Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот trokadero_ » 21 авг 2018 12:56

TristaNNN написа:
trokadero_ написа:Реално погледнато не знам какво се случва , но във всеки един мач срещу Лудогорец не можем да покажем добра игра както в другите мачове и да направим един истински мач. Не знам на какво се дължи , но това е факт.
......

Комплекси, баце, това се дължи на много сериозни комплекси.

Какви комплекси за лошата игра ? Нови футболисти и все срещу тях не играем както трябва

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 авг 2018 13:56

Я ,Вальо Илиев изтекал в канала :) ...
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 авг 2018 13:57

Армейци,

днес легендарният Аспарух Никодимов празнува своя 73-и рожден ден.

Той носи червения екип от 1964 до 1975 година, като за 11 сезона отбелязва 58 гола в 296 мача. С ЦСКА Никодимов е 6-кратен шампион и пет пъти носител на Купата на Съветската армия. Той играе в емблематичните полуфинални сблъсъци в турнира за КЕШ срещу Интер през 1967 година.

За националния отбор на България има 25 мача и 6 попадения, които записва между 1966-та и 1974-та. Участник е на Световното първенство през 1970 година в Мексико, а също така е и сребърен медалист от Олимпийските игри през 1968 година, отново в латиноамериканската страна.

Треньор на ЦСКА е в три периода (1979-1983, 1991-1992 и 2001). Аспарух Никодимов извежда тима до един полуфинал (1981/82) и един четвъртфинал (1980/81) в турнира за КЕШ. С него начело, ЦСКА отстранява редица именити отбори и действащи шампиони - Ливърпул, Нотингам Форест, Монако, Реал Сосиедад, Шомберки, Гленторан, Омония Никозия.

През април Аспарух Никодимов представи автобиографията си "С ЦСКА в сърцето", в която разказва най-интересните моменти от своята кариерата.

Пожелаваме му здраве, щастие и дълголетие!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 авг 2018 14:07

trokadero_ написа:
TristaNNN написа:
trokadero_ написа:Реално погледнато не знам какво се случва , но във всеки един мач срещу Лудогорец не можем да покажем добра игра както в другите мачове и да направим един истински мач. Не знам на какво се дължи , но това е факт.
......

Комплекси, баце, това се дължи на много сериозни комплекси.

Какви комплекси за лошата игра ? Нови футболисти и все срещу тях не играем както трябва

Ами явно дори новите футболисти успяват някак да попият тия комплекси. Дали толкова лесно се предават на играчите от публиката и ръководството, дали просто генът на новото дружество вече бързо се оформи с такъв недостатък, не знам - и за мен, честно казано, е много учудващо как се случва, но е факт.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 21 авг 2018 14:21

Жив и здрав да е Паро!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 авг 2018 14:42

peliforewer написа:Я ,Вальо Илиев изтекал в канала :) ...

Явно още му е раничко да води отбор в професиналния футбол. Нека да поучи и почиракува малко някъде пък един ден, кой знае. Интересното сега е какъв ход ще предприемат от 1948. Неутралният зрител очаква на овакантения пост да цъфне някоя червена легенда, която някак да ги добута то ППЛ, а моментът за такава рокада е просто перфектен. Е,те тогава вече ППЛ-то ще удари рекордни нива по зрителски интерес. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 авг 2018 15:54

TristaNNN написа:

Явно още му е раничко да води отбор в професиналния футбол. Нека да поучи и почиракува малко някъде пък един ден, кой знае. Интересното сега е какъв ход ще предприемат от 1948. Неутралният зрител очаква на овакантения пост да цъфне някоя червена легенда, която някак да ги добута то ППЛ, а моментът за такава рокада е просто перфектен. Е,те тогава вече ППЛ-то ще удари рекордни нива по зрителски интерес. 8-)

Не се сещам кой би се навил да ги води :roll: Особено като знаят настройката на болшинството от хората ... Чичо Гошо дали няма да цъфне там се чудя аз :roll: Те имат да дават по 12-13 бона на мач наем на Националния, за неговата заплата ли няма да имат
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 21 авг 2018 15:57

boabbb написа:
TristaNNN написа:

Не се сещам кой би се навил да ги води :roll: Особено като знаят настройката на болшинството от хората ... Чичо Гошо дали няма да цъфне там се чудя аз :roll: Те имат да дават по 12-13 бона на мач наем на Националния, за неговата заплата ли няма да имат

Не беше ли някъде по Казахстан чичо Гошо? :?

Да взимат Стойчо :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 авг 2018 16:09

JackPackage написа:
boabbb написа:
TristaNNN написа:

Домусчиев може да направи врътка,връща чичо Гошо начело на Лудогорец,а назначава Аутори за треньор на 1948.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 авг 2018 16:16

JackPackage написа:
boabbb написа:
TristaNNN написа:

Чичо ви Гошо приключи авантюрата си в Казахстан. Не случил човекът на читаво ръководство, хванал се за главата и им пожелал здраве и късмет. Ама нека да си говорим сериозно все пак - как, според вас, човек, който е водил отбор в групите на ШЛ, ще се навие да поеме тим от ВПЛ? Виж, Любо Пенев би бил нелош вариант, а шоуто ще е гарантирано. :roll:
[offtopic]

Върни се в “ЦСКА”