Челси отново с късмет при жребия за ФА Къп

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Челси отново с късмет при жребия за ФА Къп

Мнениеот battlestar31 » 26 яну 2010 16:03

Тимът на Карло Анчелоти пак ще играе с отбор от долната дивизия, като този път ще бъде домакин на Кардиф Сити
Челси отново имаше късмет на жребия за 5-ия кръг в турнира за Фа Къп, след като ще трябва да срещне нов съперник от Чемпиъншип. Този път носителят на трофея ще бъде домакин на Кардиф Сити.

В предишните два кръга тимът на Карло Анчелоти победи Уотфорд с 5:0 у дома и Престън с 2:0 като гост. Кардиф обаче се представя силно в турнира напоследък, след като през 2008-а стигна до финал.

Другият интересен мач е между Манчестър Сити и Стоук, който по-рано днес елиминира Арсенал. При създалата се ситуация определено по-малките отбори имат шанс да направят нещо значимо в това издание. Мачовете ще се играят на 13-и и 14-и февруари.

Ето всички срещи:

Саутхемптън – Портсмут, Рединг – Уест Бромич Албиън, Фулъм – Нотс Каунти/Уигън, Челси – Кардиф Сити, Болтън – Тотнъм/Лийдс, Дарби Каунти – Бирмингам, Манчестър Сити – Стоук Сити,

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Re: Челси отново с късмет при жребия за ФА Къп

Мнениеот battlestar31 » 26 яну 2010 16:05

FA CUP ще я вземе манчестър сити :) поне според мен :)

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 26 яну 2010 16:19

battlestar31 написа:FA CUP ще я вземе манчестър сити :) поне според мен :)

И Аз така мисля ;)
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 яну 2010 16:38

Хората са го казали ясно.Късметът ходи при силните.Честит жребий на Челси.Можеше и да е по-трудно.Успех на сините от Лондон.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 26 яну 2010 17:05

Саутхемптън – Портсмут това е мача на кръга когато и двата отбора играеха във ВЛ ставаха свирепи дербита, а иначе мисля, че ако Челси искат трофея Сити нямат шанс.

Потребителски аватар
w7f* Ch3lS3@_f@N ;]
Контакти:

Мнениеот w7f* Ch3lS3@_f@N ;] » 26 яну 2010 22:40

Xanko написа:Саутхемптън – Портсмут това е мача на кръга когато и двата отбора играеха във ВЛ ставаха свирепи дербита, а иначе мисля, че ако Челси искат трофея Сити нямат шанс.

Да, ако Челси искат трофея, то за другите отбори ще е почти невъзможно, като си имаме предвит, че единственият по-силен останал съперник е Манчестър Сити.
Siegfried написа:Re: Челси - Арсенал 27.02 18:00 ч.
Lord of memory написа:Re: Челси - Арсенал 27.02 18:00 ч.
Тука Юнайтед бие, както обикновено :D.

Мислех - че съм виждал всичко в този форум . Явно не съм .....

:D :D :D :D :D

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 27 яну 2010 01:19

Като те знам,че ти даваш прогнозата ми е ясно,че няма да стане това...По темата:ФА КЪП я взимат Челси,а Карлинг Сити...Това са моите очаквания :) :) Иначе този път не провървя поговорката "Късмета на начинаещия" :mrgreen: 8-) Челси продължават без проблем нататък.

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Мнениеот battlestar31 » 27 яну 2010 01:23

_RoKi_ написа:
Като те знам,че ти даваш прогнозата ми е ясно,че няма да стане това...По темата:ФА КЪП я взимат Челси,а Карлинг Сити...Това са моите очаквания :) :) Иначе този път не провървя поговорката "Късмета на начинаещия" :mrgreen: 8-) Челси продължават без проблем нататък.

ХА-ха кой се изказа

Xapu1936

Мнениеот Xapu1936 » 27 яну 2010 19:55

Колкото и да ги е яд фенчетата на циганаитед ЧЕЛСИ ЛОНДОН В МОМЕНТА Е НАИ ДОБРИЯ ОТБОР В АНГЛИЯ И ЩЕ СТАНЕ ШАМПИОН И ЩЕ ЗЕМИ И КУПАТА ТЕЗИ МАНЧЕСТАР СИТИ САМ СКЛОНЕН ДА ВЯРВАМ ЧЕ СТОК МОЖЕ ДА ИМ СЕ ОПРЕ МНОГО .. ЧЕЛСИ ШАМПИОН ТОВА Е

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 28 яну 2010 00:42

battlestar31 написа:
_RoKi_ написа:
battlestar31 написа:FA CUP ще я вземе манчестър сити :) поне според мен

ХА-ха кой се изказа

Ооооо кратунке малка,ти и тука си бил :lol: :lol: Слагай колана и тирантите,че д*пе да ви е яко неделята :lol:

Колкото и да ги е яд фенчетата на циганаитед ЧЕЛСИ ЛОНДОН В МОМЕНТА Е НАИ ДОБРИЯ ОТБОР В АНГЛИЯ И ЩЕ СТАНЕ ШАМПИОН И ЩЕ ЗЕМИ И КУПАТА ТЕЗИ МАНЧЕСТАР СИТИ САМ СКЛОНЕН ДА ВЯРВАМ ЧЕ СТОК МОЖЕ ДА ИМ СЕ ОПРЕ МНОГО .. ЧЕЛСИ ШАМПИОН ТОВА Е
Ти пък от де се пльосна тук :lol: И ти си един смешен футболен фен,едно мнение ти изчетох и ми стана лошо от теб :lol:

Върни се в “Челси”