blue avalanche написа:На кое отгоре?
Шот ние сме Левски бааааааааааааааааааааа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
blue avalanche написа:На кое отгоре?
csimoen2 написа:rane написа:Хайде да не ми казваш какво да правя, става ли? Най-малкото защото на стадиона не съм от онези дебили, дето плюят играчи и треньори с причина или без, както и не им смятам заплатите.csimoen2 написа:rane написа:Не виждам защо трябва да покрепям абсолютно посредствени играчи. Предпочитам И. Димитров, който поне има някакви заложби, а не Буш, Костов и татиното синче, дето е на пансион тук.csimoen2 написа:rane написа:Точно![]()
И на мен това ми направи впечатление още в живото предаване. После колко пъти го гледам на повтерение и.... не мога да го проумеяТопката да ти падне точно на главата и ти да отправиш такъв нескопосан удар. Отделно заставането му в тази ситуация, изобщо цялото му отиграване олицетворяват бездарието му.
Представям си, ако в тази ситуация беше Гонзо. Защитниците на Етър щяха да лежат на тревата, като употребени презервативи, а вратаря щеше да вади топката от мрежата си.
В тази ситуация един типичен таран щеше да вкара! Ние, уви, такъв нямаме в този състав.
Факт е, че Костов няма технически умения, всички помним какъв "удар" нанесе на Ботев Вр, преди да довкара топката...
Но е и факт, че изключително много се старае, което е достатъчно, за да го подкрепим...
На другият полюс е Буш - показва една апатия, само срещу Ловеч се напъна миналият сезон...
Пич, ти не подкрепяш ли клуба и отбора Левски?
Или викаш - по-лесно е да отида на стадиона и да гу хуля и псувам, пък за какво да им пляскам и надъхвам...
Я си седи дома, нема нужда от такива като теб на стадиона...
А толкова елементарно съждение, че след като някой се стараел е достатъчно условие да го подкрепи човек, прекрасно олицетворява нивото на клуба и привържениците му. Такова старание пада в последните 5-6 години, че чак се чудя да плача или да рева с глас
Подкрепя се някой, който прави първите си стъпки в работата си! Няма как да покрепям някой, дето от доста време доказва, че не става.
Защо да покрепям футболист, дето по 3-4 пъти на мач е в засада и редовно проваля добри атаки(Костов), или пък някой, дето е пъргав като слон и повратлив като тролейбус (Буш), или някой, който е дошъл на почивка, а не да играе футбол (Ривалдиньо).
Тъжното е, че заради такива бездарници една камара хора не искат и да чуят да ходят на стадиона. Явно старанието на подобни "футболисти" им идва в повече.
А представяш ли си, как се чувстват тези, които са имали удоволствието да наблюдават чародейци като Гунди, Патрата, Соколов, Панов, Ивков, Жечев, Костов, а сега им се налага да гледат стараещите се Буш и Костов![]()
При такива "класни" нападатели, като Буш, Костов и Ривалдиньо, нещата по-скоро са на принципа, че понякога се случва така та Слънцето да огрее веднъж и кучия г*з!?
Прав си, че не съм аз човека, който да ти казва къде да ходиш и какво да правиш...
Не съм искал да те обидя, мнението ми по въпроса се препокрива с твоето относно класата на всичките ни нападатели...
Аз не казвам, че Костов е добър нападател, даже и средно ниво не е, всеки мач ни къса нервите, примера със засадата е много точен...
Буш даже и не искам да го коментрам, изключително слаб технически, физически не може 2 години да влезе във форма...
Мисълта ми е, че Костов показва поне старание, не се сърди и цупи (като Буш), вкарва голове (къде с късмет, къде със супер късмет), опитва се да бъде в помощ на отбора...
blue avalanche написа:По времето на Сираков в отбора имаше един такъв. Мощен, черен "бомбардировач". Казваше се Демба-Нирен и за 19 мача вкара колосалните 3 гола.
Сираков не просто ТЪРПЕШЕ некадърници в отбора! Той ги водеше!
Shisharko написа:blue avalanche написа:По времето на Сираков в отбора имаше един такъв. Мощен, черен "бомбардировач". Казваше се Демба-Нирен и за 19 мача вкара колосалните 3 гола.
И един друг черен имаше - Серж Йофу![]()
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Йофу не беше чак толкова лош, като качества, но като типичен негър беше мързелив. Иначе той боцна Ювентус и.... И. РаеваTristaNNN написа:Shisharko написа:blue avalanche написа:По времето на Сираков в отбора имаше един такъв. Мощен, черен "бомбардировач". Казваше се Демба-Нирен и за 19 мача вкара колосалните 3 гола.
И един друг черен имаше - Серж Йофу![]()
A новата история помни един още по-черен - Бабатунде Адениджи, познат още като Тигъра от Акуре!![]()
Толкова по темата с негрокожите нападатели. Ако ще ни късат нервите в предни позиции, нека поне да е някой бял, че поне белите не са толкова мързеливи и мрънкащи като печките, та имат шанс да се развиват като футболисти.
tatusindo написа:Лудогорец ще маха Жоао Пауло и Шверчок .... Поне единия да скубнем, пък ако ще и срещу тях да не може да играе![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Halo, miro_rz и 17 госта