Мнениеот TristaNNN » 10 авг 2018 13:47
Гледам, че под въздействията на еуфорията отново сте се главозамаяли и много малко от вас коментират мача с трезвен тон. Не ме бърка де - не е зле все пак да гледаш как за пореден път се пука балона ви.
Сега, това "отборче", както с непокрита арогантност наричате датчаните, е от тия най-неприятните, които знаят какво искат и си го взимат по план без да блестят с чак толкова футболни красоти. Справка - мачовете им с Лудогорец и резултатите в Европа последните години. Че започнахте добре мача, динамично и експлозивно, е факт, но никой от вас не се запита колко време отборът щеше да издържи на това темпо, а мрънкате що англосаксонецът ги бил върнал отзад. Според мен, това щеше да стане в някакъв момент от мача така или иначе, просто в момента няма български отбор, който може непрестанно да поддържа такава динамика в много голяма част от мача, хеле пък в началото на сезона. Та, "отборчето", все щеше да ви намери цаката по някое време, независимо дали сте с 10 или 11 човека, това е положението, а и не забравяйте, че хората имат дерби с Брьондби тоя уикенд и очевидно се пазеха малко-отмалко, това си пролича в края на второто, когато хептен бяхте сдали багажа духом. Щото, а ви бяха натиснали, а отивахте на разлика, може би. И така - "отборчето" си взе своето в едно протоколно мачле с отбора ви, позапази сили за домашното дерби и вероятно съвсем протоколно ще си изиграят реванша идната седмица, а пък вие си надувайте балона колкото си искате.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

[/offtopic]