Ла Лига - Сезон 2018/2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: Ла Лига - Сезон 2018/2019

Мнениеот CSKA69 » 25 авг 2018 23:16

Симеоне, че е подобрена версия на Моуриньо е факт, но и че е тръгнал мощно по стъпките му към тоталния антифутбол също е факт. Аржентинецът трябва много да внимава, защото това е много опасна посока на развитие за него, но пък от друга страна може вече да се подготвя за бъдещото си треньорстване в Интер Милано :lol: ;) :mrgreen:
Изображение

Изображение

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 26 авг 2018 00:12

paceto написа:Не се притеснявай ако случайно отиде при Макс Спорт, твоята кабеларка ще го пусне и него понеже се съмнявам да разпространяват каналите на БСК легално. Те имат договор само с Виваком и то за Тв+ или поне беше така преди и нямат законно предоставяне на каналите им на друг оператор. Затова и няма да ги видиш никъде написани тези канали, че се излъчват по кабеларките понеже са с нелегално излъчване, така както са ти пуснали Arena Sport, Bein Sports или Sport Klub. :)

Въпросните канали нямат права за излъчване на територията на България, а Bein пък от цяла Европа само в няколко държави имат права за излъчва и те са Испания, Франция и Турция и всичко останало е за Азия, Арабският свят и Америките. :)

Е моята кабеларка Cooolbox си излъчва легално Sport+ HD, F+ и TV+ . Кофтито при тях обаче е, че предлагат услугите си само в Пловдив и Велко Търново мисля.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 авг 2018 00:29

Щом каналите са обявени на сайта значи са легални или поне така се подразбира. :)
Гледам, че ги има значи имат някакво споразумение с БСК.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 авг 2018 01:08

Барселона днес си тръгна с трите точки благодарение на ВАР системата, която отмени гола на Валядолид в 93 минута за 1:1. :)

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 26 авг 2018 01:11

God bless VAR ! :lol:
Слаб мач, а на всичкото отгоре терена беше като бостан с умишлено издълбани дупки. Не знам как може да се допуска такова нещо в мач от елитната дивизия. :shock:
В Англия за подобно нещо ще глобят клуба домакин с 1млн. паунда. :roll:

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 26 авг 2018 01:13

Ами време беше. Сега щом са 7 от 10 без ВАР след като последните години имаше няколко опита да ни провалят с измислени съдийски решения ще стават повече титлите в Ла Лига с ВАР.

Представям си феновете на Реал как са се радвали за нищо при нередовния гол. :lol:
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 26 авг 2018 01:22

insaneboy1 написа:Ами време беше. Сега щом са 7 от 10 без ВАР след като последните години имаше няколко опита да ни провалят с измислени съдийски решения ще стават повече титлите в Ла Лига с ВАР.

Представям си феновете на Реал как са се радвали за нищо при нередовния гол. :lol:

Как пък успя да намeсиш Реал в тая ситуация не ми е ясно? Играят Валядолид-Барселона той ми приказва за Реал :mrgreen: :mrgreen: . Евалата пич :) :) . Иначе на тая нива футбол не може да се играе и всички отбори ще си имат проблеми с този "стадион".

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 26 авг 2018 01:24

Сезон 2016/2017г. с VAR Реал нямаше да стане шампион, а Барса щеше да спечели титлата с 5 точки преднина. Оня ден си направих труда да пресмятам грешните отсъждания в двете посоки за двата отбора кръг по кръг - в един сайт бяха ги отбелязали подкрепени с клипчета-отрязъци на отделните ситуации в ютуб. По принцип дълго време и аз бях противник на VAR, като си мислех че така играта допълнително ще се накъсва от спирания за щяло и нещяло, но предвид все по-динамизиращия се футбол, а оттам и спорни положения, които се увеличават като бройка, няма как да не приемем това нововъведение. А и тръпката ще по-голяма след като не знаеш например до последно дали ще ти признаят/отменят гол. :lol:

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 26 авг 2018 01:35

SilentKiller написа:Сезон 2016/2017г. с VAR Реал нямаше да стане шампион, а Барса щеше да спечели титлата с 5 точки преднина. Оня ден си направих труда да пресмятам грешните отсъждания в двете посоки за двата отбора кръг по кръг - в един сайт бяха ги отбелязали подкрепени с клипчета-отрязъци на отделните ситуации в ютуб. По принцип дълго време и аз бях противник на VAR, като си мислех че така играта допълнително ще се накъсва от спирания за щяло и нещяло, но предвид все по-динамизиращия се футбол, а оттам и спорни положения, които се увеличават като бройка, няма как да не приемем това нововъведение. А и тръпката ще по-голяма след като не знаеш например до последно дали ще ти признаят/отменят гол. :lol:

Аз никога не към казал, че имам нещо против ВАР, или? Просто ми стана леко забавно като му видях коментара на пича и това е. А това, че ако е имало ВАР 16/17 Барса щeли да станат шампиони просто няма как да го знаеш. Няма начин да знаеш как ще реагират футболистите на Реал след един отменен гол или една спестена дузпа примерно.Може да се мотrвират и да се разиграят знае ли човек..Просто няма смисъл да коментираме какво щяло да се случи, ако имало ВАР щото "акото" мирише. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 авг 2018 01:44

insaneboy1 написа:Ами време беше. Сега щом са 7 от 10 без ВАР след като последните години имаше няколко опита да ни провалят с измислени съдийски решения ще стават повече титлите в Ла Лига с ВАР.

Всъщност аз си знаех, че ще го отменят понеже още в реално време ми се стори, че е в засада и не бързах да се радвам. :)

Нека не говорим какво щяло и нещяло да стане с ВАР системата в предните сезони, защото и двата отбора имат скандални голове и то решителни такива.

Върни се в “Архив”