Левски иска Сашо Александров от Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски иска Сашо Александров от Черно море

Мнениеот blue avalanche » 26 яну 2010 12:54

lakito7 написа:
от Veso1913 на 26 Яну 2010 10:34
Че откъде го взехте този Ричард?И колко платихте за него?Невероятни наглеци сте.Само това ще ви кажа!Крадете играчи и после се хвалите че сте ги продали за пари.

Ричард го доведе Чорни в България,а го пратиха пре вас да се обиграва,защото още не беше готов да играе при нас.

Аз съм им го цитирал по-горе(беше преотстъпен и никога не е бил собственост на Ч.море,че да го "купуваме"),ама се чудя дали някои от тях четат,преди да зачукат по клавиатурата.Важното е да се върти латерната с песента:"Най-много обичам да мразя Левски".

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 26 яну 2010 13:18

Ричард,Темиле и Баба ги докара Наско в съсобственост 50-50 с Черно море.Явно си много наясно с историята и на Левски и Черно море.Точно на 50%!Сигурно и Букарев и Герасимов са ваши юноши,преотстъпени да се обиграват в Черно море. :o А относно трансфера на Сашко и Миро-това го пише в сините медии.Гонг и ***.Не сме го измислили ние,че да се правим на интересни.И да!Най-любимото ми от всички други упражнения е да мразя Левски.Не минава ден без да излея огромно количество омраза по този тъй обичан в Родината ни клуб.Добре че съм единствен и това въобще не ви дразни.А сега една ново българска поговорка.Комунизма си отиде и отбора на народа остана без народ.Така както гледам и парите ви започнаха да свършват.А това не е добре за един ,,гранд".Защото природата не търпи празни пространства и на мястото на вашето неизменно присъствие в тройката,ще постави някой друг отбор.Кандидати-колкото искаш!И до един с по добри футболни аргументи от вашите.Хайде радвайте се на това,че все още сте шампиои/благодарение на честната игра на Черно море/и не забравяйте че живота е едно колело.А то се върти,не спира.И последните ще станат първи!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 26 яну 2010 13:43

Aз искам да чукам Анджелина Джоли дали имам шанс ? :roll:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 яну 2010 14:01

Veso1913 написа:Ричард,Темиле и Баба ги докара Наско в съсобственост 50-50 с Черно море.Явно си много наясно с историята и на Левски и Черно море.Точно на 50%!Сигурно и Букарев и Герасимов са ваши юноши,преотстъпени да се обиграват в Черно море. :o А относно трансфера на Сашко и Миро-това го пише в сините медии.Гонг и ***.Не сме го измислили ние,че да се правим на интересни.И да!Най-любимото ми от всички други упражнения е да мразя Левски.Не минава ден без да излея огромно количество омраза по този тъй обичан в Родината ни клуб.Добре че съм единствен и това въобще не ви дразни.А сега една ново българска поговорка.Комунизма си отиде и отбора на народа остана без народ.Така както гледам и парите ви започнаха да свършват.А това не е добре за един ,,гранд".Защото природата не търпи празни пространства и на мястото на вашето неизменно присъствие в тройката,ще постави някой друг отбор.Кандидати-колкото искаш!И до един с по добри футболни аргументи от вашите.Хайде радвайте се на това,че все още сте шампиои/благодарение на честната игра на Черно море/и не забравяйте че живота е едно колело.А то се върти,не спира.И последните ще станат първи!

Букарев не е ваш юноша също. Гонг синя медия? Гонг са най-обективната медия в България. Това, че Томето и Вальо Грънчаров са сини фенове, нищо не значи. Не трябва да ги слагаш редом до ***, защото...мисля, че и сам се сещаш защо.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 яну 2010 14:12

Veso1913 написа:Ричард,Темиле и Баба ги докара Наско в съсобственост 50-50 с Черно море.Явно си много наясно с историята и на Левски и Черно море.Точно на 50%!Сигурно и Букарев и Герасимов са ваши юноши,преотстъпени да се обиграват в Черно море. :o А относно трансфера на Сашко и Миро-това го пише в сините медии.Гонг и ***.Не сме го измислили ние,че да се правим на интересни.И да!Най-любимото ми от всички други упражнения е да мразя Левски.Не минава ден без да излея огромно количество омраза по този тъй обичан в Родината ни клуб.Добре че съм единствен и това въобще не ви дразни.А сега една ново българска поговорка.Комунизма си отиде и отбора на народа остана без народ.Така както гледам и парите ви започнаха да свършват.А това не е добре за един ,,гранд".Защото природата не търпи празни пространства и на мястото на вашето неизменно присъствие в тройката,ще постави някой друг отбор.Кандидати-колкото искаш!И до един с по добри футболни аргументи от вашите.Хайде радвайте се на това,че все още сте шампиои/благодарение на честната игра на Черно море/и не забравяйте че живота е едно колело.А то се върти,не спира.И последните ще станат първи!

