Класирането не е важно.
Отборът и спортно-техническият щаб не бива да се товарят с цели и очаквания.
Както беше казал Мъри след позора от Беверен - "Сега се учим да си подаваме, важна е играта, когато заиграем добре, ще дойдат и резултатите".
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: Всекидневната около Левски
THE G.A.M.E написа:Класирането не е важно.
Както беше казал Мъри след позора от Беверен - "Сега се учим да си подаваме, важна е играта, когато заиграем добре, ще дойдат и резултатите".
Явно сме се научили да ходим
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
THE G.A.M.E написа:Класирането не е важно.
Класирането е важно за сеира. Днес онова оранжево недоразумение - коментаторчето с такава клизма обявяваше, че има нов водач в листата, че чак кеф да ти стане!
То нали досега беше: Лидерът, ЦСКА, водачите, ЦСКА, Непобедимите, Цска, стопроцентовите, Кой сега е номер едно, ЦСКА( много е важно по 5 пъти в минута да се споменава ЦСКА, ега така Литекс почервенее и стане армейски клуб).
Да, ама не!
Суперлативи, шпакли, откровени минети, пък сега подуенци-лидери.
Шок и ужас!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Даа бе, непобедими били. Това да го разправят на овцете, ама и те няма да им повярват. Сега от 4 мача, имат 3 загуби! Паднаха от Рига, които са по-слаби от Вадуц и само късмета при дузпите ги класира. Ама това не се гледа и брои, нали? Реалността няма нищо общо с измисления им свят. По свобода на словото в света, щяха да са категорично на последно място, ако бяха в класацията. При тях истината е табу. Лъжат за всичко, повече и от дърти цигани!
Ама това е положението. Каквото си направиш, никой не може да ти направи... Литекс тире Етрополе
Ама това е положението. Каквото си направиш, никой не може да ти направи... Литекс тире Етрополе
- bilyaletdinov
- Контакти:
Ако в този отбор имаше 2-3ма класни юноши като Живко и Домо нещата си заспиваха.
Браво на Стоянович до момента. Вижда се промяната спрямо Роси. Много по-позитивен и отворен като човек и играем далеч по-приятен футбол. Не мисля, че трябва да се натоварва отбора с излишни очаквания. Програмата обаче е такава, че можем да си вземем следващите мачове. Мисля, че гостуването в Търново ще е далеч по-сложен мач от този срещу Малкото Микре.
Браво на Стоянович до момента. Вижда се промяната спрямо Роси. Много по-позитивен и отворен като човек и играем далеч по-приятен футбол. Не мисля, че трябва да се натоварва отбора с излишни очаквания. Програмата обаче е такава, че можем да си вземем следващите мачове. Мисля, че гостуването в Търново ще е далеч по-сложен мач от този срещу Малкото Микре.

И този път ще победиш шампионе!
- metodito
- Контакти:
Този отбор има потенциал. За съжаление бяхме отслабени в средата с трима важни футболисти и това може да ни изиграе много лоша шега. Много ме е яд за Гомес. За мен приказките как не "се раздавал" и такива, са си пълна проба щуротии. Сигурен съм, че един Ясен би го пробвал вместо Дарко, а Стоев - на позицията на Бедоя. А дали му се е оставало в България е друг въпрос. Жалко. Питах преди къде е Кабрал от клипчетата в Ютуб от времето му във Фейенорд. Започна да се вижда. Сега, под ръководството на Стоянович, гледайки ги как играят, се чудя просто що за щуротии е правил синьор Роси?
- blue avalanche
- Контакти:
1. На мен Гомес изобщо не ми липсва. Играч от Премиершип, който беше решил, че тук може да "разхожда" фанелката, да взима едни пари и да се отчита с 3-4 асистенции на сезон??? Сори!!! Както казват там, откъдето идва! Дали в Англия се е влачил така по терена? Едва ли. Все пак ще следим бляскавата кариера, която ще изгради в Омония.
Мариани не е по-слаб от него в нито един показател. А го превъзхожда в желаниено.
2. От "тримата важни футболисти в средата" единият си беше твърда резерва. Гледам, че и в гранда от Варна си е "пейка". Единственото му "качество" било, че "бягал като улав 90 мин."
Другият беше заместен повече от успешно от Т-23. Не сме видели най-доброто и от Нашименто.
Но нека хленчът продължи...
Мариани не е по-слаб от него в нито един показател. А го превъзхожда в желаниено.
2. От "тримата важни футболисти в средата" единият си беше твърда резерва. Гледам, че и в гранда от Варна си е "пейка". Единственото му "качество" било, че "бягал като улав 90 мин."
Другият беше заместен повече от успешно от Т-23. Не сме видели най-доброто и от Нашименто.
Но нека хленчът продължи...
- metodito
- Контакти:
Относно обсъждане на мераците ни за класиране спрямо конкурентите... Сегашният треньор на онова от Армията стана по любопитен начин шампион. Реално той не успя да се справи с Жилина и Слован миналия сезон, но би всичко друго, докато конкурентите му се издъниха на няколко пъти срещу по-слаби отбори. Така че... кой знае?!
Взехме важни три точки. Вижда се, че Славиша знае къде се намира и на кой отбор е треньор. Вече всичко е в ръцете на ръководството, което трябва максимално бързо да намери необходимите играчи. Ако и контузените се оправят по-скоро ми се струва, че след паузата ще гледаме още по-силен и офанзивен Левски. 
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!