Лига Европа: ЦСКА – ФК Копенхаген (трети квалификационен кръг)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiril.a.d
Контакти:

Re: Лига Европа: ЦСКА – ФК Копенхаген (трети квалификационен кръг)

Мнениеот kiril.a.d » 10 авг 2018 11:53

Dobri написа:Сега пак изгледах повторението на ЧК и отново се обеждавам, че е 100%.
Чорбаджийски посегна с юмрук, като знаеше къде е футболиста на Копенхаген (въпреки, че удара май беше с предмишницата). Ако беше посегнал с отворена ръка максимум ЖК.

Ударът беше с лакът и може да се каже, доста целенасочен, въпреки че НДайе се стовари върху Чорбаджийски, в борба за топката и може да се третира като защитно, предпазно действие на Чорбаджийски! И като така - жълт картон!
НО, европеераса, само това и чакаше...
Повтарям - както и цирка с дузпата!!!
А трябваше да извади жълт картон за симулация, на датчанина...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
capitan7321
Контакти:

Мнениеот capitan7321 » 10 авг 2018 11:58

Не се ядосвай Баце
Важното е че ЦСКА Е ЖИВ
ЩОМ И ДЕЦАТА НИ СА ТАМ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА ЩЕ БЪДАТ ТАМ

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 авг 2018 12:14

Вчера гледах мача, но не можах да определя тактиката нито кой е домакин и гост. Но с това отнемане на топката където и да е по терена и след това изритване напред към нападателите, най - много ми напомняхте на Славия. Ако се срещнете с тях не знам, кой ще играе в по - глуха защита.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 10 авг 2018 12:22

realno написа:Вчера гледах мача, но не можах да определя тактиката нито кой е домакин и гост. Но с това отнемане на топката където и да е по терена и след това изритване напред към нападателите, най - много ми напомняхте на Славия. Ако се срещнете с тях не знам, кой ще играе в по - глуха защита.

Eй затова по-добре не гледай футбол- простичка игра е, но все пак е добре да я разбираш, поне мъничко. Пък за Славия - ела в неделя на стадиона, дано видиш
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

tornadooo

Мнениеот tornadooo » 10 авг 2018 12:26

kiril.a.d написа:
tornadooo написа:Да не ви отчайвам ама заложих за Копенхаген, 2.55 не е за изпускане. А защо мача не е на хипермодернизирания от Ганчев стадион? Да не би от УЕФА да не са одобрили химическите тоалетни, не ги е срам. :)

Имаш бол пари - хвърляш ги! - проблема си е твой....
"Армията" не става, малка е, защото УЕФА не допуска сектори без седалки!!!
Но теб, какво те грее, след като няма да идеш на "Армията"?...Виж там, в Копенхаген да идеш и пак да заложиш за тях ;)...
:lol:

Видя ли сега че аз проблем нямам, а относно какво ме грее 2.55 за Копенхаген плюс 2.80 за Слован Братислава, което срещу Рапид си беше подарък 6,90 коеф. С други думи с 20лв.- 138 :) ми грее си ме.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 авг 2018 13:10

Kiril2681 написа:
realno написа:Вчера гледах мача, но не можах да определя тактиката нито кой е домакин и гост. Но с това отнемане на топката където и да е по терена и след това изритване напред към нападателите, най - много ми напомняхте на Славия. Ако се срещнете с тях не знам, кой ще играе в по - глуха защита.

Eй затова по-добре не гледай футбол- простичка игра е, но все пак е добре да я разбираш, поне мъничко. Пък за Славия - ела в неделя на стадиона, дано видиш

Резултата го знам. 0:0 след безцелно изчистване на топката в двете посоки. Предполагам, че поне една топка ще спукате и ще се наложи да я замените.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 10 авг 2018 13:22

blue avalanche написа:
djd написа:
Warped написа:Дузпата и червения картон бяха 100%. Има едно друго положение, което не се коментира....... връщане към вратаря на Копенхаген с крак, при което той улови топката с ръце...... при това връщането беше нарочно, не бе случаен рикошет или изчистена топка.
Това е единствено серизно положение, което не бе отсъдено точно.
Резултата е закономерен, та едвам бихте Рига с голям късмет......

