5 кръг / Левски (София) - Септември (София) / 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: 5 кръг / Левски (София) - Септември (София) / 19.08 / 18:15

Мнениеот gzagorov » 19 авг 2018 20:16

blue avalanche написа:След 2-0 мачът го доиграхме в тренировъчно темпо.
Стига с тоя Гомес!!! Играта на Мариани ми харесва много повече! Вкара гол, предизвика втория, няколко пъти извеждаше Обертан и останалите зад защитата. Вие кво искате? Гомес, та Гомес...
Връща се и Нашименто.
Някои хора едва си обърсаха сълзите и сополите по Панайотов и Прохазка и ревнаха по Гомес. Малиииийййй...
Полачек - неуверен при центрирания.
Ст.Иванов - тотална щета!
През цялото време слушахме инфо за Септември! какви контроли играли, кои играчи напуснали, какви корекции щял да прави Жадния и т.н.

Спокойно, човек! Гомез вече не е част от "Левски". Хубав, лош, той беше част от "Левски" и толкоз, не заслужава обиди и псувни, нали?
Както и да е, всеки си има мнение.
За мача, рутинна победа с добро първо полувреме и, особено с оглед преумората от подготовката, логично доиграване на мача през второто. Чакаме следващия мач.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 авг 2018 20:19

Такава засада , ако беше вдигната в обратната посока и тука щеше да се изпишат 30 страници . ;)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 авг 2018 20:20

Кой беше този некадърен коментатор ? Този е топа на некадърниците. Измисля си дузпа, дори след повторение, в което ясно се вижда симулацията и не се извини. Фактът, че играча на Септември въобще не протестира и дори дума не каза, показва, че е симулация, но кретенът не се осъзна. И "засадата" била тънка, а цял мач вместо да коментира, говореше пълни глупости.

На жадното му се привиждат някакви положения за отбора му преди гола ни...... :lol: :lol: :lol:
И този некадърник го сравняват с Роси. :lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 авг 2018 20:20

blue avalanche написа:
ralka_levskarka написа:Не ме е яд, че Гомез си бил тръгнал, яд ме е за това, че когато Обертан се мърдосва това не се вижда от почти никого ;) , а като съм го гледала, че загрява на ходом и ми идва да изяде сопата.

В този мач определлено Обертан игра без настроение. Въпреки това можеше да си вкара положението! :evil: :evil:
Имаше и едно центриране на Цветкович, където Обертан даже не се затича да стигне топката.

То това нежелание не е само днес. Има стабилно тяло и стабилен удар, на 5 мача колко ги използва? Колко пъти на мач се връща да помага? Много рядко. Ама едно 80% са супер заслепени от него, щото бил играл в Юнайтед. :| Нищо, че тук е направил сезона с най-много мачове..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 авг 2018 20:21

gzagorov написа:
Стига с тоя Гомес!!! Играта на Мариани ми харесва много повече! Вкара гол, предизвика втория, няколко пъти извеждаше Обертан и останалите зад защитата. Вие кво искате? Гомес, та Гомес...
Връща се и Нашименто.
Някои хора едва си обърсаха сълзите и сополите по Панайотов и Прохазка и ревнаха по Гомес. Малиииийййй...
През цялото време слушахме инфо за Септември! какви контроли играли, кои играчи напуснали, какви корекции щял да прави Жадния и т.н.

Спокойно, човек! Гомез вече не е част от "Левски". Хубав, лош, той беше част от "Левски" и толкоз, не заслужава обиди и псувни, нали?
За мача, рутинна победа с добро първо полувреме и, особено с оглед преумората от подготовката, логично доиграване на мача през второто. Чакаме следващия мач.

Чета си поста 1, 2, 3 пъти... Не виждам някъде да съм "обиждал или псувал" Гомес.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 19 авг 2018 20:21

1914.1902 написа:Такава засада , ако беше вдигната в обратната посока и тука щеше да се изпишат 30 страници . ;)

Хайде стига сте коментирали съдиите. И те са хора, и на тях не им е лесно. Питате ли го сега съдията на мача в Разград, за кого да свири, човек да не е на негово място :lol:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 19 авг 2018 20:23

blue avalanche написа:
gzagorov написа:
Връща се и Нашименто.

Чета си поста 1, 2, 3 пъти... Не виждам някъде да съм "обиждал или псувал" Гомес.

Не съм казвал, че си го обиждал. Ти се намеси в коментарите ни с Ралка (ние споменахме Гомез), там ставаше дума за това. ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 авг 2018 20:26

ralka_levskarka написа:
blue avalanche написа:
ralka_levskarka написа:Не ме е яд, че Гомез си бил тръгнал, яд ме е за това, че когато Обертан се мърдосва това не се вижда от почти никого ;) , а като съм го гледала, че загрява на ходом и ми идва да изяде сопата.

В този мач определлено Обертан игра без настроение. Въпреки това можеше да си вкара положението! :evil: :evil:
Имаше и едно центриране на Цветкович, където Обертан даже не се затича да стигне топката.

То това нежелание не е само днес. Има стабилно тяло и стабилен удар, на 5 мача колко ги използва? Колко пъти на мач се връща да помага? Много рядко. Ама едно 80% са супер заслепени от него, щото бил играл в Юнайтед. :| Нищо, че тук е направил сезона с най-много мачове..

Ами, ако тренера не робува на имена, като се върне Паулиньо, да слага Обертан на пейката и да пуска Павката с Кабрал! :lol:
В средата да си вършеят Мариани, Нашименто и Т-23.
И никви Ивановци, Юруковци, Кабовци и Найденовци, че ще ми скъсят живота. :mrgreen:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: 5 кръг / Левски (София) - Септември (София) / 2:0 FT

Мнениеот modor » 19 авг 2018 20:28

Честита победа! Само Левски!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 19 авг 2018 20:34

Serafim написа:Дано ги праснем тия с още голове и да стане разгромна победа, поне за самочувствие. Инак тия Септември са много зле, отбор за втора лига. Не знам тоя Митов на какво ги учи, ама те и без треньор ще играят долу горе така. А между другото май нямат нито един фен на стадиона.

В сектора за гости имаше един милиционер през първия хафтин, както казваше баща ми преди време
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Върни се в “Левски”