Ако в България има феърплей...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Ласло Боднар
Контакти:

Re: Ако в България има феърплей...

Мнениеот Ласло Боднар » 26 яну 2010 20:54

ЦСКА привлече Румен Трифонов от Миньор и по този начин измъкна своя юноша изпод носа на Локомотив (Сф)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 яну 2010 21:00

PFC Litex написа:

Много голям процент от феновете на водещите отбори у нас НЯМА да бъдат доволни :!:

Мисля че бъркаш :lol:
1. Прочети написаното със син шрифт под чертата. :)
2. След като направиш това, знай и запомни: "Левски" има 26 шампионски титли и 26 купи на България (общо повече отличия от ЦСКА). :)
3. Ти си интелигентен човек, чета твоите постове, смяташ ли, че всички тези победи (някои с по 6:3, 7:2, 7:1, 5:0 - над ЦСКА, или като тази с 8:0 над тия, "дето лазят по желязо"), титлите и прочие и прочие, са взети с нечестни средства?! :lol: Май по-скоро става обратното :evil: , най-пресен пример: автоголът на "Черно море" в мача с нас, който не беше зачетен от "добрия, неподкупен и принципен" съдия, както беше наречен от (вече бившия) шеф на съдийската комисия :mrgreen: Така че, аз ще съм доволен, ако наистина във България съществува феърплей :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Alexander Frei
Контакти:

Мнениеот Alexander Frei » 26 яну 2010 21:09

Ласло Боднар написа:ЦСКА привлече Румен Трифонов от Миньор и по този начин измъкна своя юноша изпод носа на Локомотив (Сф)

Няма лошо - бил техен юноша прибрали си го. :) Виж, като прилапаха Макриев (юноша на "Левски"), който изигра само един мач в Борисовата градина, не бяха много прави :evil: , и майките им не бяха прави .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 26 яну 2010 21:31

Ласло Боднар написа:ЦСКА привлече Румен Трифонов от Миньор и по този начин измъкна своя юноша изпод носа на Локомотив (Сф)

па да го взимат...в локо софия щеше да е титуляр, а на армията ше търка пейката...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 26 яну 2010 21:51

bluesupport написа:Хайде стига с тези глупости, всички знаем как ТИМ натрупаха пари. Започвате като феновете на ЛОКО Пд, един мафиот ги направи шампиони и го изкараха велик човек. Какъв феърплей търсите в държава, в която народа, като му дадеш 5лв. те прави герой, независимо колко си черен в действителност. Имам чувството, че и дявола да купи някой отбор и да га класира 1-2 места по-нагоре в класирането, феновете ще започнат да му се кланят. ТИМ, Чорни, Г. Илиев, Батков и всички останали са деца на една и съща майка, това е истината.

Хайде, моля те, да ми обясниш как точно ТИМ натрупаха пари, че не ми е ясно, а съм си вродено любопитен. За да не спамя повече по темата, нека и аз да се "изходя" по въпроса - "Ако в България има феърплей...", ако ако, ама ако мирише! Нека някой ми даде точно определение за феърплей и после може да обсъдим темата. Интересно ми е как ли биха възприели една такава тема феновете на отбори от дъното на класирането в Англия, когато става въпрос за мачовете им с Юнайтед, Челси или Арсенал, или пък в Италия за мачовете с Интер, Ювентус и Милан. Сериозно ли си мислите, че по "белия" свят има феърплей, просто хората имат друг манталитет и го приемат по-спокойно и то не защото са балъци, а защото живеят в "бели" държави и им е ясно, че възмездие ще има /скорошни примери с лопата да ги ринеш/. Лошото е, че ние не сме такава държава. Едно нещо ми е мътно и необяснимо, защо нашите "олигарси" не копират руските си събратя, които преди години седнаха на една маса, загърбиха личните си конфликти и се договориха, вместо да "купуват" съдии и противникови отбори, да дават пари за играчи, треньори и бази. Резултата е видим и с просто око, къде са те, къде сме ние!
Благодаря за вниманието!!!

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 26 яну 2010 22:14

borwick написа:Мисля ,че е доста нагло да се повдига ,тази тема точно от привърженик на /византийците,еклери/ .Защото всички знаем ,кои са ТИМ и какви са методите им на работа.Хайде, да се погледнете първо в огледалото и след това,другите наоколо!

+1
Интересно ми е без "честният и безпристрастен" Момиров, къде ще завършат Черно Море.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 яну 2010 05:11

Veso1913 написа:
borwick написа:Мисля ,че е доста нагло да се повдига ,тази тема точно от привърженик на /византийците,еклери/ .Защото всички знаем ,кои са ТИМ и какви са методите им на работа.Хайде, да се погледнете първо в огледалото и след това,другите наоколо!

