Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Селчо май пак ще ни излъже.

Мнениеот ehh » 26 яну 2010 23:12

Vasko1912 написа:
ehh написа:Добре, де, така ли и не разбрахте, защо Христолов толкова упорито не иска да се разделя с отбора, още повече, че няма пари за него и НЕ печели от него? Много искам да науча истината.
И второто - кои бяха тези италианци, които идваха, уж да купуват отбора.

До скоро правеше пари,а в последно време нежеланието му да се раздели с Ботев е продиктувано от лудостта му и параноята, че някой го лъже и ще изпусне паричките,които много обича...но все пак доктори трябва да определят какво точно се случва в малката му главичка, аз само предполагам.

Италианците бяха някакви дребни тарикати,с които Митето се беше разбрал да въртят далаверки,но те го видяха, че от него и дребен тарикат не става.(лично мнение)

Аз се чудя, как е печелил от Ботев, при условие, че отборът не е помирисвал евро турнири или финал за Купата. Не виждам и отборът да има развита маркетингова политика, както и това, че едва ли може да се похвали с кой знае колко фенове извън Пловдив. Това не важи само за Ботев, но и за почти всички отбори в България. Не мога да си представя някой да печели от бг футбола.
Сега като се размислих, Селския, както го наричате, може би се натиска да остава в Ботев, заради тв правата, които се разиграват от сезон-два насам. Дори и за Ботев да не са голяма сума, както е при други отбори, пак ще капе нещо. Като му видях офиса по новините, ще е доволен и на всякакви суми. Това че не изплаща заплати, сметките за ток и вода, говори, че си прилапва всички постъпления от тези тв права. Поне така си мисля.
Нищо чудно Ботев, като изпадне и да се реши да остави отбора най-накрая.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Paco_1912
Контакти:

Re: Христолов обещава: В сряда продавам Ботев!

Мнениеот Paco_1912 » 26 яну 2010 23:13

Да го видим утре кво ще измисли митака като няма сделка! :evil:
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Селчо май пак ще ни излъже.

Мнениеот botev_1912 » 26 яну 2010 23:18

ehh написа:Аз се чудя, как е печелил от Ботев, при условие, че отборът не е помирисвал евро турнири или финал за Купата. Не виждам и отборът да има развита маркетингова политика, както и това, че едва ли може да се похвали с кой знае колко фенове извън Пловдив. Това не важи само за Ботев, но и за почти всички отбори в България. Не мога да си представя някой да печели от бг футбола.
Сега като се размислих, Селския, както го наричате, може би се натиска да остава в Ботев, заради тв правата, които се разиграват от сезон-два насам. Дори и за Ботев да не са голяма сума, както е при други отбори, пак ще капе нещо. Като му видях офиса по новините, ще е доволен и на всякакви суми. Това че не изплаща заплати, сметките за ток и вода, говори, че си прилапва всички постъпления от тези тв права. Поне така си мисля.
Нищо чудно Ботев, като изпадне и да се реши да остави отбора най-накрая.

Печелеше и то яко печелеше!

Преди време някой беше правил сметката че чисто си докарва само от трансфери + договори за спонсорство + ТВ Права по около 1 000 000 на година. Като това остава след като се извадят разходите по участието на отбора в първенството и заплатите - които пък той така или иначе не дава - следователно е взимал повече от милион!

А отделно колко пари са взети за пране на пари през клубът - не е истина! Разказвали са ми хора - но аз лично няма как да го докажа!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

dgidgo1612

Мнениеот dgidgo1612 » 26 яну 2010 23:33

prez futbolnite klubove samo se periaha pari do sega , nikoga ne se e pe4elilo,30 zaplati sredno po 1000 sa 30 000 na mesec ili 360 000 na godina plius razhodi za lageri hoteli podgotovki obchto minimum 600 000 , predi tv prava niamache , 15 ma4a po 3000 sredno 45 000 po 2 leva 90 000 za bileti , ot transferi , po4ti za nikoi igra4 ne e vzel pari , pone prez poslednite godini

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 26 яну 2010 23:49

Утре ще гледаме новия Аватар с режисьор командоса от Брягово :x
Самолетите пак ще закъснеят ,земята ще спре да се върти ,на Митко няма да му стане и сделката пропада :lol:

graveworm
Контакти:

Re: 16 скъсаха с Ботев на Арбитражния съд днес

Мнениеот graveworm » 27 яну 2010 00:16

Имам въпрос. Добре изхвърлят ни във "В" група. Почваме на чисто. И какво става?! От къде ще дойдат парите за нов отбор, да не станем като Берое?!

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 27 яну 2010 00:57

аве кво му слушате глупостите на тоя доказан психопат . вече сам даже не си вярва .....
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
max_danieli
Контакти:

Мнениеот max_danieli » 27 яну 2010 01:53

dgidgo1612 написа:prez futbolnite klubove samo se periaha pari do sega , nikoga ne se e pe4elilo,30 zaplati sredno po 1000 sa 30 000 na mesec ili 360 000 na godina plius razhodi za lageri hoteli podgotovki obchto minimum 600 000 , predi tv prava niamache , 15 ma4a po 3000 sredno 45 000 po 2 leva 90 000 za bileti , ot transferi , po4ti za nikoi igra4 ne e vzel pari , pone prez poslednite godini

Тука не съм съгласен. За всеки "избягал" играч взима пари под масата за да не плаща данъци, а тва че водел съдебни дела срещу отборите "отмъкнали" му изпод носа играчите е просто прах в очите на хората. Помните ли го оня плебей Градев точно преди "сделката" с Ирена Кръстева как обещаваше че делото в Лозана за Георги Христов щяло да завърши с успех за Ботев, и кво стана накрая. Все още струва ми се има много платени мишоци дето бачкат за благото на Уродливото ченге от ДС. Не може когато всичко е мирно и тихо около Нечовека нито един журналист да не го потърси за интервю да го попита как вървят нещата и когато почнем да се организираме да правим нещо веднага да излиза новина "До часове продавам отбора на афганистанци със сериозен бизнес на Марс". И показват интервюто на което услужливите журналя не му задават неудобни въпроси. Както си и трябва.

Потребителски аватар
max_danieli
Контакти:

Мнениеот max_danieli » 27 яну 2010 02:02

Селския действа в момента точно както едно време са управлявали комунистите страната. Има си доносници (журналисти), които му поднасят инфо от първа ръка какво правим и готвим ние феновете, и той пуска някакъв балон от тоя сорт с мними копувачи от немайкъде. И стига вече с тая В група. Действа се по метода "Берое". Щом при тях се е получил успешно защо и при нас да не стане?

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Re: 16 скъсаха с Ботев на Арбитражния съд днес

Мнениеот Messinho » 27 яну 2010 07:58

Съвсем нормално Христолофф кат не плаща...
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Върни се в “Архив”