Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Serafim
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Моцито вчера с култово интервю. 
blue avalanche написа:1. На мен Гомес изобщо не ми липсва. Играч от Премиершип, който беше решил, че тук може да "разхожда" фанелката, да взима едни пари и да се отчита с 3-4 асистенции на сезон??? Сори!!! Както казват там, откъдето идва! Дали в Англия се е влачил така по терена? Едва ли. Все пак ще следим бляскавата кариера, която ще изгради в Омония.
Мариани не е по-слаб от него в нито един показател. А го превъзхожда в желаниено.
2. От "тримата важни футболисти в средата" единият си беше твърда резерва. Гледам, че и в гранда от Варна си е "пейка". Единственото му "качество" било, че "бягал като улав 90 мин."
Другият беше заместен повече от успешно от Т-23. Не сме видели най-доброто и от Нашименто.
Но нека хленчът продължи...
Поправка - Гомез има 3-4 асистенции за 4 мача.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
Shisharko
- Контакти:
Serafim написа:Моцито вчера с култово интервю.
Моцито колкото ме дразни - два пъти повече ме кефи как дразни оранжевите!
от delqnski47 » 15 фев 2019 10:53
"Още малко ми тряя и ви припознавам."
Амиииииии, аз лично не забелязах вчера липсата на Гомес, нито на асистенциите му. По-нататък ще видим как е...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
bilyaletdinov написа:Ако в този отбор имаше 2-3ма класни юноши като Живко и Домо нещата си заспиваха.
Играчи, като Миланов, Хичо, Домовчийски, Ники Финта, Неможката Митрев, Коприваров, Дяков,Огнянов бяха "слаби ученици в много силен клас" - останалите им помагаха и използвайки общата инерция вървяха напред.Всички те използваха понатрупаният опит на Телкийски,Бардон,Топузаков,Вагнер,Мъри Стоилов, както и натрупаната интерция от двете последователни,успешни евро-кампании и наистина много израстнаха.Някои дори като Домовчийски и Миланов направиха кариера и в чужбина (за БГ стандартите успешна), един Хичо ходи на проби в Арсенал, Ники Финта бе в Ливърпул,Мацата вкара на "Челси" и т.н. Това не променя общото мнение,че след "Левски" те стигнаха до задънена улица,на някои кариерите им забуксуваха, на други като Ники Финта и Димитров спряха...
Митрев винаги ми е бил супер симпатичен и за мен лично много недооценен футболист.По времето на инж.РОМ вместо да се утвърди след изгонването на Петков, оня го изгони и логично започна да митарства по Света и у нас. Едно от малкото положителни неща, които Митов свърши бе да заложи на него в края на миналият шампионат.Митрев си спечели титулярното място, но избра ролята на "Рицарят на печалният образ" вместо да се бори и да стане лидер.Логично и играта му забуксува. Срещу ФК Вадуц играхме слабо,БЕЗСПОРЕН ФАКТ,но той проби отбора с нежеланието си да играе второ полувреме и слабата си психика. Как ще се чувстват съотборниците ти,ако ги предадеш по такъв начин? Как ще играят мотивирано и ще обръщат мач? Той сам си отряза пътя и предаде и отбор и фенове! Медиите удобно мълчат, но е публична тайна,че му се търси отбор и при това далече от "Герена".
Но ако има някой за когото ме е най-яд, то това е Стоянович.Длъжен е да пълни групата с некадърни юноши като С.Иванов и Юруков, а център-нападател ти е един отявлен некадърник като Костов. Абсолютно подкрепям да играем с 11 чужденци при такива "юноши"...Срещу Дунав в Русе като излезна Мариани и тоя Иванов го замени тотална щета...Вчера обърка всичко което можеше да се обърка.За какво са ти играчи,които трябва да ги чакаш години и не използват шансовете си? Един Горанов не можеше ръка да хване,сега е твърд титуляр.Кабрал бе твърда резерва, сега бележи всеки мач.Е,нека да теглим чертата и да видим.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- delqnski47
- Контакти:
sin4ec написа:THE G.A.M.E написа:Класирането не е важно.
Отборът и спортно-техническият щаб не бива да се товарят с цели и очаквания.
Както беше казал Мъри след позора от Беверен - "Сега се учим да си подаваме, важна е играта, когато заиграем добре, ще дойдат и резултатите".
Класирането е важно за сеира. Днес онова оранжево недоразумение - коментаторчето с такава клизма обявяваше, че има нов водач в листата, че чак кеф да ти стане!![]()
То нали досега беше: Лидерът, ЦСКА, водачите, ЦСКА, Непобедимите, Цска, стопроцентовите, Кой сега е номер едно, ЦСКА( много е важно по 5 пъти в минута да се споменава ЦСКА, ега така Литекс почервенее и стане армейски клуб).
Да, ама не!
Суперлативи, шпакли, откровени минети, пък сега подуенци-лидери.
Шок и ужас!
Ми,виж сега,не може да казва едновременно ''ЦСКА'' и ''Литекс'',така че винаги ще има недоволни.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Става въпрос за Жеферсон и Енрике, които почти сигурно няма да са възстановени дори за шампионатния двубой с Левски на 29 септември.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
Shisharko
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Става въпрос за Жеферсон и Енрике, които почти сигурно няма да са възстановени дори за шампионатния двубой с Левски на 29 септември.
Този с девствения калайджийски мустак
от delqnski47 » 15 фев 2019 10:53
Вчера Бурабия с 65 мин. при победа на Сасуоло над Интер...
-
Serafim
- Контакти:
csimoen2 написа:Вчера Бурабия с 65 мин. при победа на Сасуоло над Интер...
Верно бях забравил аз за него, тцтц. Тоя си личеше, че е играч. Както викат старите треньори - мирише на футбол.