Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- KOPScousers
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Не знам, но ако Фекир отиде в Челси ще побеснея, съвсем сериозно. Най-вече заради изтеклите фотоси от интервюто му и непрофесионалния начин, по който подходихме с този трансфер. Миналото лято като броихме 40 млн. на Арсенал за Окс, който е пъти по-стъклен, всичко беше ОК, но когато трябваше да дадем 50 млн. за Фекир се циганим за някаква контузия от преди 3 години... Момчето има едва 3 контузии за цялата си кариера досега, а ние в отбора имаме едни 5 играча, които на сезон се чупят поне по толкова пъти... До последно се надявах, че ще намерим начин да се договорим отново и да го вземем, но освен, че май няма да стане, Челси най-вероятно ще го вземат до края на деня и това ще е най-жалкия възможен край на тази трансферна сага... 
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Не знам защо си мислите, че мед. тестове са еднакви във всеки клуб. Докторите на Ливърпул са натоварени да проверяват колената, а тези на челси мускулите например. Натоварванията при стила на Клоп са много различни от тези при Сари или Конте. Освен това имаме неприятна история с коленни проблеми след идването на Клоп, така че и малко съмнение да има е оправдано да сме мнителни. Между другото в кой клуб е онази звезда дето се провали на тестове преди и после отиде в челси
- SgtLiberty
- Контакти:
jelew73 написа:Не знам защо си мислите, че мед. тестове са еднакви във всеки клуб. Докторите на Ливърпул са натоварени да проверяват колената, а тези на челси мускулите например. Натоварванията при стила на Клоп са много различни от тези при Сари или Конте. Освен това имаме неприятна история с коленни проблеми след идването на Клоп, така че и малко съмнение да има е оправдано да сме мнителни. Между другото в кой клуб е онази звезда дето се провали на тестове преди и после отиде в челси
Реми някъде в Испания май беше сега.
SgtLiberty написа:jelew73 написа:Освен това имаме неприятна история с коленни проблеми след идването на Клоп, така че и малко съмнение да има е оправдано да сме мнителни.
Това говори доста лошо за Клоп и цялостната му методология на тренировки ?!

- merseyside
- Контакти:
Не вярвам Фекир да отиде в Челси, но дори и да стане и да сме се отказали от него за сметка на Рамзи, нямам нищо против. Ню Баланс са спонсор на втория, дано помогне по някакъв начин. 
merseyside написа:Не вярвам Фекир да отиде в Челси, но дори и да стане и да сме се отказали от него за сметка на Рамзи, нямам нищо против. Ню Баланс са спонсор на втория, дано помогне по някакъв начин.
Фекир отпадна за сметка на Шакири, не на Рамзи. И за мен това е перфектен ход. Не знам защо е целия рев, за играч блеснал за един сезон в лозаро-винарската лига? Не знам кой колко мача е гледал на арабина, но само физиката да загледате и ще си дадете сметка кой е по-подходящ за хеви метъла на Клоп. А за 60м. паунда - бих предпочел да се огледаме за някой здравеняк, който да прави компания на Върджил и да конкурира Ловрен. Наистина харесвам хърватина, но един Кулибали не бих отказал.
Все пак - отличен прозорец, да идват чуковете и да се почва, че много ми дойде три месеца без мачове
-
john barnes
Фекир е десетка,а Шакири е крило,не знам как така реши,че единия е отпаднал за сметка на другия...за мен Шакири го взехме да е резерва на Мане и Салах,а това че е играл зад нападателя във някоя контрола,не го прави мечтания плеймейкър,от който имаме нужда!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- cskarcheto92
- Контакти:
Шакири е играч, който може да играе на всяка една позиция в халфовата линия. И да, може това да е нашата десятка. И за мен Фекир е прехвален играч, който направи добър сезон и до там. На световното се появи за има,няма 20 минтути и не направи нищо впечатляващо. Играч за не повече от 40 млн. Аз също ще съм доволен ако Рамзи дойде при нас. Ще видим какво ще стане до затварянето на прозореца.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
-
john barnes
cskarcheto92 написа:Шакири е играч, който може да играе на всяка една позиция в халфовата линия. И да, може това да е нашата десятка. И за мен Фекир е прехвален играч, който направи добър сезон и до там. На световното се появи за има,няма 20 минтути и не направи нищо впечатляващо. Играч за не повече от 40 млн. Аз също ще съм доволен ако Рамзи дойде при нас. Ще видим какво ще стане до затварянето на прозореца.
Въпроса е къде е най-силен и на коя позиция ще бъде най-полезен за отбора. То и данчо стреса може да играе на всяка позиция,милнър и той,вайналдум и той,ама къде са най-полезни е друг въпрос. Клоп харесва поливалентни играчи и ще видим къде точно ще играе Шакири.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- ralka_levskarka
- Контакти: