Първа лига V кръг: Лудогорец - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Re: Първа лига V кръг: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот IvailoRz » 19 авг 2018 21:55

popokutepetel написа:Това което се играе е всичко друго освен футбол. Двата отбора се ритат като коне. Никакви футболни аргументи. Решаващ до момента е неадекватното вратарче. Тоя какво точно правеше май и той не знаеше или гониш нападателя да го избуташ от нак. поле и му теглиш една балтия или докато нападателя гони топката ти се връщаш на вратата. Тоя направи по малко от двете :lol: :lol: :lol:

Лудогорец поне се опитва , а другите ..както обикновено рушат и спорят със съдиите ,внасят напрежение и така..

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 19 авг 2018 21:56

Грешката при гола е на Лясков, не на вратаря. Вратаря продължи да преследва, защото нямаше нито един защитник наоколо. Ако се беше върнал, Вандерсон веднага се обръща и вкарва. Лясков стигна до нашата врата и вместо да остане там, понеже вратаря преследва топката, да подсигури вратата, той тръгна напред, като муха без глава. от 4-ма защитници, никой не отиде да пази празната ни врата. Вратаря ни спаси положението, грешката е на Лясков, че не остана на вратата. Изобщо този Лясков е като пингвин с тази късокрачка. Не стига, че няма никаква скорост, ами и тръгва пробиви да прави. Ми за две крачки и са го настигнали. Малинов е същата работа, но поне в средата толкова скорост не се иска. Десподов и Мауридес ми се струва, че се карат и не играят заедно. Мисля, че Десподов прекалено насериозно се е взел.
Велик ЦСКА !

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 авг 2018 21:57

Има ли дето още се колебаят дали съдията е поръчков,картони на двата опорни халфа на ЦСКА,спестени на Дяков и Кампаняро,удар в лицето на Лясков пред очите на леката жена Йорданов няма сигнал,абсолютно нарушение на Моци за дузпа и втори жълт картон пак няма отсъждане на съдията.ЦСКА не направиха добро първо полувреме но тези съдийски аванти за Лудогорец несъмнено оказват влияние на червените.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 19 авг 2018 21:57

W84me написа:
анто маина написа:W 84 имаше ли удар в лицето?

Имаше, но не от естество за червен картон.

Ясно що не си съдия.Благодаря.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 авг 2018 21:58

ugly bug написа:Сигурно е искал да го почеше по носа, нали!?
;)

Има тълкувания, не мисля, че някой би показал ЧК в такава ситуация. Станахте големи радетели за правда изведнъж. Нямате никакви мотиви за момента за нещо повече от почетна загуба.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 19 авг 2018 21:58

zagyben написа:
W84me написа:
zagyben написа:два червени картона за удар в лицето и на моци + дузпа
от утрестипица да варди аман от грешки на фамилии със ч

4 дузпи, 4 червени картона :mrgreen: :mrgreen: Дайте малко по-сериозно, можете да имате претенции да един непоказан картон, за удар в лицето, при игрова обстановка.

Аве чорбаджийски изгониха ли го за удар в лицето

В Европа го изгониха и оревахте света, че не било справедливо. В България го жалеха и се правехте на ударени.

Потребителски аватар
grozdanovdng78
Контакти:

Мнениеот grozdanovdng78 » 19 авг 2018 21:58

Фен съм на Лудогорец, но съдията трябваше да даде жълт картон на Дяков или да спести първия такъв на ЦСКА на Малинов. При Вандерсон там по-скоро съдията не видя положението иначе щеше да свири фал с картон. При дузпата по-скоро не е. За съжаление играта на Лудогорец продължава да куца и ако не се коригират второто полувреме ще берат ядове и с тази игра ще отпаднат от Европа. Лудогорец дори с Херо играха по-добре.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 авг 2018 21:58

анто маина написа:Ясно що не си съдия.Благодаря.

Не съм съдия, защото мисля по същия начин, като съдия от А група?! :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 19 авг 2018 21:59

Вратаря на Цска много слаб . Трябва го сменят .
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

zagyben
Контакти:

Мнениеот zagyben » 19 авг 2018 21:59

Popokatepetal написа:
zagyben написа:
W84me написа:
zagyben написа:два червени картона за удар в лицето и на моци + дузпа
от утрестипица да варди аман от грешки на фамилии със ч

4 дузпи, 4 червени картона :mrgreen: :mrgreen: Дайте малко по-сериозно, можете да имате претенции да един непоказан картон, за удар в лицето, при игрова обстановка.

Аве чорбаджийски изгониха ли го за удар в лицето

В Европа го изгониха и оревахте света, че не било справедливо. В България го жалеха и се правехте на ударени.

когато и в българия навсички дават червени картони за такива удари никой няма се жалва

Върни се в “ЦСКА”