ЦСКА - Славия ППЛ IV кръг 12.08.2018
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: ЦСКА - Славия ППЛ IV кръг 12.08.2018
Само за протокола,преди секунди Меси изпълни наказателен удар едно към едно като Десподов днес,топката се удари в гредата после в гърба на вратаря и пак в гредата,но Пике я посрещна и изравни в двубоя за Суперкупата на Испания,Севиля-Барселона 1-1 на полувремето.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
peliforewer написа:Само за протокола,преди секунди Меси изпълни наказателен удар едно към едно като Десподов днес,топката се удари в гредата после в гърба на вратаря и пак в гредата,но Пике я посрещна и изравни в двубоя за Суперкупата на Испания,Севиля-Барселона 1-1 на полувремето.
Джуджето копира Космонавта

Честита победа!
На мен нещо не ми харесва от известно време насам средната линия и по-точно Тиаго. Много грешни пасове, много нещо. Според мен Бикел трябва да играе на неговото място, тъй като е в далеч по-добра форма. Е, отборът ще е без креативен халф, но то в момента все едно няма такъв.
На мен нещо не ми харесва от известно време насам средната линия и по-точно Тиаго. Много грешни пасове, много нещо. Според мен Бикел трябва да играе на неговото място, тъй като е в далеч по-добра форма. Е, отборът ще е без креативен халф, но то в момента все едно няма такъв.
djd написа:Честита победа!
Тиаго наистина е в отвратително слаба форма, все едно сме с играч по-малко на терена.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
- blue avalanche
- Контакти:
POPCORN написа:blue avalanche написа:j0rka7aa написа:Мача не искам да коментирам, само ще кажа браво на Мауридес и се радвам, че спечелихме.
Обаче селския тон и държание на Загорчич не мога да ги подмина. Да излезеш ти по телевизията, да изглеждаш като някой пияница, бръщолевещ глупости като всички “футболни специалисти” в България, а си треньор на носителя на Купата на България, си е чиста излагация. За капак се опитва да вкара и нашия треньор, който е видимо интелигентен и умен човек в селския манталитет на българския футбол. Евала на Ел Маестро, че не се поддаде на провокацията и дори се извини на Загорчич. Най-нормалното нещо е треньора да се радва, когато неговия отбор спечели труден мач в 90-тата минута, хората по цял свят го правят, само в България дето сме много напред е неуважение. Ами що не каже две приказки за държанието на Урсулата на скамейката за Н-ти път в мач срещу нас.
За нахлуване и търкаляне на треньор на терена какво се полага?
хората по цял свят го правят
Аз, лично, не съм виждал в Англия треньорите да се въргалят по терена след гол. А ти?
а за дразнене на публиката през целият мач какво се полага ? Говоря за вашият приятел Жоро вратарчето. Той през цялото време беше обърнах към А сектор и се дърляше с тях ?
И преименуваният реши да "отмъсти" на Петков. Така ли да го разбирам? Какво общо има едното с другото?
А Сектор А защо се "дърлят" с Петков? Нямат ли си мач за гледане? И лозунги за скандиране?

blue avalanche написа:POPCORN написа:blue avalanche написа:j0rka7aa написа:Мача не искам да коментирам, само ще кажа браво на Мауридес и се радвам, че спечелихме.
Обаче селския тон и държание на Загорчич не мога да ги подмина. Да излезеш ти по телевизията, да изглеждаш като някой пияница, бръщолевещ глупости като всички “футболни специалисти” в България, а си треньор на носителя на Купата на България, си е чиста излагация. За капак се опитва да вкара и нашия треньор, който е видимо интелигентен и умен човек в селския манталитет на българския футбол. Евала на Ел Маестро, че не се поддаде на провокацията и дори се извини на Загорчич. Най-нормалното нещо е треньора да се радва, когато неговия отбор спечели труден мач в 90-тата минута, хората по цял свят го правят, само в България дето сме много напред е неуважение. Ами що не каже две приказки за държанието на Урсулата на скамейката за Н-ти път в мач срещу нас.
За нахлуване и търкаляне на треньор на терена какво се полага?
хората по цял свят го правят
Аз, лично, не съм виждал в Англия треньорите да се въргалят по терена след гол. А ти?
а за дразнене на публиката през целият мач какво се полага ? Говоря за вашият приятел Жоро вратарчето. Той през цялото време беше обърнах към А сектор и се дърляше с тях ?
И преименуваният реши да "отмъсти" на Петков. Така ли да го разбирам? Какво общо има едното с другото?
А Сектор А защо се "дърлят" с Петков? Нямат ли си мач за гледане? И лозунги за скандиране?
Пичаго, пусни си малко висшата лига и виж как се радват клоп и Мауриньо и после ела пак да си говорим ....
Хубаво са 3-те точки - но Тиаго в пореден мач много слаб - не трябва да е титуляр - вратаря също при центрирания го няма никакъв!
-
- Контакти:
Да, за Тиаго и аз го забелязах, че много брак в пасовете и ударите към вратата и това от няколко мача насам. Ако трябва да сме честни обаче, и Десподов, колкото асистенции за гол и добри пасове прави, толкова и асистенции прави към противника. Десподов напоследък доста се е поразлигавил и прави глупости, някои от които водят и до голове в нашата врата, какъвто е и случая днес. При него ми прави впечатление, че като загуби топка в единоборство, не гони да си я вземе обратно а спира да играе и се тюхка, като в квартален мач.
Велик ЦСКА !
Тиаго наистина е в ужасяваща форма. За сетен път се питам защо взехме Стипица, щом даже един мач не е изиграл. Черни наистина има голям проблем с излизанията. При всяко центриране изтръпвам. Специално за този мач трябваше Чорбаджийски да е резерва, а ЦЗ да играе Перейра, за да се сработят с Бодуров за Копенхаген. А иначе за това, че треньора се радвал, ами всеки треньор се радва, когато отборът му спечели закучен мач.
todorov написа:А иначе за това, че треньора се радвал, ами всеки треньор се радва, когато отборът му спечели закучен мач.
Ами няма право да се радва, още повече на Армията

Последна промяна от THE_ALIEN на 13 авг 2018 10:32, променено общо 1 път.