Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот KOPScousers » 09 авг 2018 09:45

Не знам, но ако Фекир отиде в Челси ще побеснея, съвсем сериозно. Най-вече заради изтеклите фотоси от интервюто му и непрофесионалния начин, по който подходихме с този трансфер. Миналото лято като броихме 40 млн. на Арсенал за Окс, който е пъти по-стъклен, всичко беше ОК, но когато трябваше да дадем 50 млн. за Фекир се циганим за някаква контузия от преди 3 години... Момчето има едва 3 контузии за цялата си кариера досега, а ние в отбора имаме едни 5 играча, които на сезон се чупят поне по толкова пъти... До последно се надявах, че ще намерим начин да се договорим отново и да го вземем, но освен, че май няма да стане, Челси най-вероятно ще го вземат до края на деня и това ще е най-жалкия възможен край на тази трансферна сага... :|
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 09 авг 2018 11:56

Не знам защо си мислите, че мед. тестове са еднакви във всеки клуб. Докторите на Ливърпул са натоварени да проверяват колената, а тези на челси мускулите например. Натоварванията при стила на Клоп са много различни от тези при Сари или Конте. Освен това имаме неприятна история с коленни проблеми след идването на Клоп, така че и малко съмнение да има е оправдано да сме мнителни. Между другото в кой клуб е онази звезда дето се провали на тестове преди и после отиде в челси

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 09 авг 2018 11:58

jelew73 написа:Не знам защо си мислите, че мед. тестове са еднакви във всеки клуб. Докторите на Ливърпул са натоварени да проверяват колената, а тези на челси мускулите например. Натоварванията при стила на Клоп са много различни от тези при Сари или Конте. Освен това имаме неприятна история с коленни проблеми след идването на Клоп, така че и малко съмнение да има е оправдано да сме мнителни. Между другото в кой клуб е онази звезда дето се провали на тестове преди и после отиде в челси

Реми някъде в Испания май беше сега.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 09 авг 2018 13:02

SgtLiberty написа:
jelew73 написа:Освен това имаме неприятна история с коленни проблеми след идването на Клоп, така че и малко съмнение да има е оправдано да сме мнителни.

Това говори доста лошо за Клоп и цялостната му методология на тренировки ?! :roll:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
merseyside
Контакти:

Мнениеот merseyside » 09 авг 2018 13:54

Не вярвам Фекир да отиде в Челси, но дори и да стане и да сме се отказали от него за сметка на Рамзи, нямам нищо против. Ню Баланс са спонсор на втория, дано помогне по някакъв начин. :)
1977, 1978, 1981, 1984, 2005, 2019
Изображение

Image

#FSGOUT

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 09 авг 2018 17:04

merseyside написа:Не вярвам Фекир да отиде в Челси, но дори и да стане и да сме се отказали от него за сметка на Рамзи, нямам нищо против. Ню Баланс са спонсор на втория, дано помогне по някакъв начин. :)

Фекир отпадна за сметка на Шакири, не на Рамзи. И за мен това е перфектен ход. Не знам защо е целия рев, за играч блеснал за един сезон в лозаро-винарската лига? Не знам кой колко мача е гледал на арабина, но само физиката да загледате и ще си дадете сметка кой е по-подходящ за хеви метъла на Клоп. А за 60м. паунда - бих предпочел да се огледаме за някой здравеняк, който да прави компания на Върджил и да конкурира Ловрен. Наистина харесвам хърватина, но един Кулибали не бих отказал.
Все пак - отличен прозорец, да идват чуковете и да се почва, че много ми дойде три месеца без мачове :)

john barnes

Мнениеот john barnes » 09 авг 2018 17:08

Фекир е десетка,а Шакири е крило,не знам как така реши,че единия е отпаднал за сметка на другия...за мен Шакири го взехме да е резерва на Мане и Салах,а това че е играл зад нападателя във някоя контрола,не го прави мечтания плеймейкър,от който имаме нужда!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 09 авг 2018 17:22

Шакири е играч, който може да играе на всяка една позиция в халфовата линия. И да, може това да е нашата десятка. И за мен Фекир е прехвален играч, който направи добър сезон и до там. На световното се появи за има,няма 20 минтути и не направи нищо впечатляващо. Играч за не повече от 40 млн. Аз също ще съм доволен ако Рамзи дойде при нас. Ще видим какво ще стане до затварянето на прозореца.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

john barnes

Мнениеот john barnes » 09 авг 2018 18:05

cskarcheto92 написа:Шакири е играч, който може да играе на всяка една позиция в халфовата линия. И да, може това да е нашата десятка. И за мен Фекир е прехвален играч, който направи добър сезон и до там. На световното се появи за има,няма 20 минтути и не направи нищо впечатляващо. Играч за не повече от 40 млн. Аз също ще съм доволен ако Рамзи дойде при нас. Ще видим какво ще стане до затварянето на прозореца.

Въпроса е къде е най-силен и на коя позиция ще бъде най-полезен за отбора. То и данчо стреса може да играе на всяка позиция,милнър и той,вайналдум и той,ама къде са най-полезни е друг въпрос. Клоп харесва поливалентни играчи и ще видим къде точно ще играе Шакири.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 авг 2018 19:12

Не е зле :)

Image
Image

Върни се в “Ливърпул”