Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Teo » 12 авг 2018 17:12

MarianDimitrov написа:
Teo написа:
nosmoky написа:
Teo написа:Тоя Жеферсон няма качества за ЦСКА... въобше тоя отбор е прекалено висока летва за него!

Изобщо не ти е ясна тази игра.
Жеферсон е един от най-добрите ни играчи този сезон. Почти няма грешен пас в мачовете. Почти всичките си голови ситуации при постепенна атака ги създаваме след триъгълници между Жеферсон, крилото и халфа в ляво. Жеферсон е човекът с най-добро центриране в целия отбор.
Абсолютна класа е !

Ти си луд братле :lol:
@ Ако тоя е класа, аз съм два пъти по-голяма класа от него.
Аре моля ти се... тоя не става за нито един отбор от топ 6 :idea:
Са в някой важен мач като нищо не направи и си изкара ЧК от простотията си пак ще си говорим на тая тема :idea:

Абе ти че си класа, класа си ! Но че Жеферсон и Джеси творят чудеса с комбинации от ляво е факт !

Пак ще си говорим за класата на Жеферсон, пичове! :idea: :lol:
@ За Джеси нямам лоша дума, момчето дръпна много и се развива!

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 12 авг 2018 17:14

Teo написа:
MarianDimitrov написа:
Teo написа:
nosmoky написа:
Teo написа:Тоя Жеферсон няма качества за ЦСКА... въобше тоя отбор е прекалено висока летва за него!

Изобщо не ти е ясна тази игра.
Жеферсон е един от най-добрите ни играчи този сезон. Почти няма грешен пас в мачовете. Почти всичките си голови ситуации при постепенна атака ги създаваме след триъгълници между Жеферсон, крилото и халфа в ляво. Жеферсон е човекът с най-добро центриране в целия отбор.
Абсолютна класа е !

Ти си луд братле :lol:
@ Ако тоя е класа, аз съм два пъти по-голяма класа от него.
Аре моля ти се... тоя не става за нито един отбор от топ 6 :idea:
Са в някой важен мач като нищо не направи и си изкара ЧК от простотията си пак ще си говорим на тая тема :idea:

Абе ти че си класа, класа си ! Но че Жеферсон и Джеси творят чудеса с комбинации от ляво е факт !

Пак ще си говорим за класата на Жеферсон, пичове! :idea: :lol:
@ За Джеси нямам лоша дума, момчето дръпна много и се развива!

Разбира се, нали за това сме тук :)
Велик ЦСКА !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 авг 2018 17:15

След като прееба труда на целия отбор за 39-ти път, Божидарчо си купи ново BMW :idea: :lol: :lol: :lol:

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 12 авг 2018 20:30

Teo написа:След като прееба труда на целия отбор за 39-ти път, Божидарчо си купи ново BMW :idea: :lol: :lol: :lol:

Е, що да не си купи ? С трамвая ли да пътува :)
Велик ЦСКА !

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 авг 2018 22:54

Red_Neck написа:
peliforewer написа:Напомням че нямаме тема за мача със Славия,нека някой с по-добри компютърни умения я пусни.

Пуснах една от телефона, че мача почва след няколко часа ;)

Благодаря за което,мача ще предизвика доста коментари.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 13 авг 2018 00:22

Ще ви задам един въпрос с повишена трудност, на който знам, че е доста трудно да се отговори, но все пак: Има ли нужда ЦСКА от още нови играчи и на какви позиции, ако да???
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ХАРИЗМАТА
Контакти:

Мнениеот ХАРИЗМАТА » 13 авг 2018 15:45

danko_sot написа:Ще ви задам един въпрос с повишена трудност, на който знам, че е доста трудно да се отговори, но все пак: Има ли нужда ЦСКА от още нови играчи и на какви позиции, ако да???

Ляв бек и конуренция на триото Жоржиньо, Джеси и Тиаго. За мен Миланов е ОК, но едва ли ще го вземем.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 авг 2018 15:50

Може би още един нападател, щото тоя мангал Евандро нещо не ми вдъхва доверие :roll: Много лигав и гнусен изглежда, като за Лудогорец играч ми изглежда :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ХАРИЗМАТА
Контакти:

Мнениеот ХАРИЗМАТА » 13 авг 2018 16:06

boabbb написа:Може би още един нападател, щото тоя мангал Евандро нещо не ми вдъхва доверие :roll: Много лигав и гнусен изглежда, като за Лудогорец играч ми изглежда :lol: :lol: :lol:

Мен и Жоржиньо малко ми се струва, че ще е новият Джонго Присо.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 авг 2018 16:17

ХАРИЗМАТА написа:
boabbb написа:Може би още един нападател, щото тоя мангал Евандро нещо не ми вдъхва доверие :roll: Много лигав и гнусен изглежда, като за Лудогорец играч ми изглежда :lol: :lol: :lol:

Мен и Жоржиньо малко ми се струва, че ще е новият Джонго Присо.

Просто нема как да е толкова тъп :lol: :lol: :lol: Жоржиньо е горе-долу добре, но тази контузия определено няма да му помогне на аклиматизацията в България :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”