Лига Европа: ЦСКА – ФК Копенхаген (трети квалификационен кръг)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лига Европа: ЦСКА – ФК Копенхаген (трети квалификационен кръг)
За този мач са виновни ръководните фактори в БГ футбола, позволяващи своеволия на футболистите. Иначе притежанието на топката е 80:20 в полза на Копенхаген...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- ralka_levskarka
- Контакти:
Тоя Чорбаджийски за чий го държите? Честно питам.. Баче тоя е като Митрев.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- UNBEATABLE
- Контакти:
Unforgiven_M написа:UNBEATABLE написа:Unforgiven_M написа:UNBEATABLE написа:Не бях чувал, че се свири дузпа без контакт... предпоставки а-у, приказвате глупости само
Ти може да не си чувал, ама има фаулове и само за посягане, без контакт, ако то е хипотетично опасно за здравето. Фаулове, че и червени картони. По принцип говоря. Научете ги малко правилата - не са сложни.
Можехте да вземете мача, ама тръгнахте да го играете както в България и за това така стана...
Добре, и как беше опасно за здравето в тази ситуация, при която се даде дузпа за Копенхаген?
[offtopic]Аз съм написал че мнението е по принцип не за конкретната ситуация. Защото ти казаваш, че не си чувал за Фаул без контакт. Някой по-горе беше написал, че съдията е тук с "мисия" , може и да е бил прав, ама и вие си му помогнахте да я изпълни, за съжаление![/offtopic]
По-принцип може да си чешем езиците, ама реалноста е друга - никаква дузпа. Квото искате си приказвайте.
ralka_levskarka написа:Тоя Чорбаджийски за чий го държите? Честно питам.. Баче тоя е като Митрев.
Дай да ви го продадем имате навик да вземате червени таланти
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
- ralka_levskarka
- Контакти:
demon777 написа:ralka_levskarka написа:Тоя Чорбаджийски за чий го държите? Честно питам.. Баче тоя е като Митрев.
Дай да ви го продадем имате навик да вземате червени таланти
Не аз сериозно, нещо някакви връзки ли има, кво? Тва не е нормално.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
НЕ СЪМ ФЕН НА ЦСКА и искам да си изкажа мнението за мачът..
Много добре си ги подкарахте, видя се че не са някакво страшилище ( за мен са по-слаби от предни години ).
Първата грешка според мен беше, че не ги натиснахте още след първия гол ( щяха да сдадат багажа ).
Много силни първи 25-30 минути , адски много се изкефих..После дойде тъпата грешка на Чорбаджийски ( тука няма смисъл да се коментира, професионален футболист да направи такава глупост в толкова важен мач ??? ) ..
После след смешната дузпа ( която я нямаше ) ..пак добре , че се отървахте само с два гола.
Мисля , че имате сили да ги биете на реванша.. тия са страшни дървари.
Успех и ще чакам следващия мач с нетърпение
Много добре си ги подкарахте, видя се че не са някакво страшилище ( за мен са по-слаби от предни години ).
Първата грешка според мен беше, че не ги натиснахте още след първия гол ( щяха да сдадат багажа ).
Много силни първи 25-30 минути , адски много се изкефих..После дойде тъпата грешка на Чорбаджийски ( тука няма смисъл да се коментира, професионален футболист да направи такава глупост в толкова важен мач ??? ) ..
После след смешната дузпа ( която я нямаше ) ..пак добре , че се отървахте само с два гола.
Мисля , че имате сили да ги биете на реванша.. тия са страшни дървари.
Успех и ще чакам следващия мач с нетърпение

- Unforgiven_M
- Контакти:
UNBEATABLE написа:По-принцип може да си чешем езиците, ама реалноста е друга - никаква дузпа. Квото искате си приказвайте.
Не че да се заяждам, ама дузпата даже я вкараха. Остава да се надяваме за реванша. Аз за разлика от други желая успех на всички Бг отбори в Европа. Все пак и без това успехи нямаме, така че всяка победа е важна!
Тоя треньор ще провали отбора тотално. Очевидно беше, че имаме класата да играем много по-напредателен футбол. Веднага щом ги прибра след 1:0 и се видя, че няма да стане така. С този треньор НИКОГА няма да постигнем успехи в Европа, в първенството може, но не и навън.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- UNBEATABLE
- Контакти:
Unforgiven_M написа:UNBEATABLE написа:По-принцип може да си чешем езиците, ама реалноста е друга - никаква дузпа. Квото искате си приказвайте.
Не че да се заяждам, ама дузпата даже я вкараха. Остава да се надяваме за реванша. Аз за разлика от други желая успех на всички Бг отбори в Европа. Все пак и без това успехи нямаме, така че всяка победа е важна!
Те могат да си я вкарат, ти кажи като доброжелател за БГ отборите, имаше ли дузпа?
- UNBEATABLE
- Контакти:
bubka написа:Тоя треньор ще провали отбора тотално. Очевидно беше, че имаме класата да играем много по-напредателен футбол. Веднага щом ги прибра след 1:0 и се видя, че няма да стане така. С този треньор НИКОГА няма да постигнем успехи в Европа, в първенството може, но не и навън.
Добре де , защо приказвате такива глупости... Не се е прибирал след 1-0 , а след червения картон...изобщо гледате ли го тоя мач или влизаме да си чешем езиците