написа:
Първо, визирах тези на 17/18/19 години (Кабов, Иванов и др.). Второ, гореизброените всички са излезли от функциониращи ДЮШ, а не от нашето подобие на такова (колегата синчец има много по-пространен поглед в тези неща, ще потвърди, че в ДЮШ нищо не се прави като хората). Наистина си прав, би трябвало да излизат футболисти, готови да се наложат, но отношението ти е поредното потвърждение на това, което казах по-горе за неистовите очаквания към очевидно комплексно неподготвени футболисти.
Няма истински привърженик(не обичам думата "фен"), включително и аз, който да не иска да подкрепи юноши. И да ги види в отбора. Само, че подкрепя се и се помага на този, който и САМ си помага!!!
И Искренов, и Сираков, и В.Йотов, и Славчев, и Донков и всички останали ни късаха нервите в началото. НО... Всички виждаха в тях и дарбата, и спортната злоба, и спортната гордост, и желанието за САМОусъвършенствуване... Къде повече, къде по-малко... Виждаха искрата от типа"Аз този защитник ще го развинтя!!Ако не този мач - следващия!", "Аз на този вратар ще му вкарам гол!", "Топката ще мине, но този - не!" и т.н.
И затова привържениците ги изтърпяха и подкрепиха и впоследствие Искренов стана "радостта на народа"!!! И останалите се отплатиха...
А сегашните - без коментар!
Един Станислав Иванов, например, не е мръднал и САНТИМЕТЪР от мача с Лацио!!!
Кабов - в Б група без гол и асистенция!!! В А група ли ще се "развихри"???
Юноши, които смятат, че "синята фанелка" им принадлежи по право??? Сори!
Само да добавя, че Искренов, например, играеше срещу защитници като Г.Димитров, Д.Димитров, Ив.Зафиров, Арабов и т.н.
А не срещу пародии като Чорбаджийски и Бодуров...