Тимът на Карло Анчелоти пак ще играе с отбор от долната дивизия, като този път ще бъде домакин на Кардиф Сити
Челси отново имаше късмет на жребия за 5-ия кръг в турнира за Фа Къп, след като ще трябва да срещне нов съперник от Чемпиъншип. Този път носителят на трофея ще бъде домакин на Кардиф Сити.
В предишните два кръга тимът на Карло Анчелоти победи Уотфорд с 5:0 у дома и Престън с 2:0 като гост. Кардиф обаче се представя силно в турнира напоследък, след като през 2008-а стигна до финал.
Другият интересен мач е между Манчестър Сити и Стоук, който по-рано днес елиминира Арсенал. При създалата се ситуация определено по-малките отбори имат шанс да направят нещо значимо в това издание. Мачовете ще се играят на 13-и и 14-и февруари.
Ето всички срещи:
Саутхемптън – Портсмут, Рединг – Уест Бромич Албиън, Фулъм – Нотс Каунти/Уигън, Челси – Кардиф Сити, Болтън – Тотнъм/Лийдс, Дарби Каунти – Бирмингам, Манчестър Сити – Стоук Сити,
Челси отново с късмет при жребия за ФА Къп
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- battlestar31
- Контакти:
- battlestar31
- Контакти:
Re: Челси отново с късмет при жребия за ФА Къп
FA CUP ще я вземе манчестър сити
поне според мен 

battlestar31 написа:FA CUP ще я вземе манчестър ситипоне според мен
И Аз така мисля

08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Хората са го казали ясно.Късметът ходи при силните.Честит жребий на Челси.Можеше и да е по-трудно.Успех на сините от Лондон.
Саутхемптън – Портсмут това е мача на кръга когато и двата отбора играеха във ВЛ ставаха свирепи дербита, а иначе мисля, че ако Челси искат трофея Сити нямат шанс.
- w7f* Ch3lS3@_f@N ;]
- Контакти:
Xanko написа:Саутхемптън – Портсмут това е мача на кръга когато и двата отбора играеха във ВЛ ставаха свирепи дербита, а иначе мисля, че ако Челси искат трофея Сити нямат шанс.
Да, ако Челси искат трофея, то за другите отбори ще е почти невъзможно, като си имаме предвит, че единственият по-силен останал съперник е Манчестър Сити.
Siegfried написа:Re: Челси - Арсенал 27.02 18:00 ч.Lord of memory написа:Re: Челси - Арсенал 27.02 18:00 ч.
Тука Юнайтед бие, както обикновено :D.
Мислех - че съм виждал всичко в този форум . Явно не съм .....
:D :D :D :D :D
Като те знам,че ти даваш прогнозата ми е ясно,че няма да стане това...По темата:ФА КЪП я взимат Челси,а Карлинг Сити...Това са моите очакванияbattlestar31 написа:FA CUP ще я вземе манчестър ситипоне според мен

- battlestar31
- Контакти:
_RoKi_ написа:Като те знам,че ти даваш прогнозата ми е ясно,че няма да стане това...По темата:ФА КЪП я взимат Челси,а Карлинг Сити...Това са моите очакванияbattlestar31 написа:FA CUP ще я вземе манчестър ситипоне според мен
![]()
Иначе този път не провървя поговорката "Късмета на начинаещия"
![]()
Челси продължават без проблем нататък.
ХА-ха кой се изказа
Колкото и да ги е яд фенчетата на циганаитед ЧЕЛСИ ЛОНДОН В МОМЕНТА Е НАИ ДОБРИЯ ОТБОР В АНГЛИЯ И ЩЕ СТАНЕ ШАМПИОН И ЩЕ ЗЕМИ И КУПАТА ТЕЗИ МАНЧЕСТАР СИТИ САМ СКЛОНЕН ДА ВЯРВАМ ЧЕ СТОК МОЖЕ ДА ИМ СЕ ОПРЕ МНОГО .. ЧЕЛСИ ШАМПИОН ТОВА Е
battlestar31 написа:_RoKi_ написа:Като те знам,че ти даваш прогнозата ми е ясно,че няма да стане това...По темата:ФА КЪП я взимат Челси,а Карлинг Сити...Това са моите очакванияbattlestar31 написа:FA CUP ще я вземе манчестър ситипоне според мен
![]()
Иначе този път не провървя поговорката "Късмета на начинаещия"
![]()
Челси продължават без проблем нататък.
ХА-ха кой се изказа
Ооооо кратунке малка,ти и тука си бил

Ти пък от де се пльосна тукКолкото и да ги е яд фенчетата на циганаитед ЧЕЛСИ ЛОНДОН В МОМЕНТА Е НАИ ДОБРИЯ ОТБОР В АНГЛИЯ И ЩЕ СТАНЕ ШАМПИОН И ЩЕ ЗЕМИ И КУПАТА ТЕЗИ МАНЧЕСТАР СИТИ САМ СКЛОНЕН ДА ВЯРВАМ ЧЕ СТОК МОЖЕ ДА ИМ СЕ ОПРЕ МНОГО .. ЧЕЛСИ ШАМПИОН ТОВА Е