Че съдията е п...л какво да коментираме? То е ясно. :lol:
Имаше и засада на Деспода, която не беше засада.

Стига вече с тая засада, де... Засадата беше на Мауридес, който подаде на Десподов. Друг е въпросът, че едно манипулативно(или некадърно) повторение, може да създаде измамното усещане за "съдийски балтии". ;)

Не бе блу.. ако трябва да сме обективни, това с връщането към вратаря и улавянето си беше една балтия. Класика беше и трябваше да го свири. Сеа обаче чорбачетата бяха по слабия отбор. Даже с човек по малко нищо фатално не беше и можеха и трябваше по добре да играят, а не да се гипсират
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 10 авг 2018 13:30

Вчера ЦСКА за пореден път доказа, че е най-големият клуб. Неслучайно завистта и омразата ни следват по петите. Особено много завиждат за безрезервнта подкрепа в тежките моменти.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Dr0w
Контакти:

Мнениеот Dr0w » 10 авг 2018 13:41

Имаме разкошни футболисти ,армейци.Единствено ни трябва да ни оставят на мира да играем ...В България е трудно да се бориш със финансовата корупция на агата.Във ЕКТ е трудно да пробиеш политическия щит прикриващ западняците.Там въпросът единствено е дали съдията ще ги подпре леко или ще ги влачи насила просто до обрата като вчера.Не бяха само смехотворен червен картон и съмнителна дузпа.Имаше един куп нелепи фалчета ,2 измислени засади срещу нашия отбор ,във доста остри и обещаващи ситуации ,неотсъден 1001% непряк свободен удар в наказателното поле за връщане на съперников защитник топката към вратаря.Това се сещам веднага и набързо от вчера ,но несъмнено има и още...Та мисълта ми е че имаме чудесен набор от талант във състава.При добра работа на треньора ще вдигнем нивото до толкова ,че на съдиите ПОНЕ във ЕКТ ще им стане почти невъзможно да ни спрат.Поне от влизане във групите на Лига Европа.Виж във България каквото и да правим титлата е продадена.Вече знаем след като Пилетата имат 4 точки вместо 1.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 авг 2018 13:47

Гледам, че под въздействията на еуфорията отново сте се главозамаяли и много малко от вас коментират мача с трезвен тон. Не ме бърка де - не е зле все пак да гледаш как за пореден път се пука балона ви.
Сега, това "отборче", както с непокрита арогантност наричате датчаните, е от тия най-неприятните, които знаят какво искат и си го взимат по план без да блестят с чак толкова футболни красоти. Справка - мачовете им с Лудогорец и резултатите в Европа последните години. Че започнахте добре мача, динамично и експлозивно, е факт, но никой от вас не се запита колко време отборът щеше да издържи на това темпо, а мрънкате що англосаксонецът ги бил върнал отзад. Според мен, това щеше да стане в някакъв момент от мача така или иначе, просто в момента няма български отбор, който може непрестанно да поддържа такава динамика в много голяма част от мача, хеле пък в началото на сезона. Та, "отборчето", все щеше да ви намери цаката по някое време, независимо дали сте с 10 или 11 човека, това е положението, а и не забравяйте, че хората имат дерби с Брьондби тоя уикенд и очевидно се пазеха малко-отмалко, това си пролича в края на второто, когато хептен бяхте сдали багажа духом. Щото, а ви бяха натиснали, а отивахте на разлика, може би. И така - "отборчето" си взе своето в едно протоколно мачле с отбора ви, позапази сили за домашното дерби и вероятно съвсем протоколно ще си изиграят реванша идната седмица, а пък вие си надувайте балона колкото си искате.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”