И как го разбра,че са съсобственост 50-50 с Ч.море?Аз ти цитирах,че са преотстъпени.Вярно или не,си е за сметка на съответния журналист.Ти можеш ли да подкрепиш твоите аргументи с нещо?Съмнявам се! Ричард подписа първи професионален договор с Левски.Как,без професионален договор,е бил съсобственост на Ч.море?След като толкова четеш "сините" медии,там ли прочете,че "парите ни са започнали да свършват"?Ако имаш нещо конкретно по въпроса за Букарев и Герасимов(преминал в Левски със свободен трансфер),покажи го.Ако ли не...

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 26 яну 2010 14:42

А бе те всичките идват при вас със свободни трансфери.И да!В сините медии пише че Батков е свършил парите.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Мнениеот botzy » 27 яну 2010 00:56

1.Левски иска С.Александров и си го взе!Само че Кривия - и сега ще си го бият в главите и след 6 мес. ще го изпъдят защото е "стар и безперспективен и изчерпан"!А съименника му от ЧМ ще го гледат на снимка,защото нямат кинти да си го позволят!!!А и момчето е умно,не е от Тъпчилещово ,че да ходи в София за да се реализира във футболните грандове.
2.Посетителя "Blue ala-bala" пише по-често в този форум,отколкото аз ,ще вземе да излезе някой спартаклия под прикритие.
3.Навремето взеха Вагнер,Ричард,Темиле,Баба,Букарев,Герасимов за без пари защото вобще не беше ясно Черно Море дали ще го има т.е.бяхме със свалени гащи.Факт е че ощеляхме и колелото се завърта.
4.Уважавах Левски като съперник и БГ евроучастник преди години,когато там играеха истински мъже-П.Николов,Кременлиев,Гинчев,Дъртилов,Цветанов,Янков,ИЛИЯН ИЛИЕВ,Кайзера,Сираков и т.н..Не че не са се осирали(в Белгия например)но бяха мъже-а сега има само мишки.
5.Отдавна твърдя че са на автопилот и на лято когато са извън евротурнирите,пак без треньор(те и сега нямат)дано някой се светне че не Димо Момиров им е виновен а Батков и да го изхвърлят най-сетне или поне да се поучат от феновете на Ботев и воината със Селския!!!
GO HARD OR GO HOME!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 яну 2010 03:34

blue avalanche написа:
зеления написа:
Плямпалото в този форум си ти!!! Ще бъде прекрасно ако ни освободиш от присъствието си. Видяхме те колко струваш, на какво ниво си. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Още един с "футболни аргументи".Ми то така е,като не ни отърва...Най-добре да си стоите само вие тук,за да си плюете "футболно" по Левски и феновете на Левски,нали?

А вие защото не плюете нали и защото не се заяждате- самочувствието вие е в повече- като не искате да плащате стойте си с този отбор- без пари вече няма, толкова!!!
Колкото поискат ТИМ,толкова ще е-отмина комунизма, даже и да ви боли, ТИМ може да са мутряги, но поне не цепят басма на този или онзи!
Живейте си във вашия син свят и оставете ние да си живем в нашия зелен- няма да се разберем с вас никога, то има и приказка за хората от софийския край....От ИскърО по-глибоко нема и от ВитошО по-високо нема- то народа го е казал още навремето и повярвайте ми има защо- вие вечно сте идеалните, великите и т.н, а нас кучета ни яли- хахаха е, да ,ама не!!! Със здраве! Няма да оставям темата да прераства в спор, ако имате д акажете нещо по темата, ок, ако ли не ще взема мерки!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 яну 2010 03:38

bigbonusprize написа:

Гонг са най-обективната медия в България. Това, че Томето и Вальо Грънчаров са сини фенове, нищо не значи.
Не трябва да ги слагаш редом до ***, защото...мисля, че и сам се сещаш защо.

За първото си в голяма, ама голяма грешка......Значи и то много и те го показват ве повече и повече, което не им прави чест..Това, че на вас ви отърва и не го забелязвате си е ваш проблем, все пак пристрастията са им сини, а не зелени или черно-бели или жълто-черни!
Иначе за второто си прав, но станат ли като тях, изобщо ще спра да пиша в този форум и да им чета сайта!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 яну 2010 10:22

Да не отварям нова тема,искам да кажа че,екип на Гонг,прати Сашо Александров в чуждестранен клуб.Онзи ден Левски го искаха,днес в чужбина,а утре ще го иска друг отбор сигурно.Каква поредна мизерия.Екип на Гонг,ала-бала.Какви са тези измислици.Ако има нещо да го обявят с по-големи подробности,а не ала-бала.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”