Първо ще сложа малко????????????????????????????После ще попитам модовете-византийците,еклерите,дали е равно на думи като говеда,турски подлоги и мога ли аз да ги използвам в обръщение към феновете на Левски?Защото като гледам реакциите досега,явно е нещо нормално фен на Левски да ги употребява по адрес на фен на моряците.И хайде сега да видим какви са методите на работа на ТИМ и в паралел тези на Батков.ТИМ-могъщ консорциум от фирми,присъстващи на фондовата борса,абсолютно финансово прозрачни.В смисъл,всеки техен лев е ясно от къде идва и къде отива.Няма скрито-покрито.От друга страна,Батков!Адвокат,с неясен произход на парите и още по неясен начин на издръжка на футболен клуб като Левски.Какви дела трябва да води един адвокат,че да издържа какъв да е ФК в България.Още повече Левски.Какво толкова НЕРЕДНО са направили ТИМ,че да трябва чак да се гедаме в огледалото?Направиха ни неправомерно шампиони ли?Крадат играчи от други клубове без да плащат ли?Ходят с бухалките по чуждите стадиони да им плашат играчите ли?Кажи какво?Толкова са лоши,че постоянно има покани да поемат Левски.Не мога да си обясня какво искаш да кажеш.Но онова с еклерите го разбрах.Искаш да се заяждаш!

Споко, този в близките дни ще си остане с 4 мнения ;) Не се безпокой Весо!
По темата феърплей няма да има да не казвам никога, но в близките години!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 яну 2010 05:15

parvanoff написа:
cristely написа:
parvanoff написа:Нито той е прав, нито пък вие. Аз един моряк не видях да привежда някога си факти-колко пък Левски е бил подпиран от съдиите. Ама си плюят ли плюят. Тоя е като тях-нищо по-различно-малко хора в този форум могат да ме изненадат с добри разсъждения и мнения. Оня па "турски подлоги"-това откъде ти хрумна бря пич. Защото аз еклери мога да ти кажа откъде идва и не са го измислили левскари. И за тим могат да се кажат много неща, но не ми се занимава с плюене, а и така няма да се променят нещата...
Иначе феърплей в България може и да има скоро под натиска на "Европата", но хората няма да се променят поне в близките илядо години и това е тъжното.
Ай със здраве...

Колега, за съжаление никой не може да извади факти нито за съдии, нито за уреждане на срещи. Иначе до сега щеше да има хора в затвора и много лесно щеше да се утвърди феърплея. Това, обаче не означава, че не се вижда от самолет кога съдията си има поръчка за изпълнение. Със здраве.

Никой не го отрича това! Както от самолет се видя, че съдията изпълняваше поръчка за купата. Но когато ние протестирахме срещу съдиите, тук се чуваха мнения колко ни били подпирали-и след много мои питания бяха измислени 2-3 ситуации за фрапантно подпиране за 20 години-това имам предвид. Също и от самолет се вижда какво правят тим във Варна, но ти искаш факти нали-и аз смятам, че си прав-трябва да се работи с факти...
И Левскарке-точно пък ти как може да твърдиш, че има феърплей не ми е ясно-изглежда не гледаш мачове на любимия ни отбор... Или съдиите не са по терените?...

Както е факт, че ТИМ правят каквото си искат- така е факт, че нито в една медия няма да напишат за безичнствата им, нали ;) Но това не значи, че ги няма! Така, че както вие се опитахте след този мач за купата да ни изкарате по-черни от дявола, така и а змога да ти кажа, че точно вие да го правите не отива някак си ;)Има безброй уредени мачове- от вас, от ЦСКА, Славия, Локомотив и от нас , и изобщо всички родни отбори, че да се хванеш за главата, но няма как да се докаже.Бях ти извадил няколко примера даже, ако помниш ;) Така, че дай да не си вадим кирливите ризи ;) А относно прякорите- те са нещо нормално и естествено,но не и в този форум! Тук има правила- тези прякори могат да се пишат в други форуми-например клубните !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 яну 2010 05:20

Captain Stottlemeyer написа:
PFC Litex написа:

Много голям процент от феновете на водещите отбори у нас НЯМА да бъдат доволни :!:

Мисля че бъркаш :lol:
1. Прочети написаното със син шрифт под чертата. :)
2. След като направиш това, знай и запомни: "Левски" има 26 шампионски титли и 26 купи на България (общо повече отличия от ЦСКА). :)
3. Ти си интелигентен човек, чета твоите постове, смяташ ли, че всички тези победи (някои с по 6:3, 7:2, 7:1, 5:0 - над ЦСКА, или като тази с 8:0 над тия, "дето лазят по желязо"), титлите и прочие и прочие, са взети с нечестни средства?! :lol: Май по-скоро става обратното :evil: , най-пресен пример: автоголът на "Черно море" в мача с нас, който не беше зачетен от "добрия, неподкупен и принципен" съдия, както беше наречен от (вече бившия) шеф на съдийската комисия :mrgreen: Така че, аз ще съм доволен, ако наистина във България съществува феърплей :)

Дай да не ти изреждам мачове в които вас са ви подпирали и то явно, че няма да му излезе края ;) Айде не изкарвай другите по-черни и от дявола, без да си видиш собствената паница!
Последна промяна от MORSKI на 27 яну 2010 05:23, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 яну 2010 05:22

Vojdek написа:

+1
Интересно ми е без "честният и безпристрастен" Момиров, къде ще завършат Черно Море.

А на мен ми е интересно с "честния" нов съдийски шеф - вие къде ще завършите и по-важното е по какъв начин ще стане това- бас хващам, че няма да е по-най честния!
И да, още нещо, ако случайно не ви потръгне да видя кой тогава ще ви е виновен- може би глобалното затопляне, или земетресението в Хаити :evil:

Върни се в “Футбол - България”