Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Сделка или НЕ ...part 2...

Мнениеот veseo » 26 яну 2010 19:11

Вяра не вяра, ултиматумът изтече. И на Абрамович няма смисъл да се дава време да довърши евентуална сделка вече. Мачове през пролетта НЕ трябва да се играят при никакви обстоятелства.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

veseo
Контакти:

Re: 16 скъсаха с Ботев на Арбитражния съд днес

Мнениеот veseo » 26 яну 2010 19:13

Тракиец 1912 написа:
dde написа:няма ли някакви последици след като разтрогнат 16 проф. футболисти по вина на клуба. Май имаше ограничения в новите картотеки. Ако има такова нещо Д.Х. няма да може да започне първенството с някакви несретници отнякъде.

Има, няма ограничения, че то кой ще дойде да играе за без пари в тая обстановка. Трябва да е пълен самоубиец.

Факт е, че баберици като тия които почнаха първенството все ще се намерят... за 5 минути "слава" и надежда да ги видят и вземат после поне в средняк в Б група...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 26 яну 2010 19:16

Този път няма да има и такива "баберици", а може би и 5-те минути слава няма да ги има, защото при нас яко намирисва на "В" група. Така че...., на който му се играе в нечовешки условия, оплюван и побийван от фенове в отбор, който няма да завърши шампионата да заповяда ;)
Последна промяна от Тракиец 1912 на 26 яну 2010 19:18, променено общо 1 път.

vasobaso
Контакти:

Мнениеот vasobaso » 26 яну 2010 19:16

Madridist написа:Тъжен ден за пловдивския футбол :cry:

Стига, майна, не падай духом!!! Аз пък се зарадвах много. Това си е първата добра новина от доста време. Скоро ще сме СВОБОДНИ!!!
Herbsupported Ape

dde

Мнениеот dde » 26 яну 2010 19:19

хора, в случая "футболисти" всякакви. Въпроса е дали няма ограничения - някаква квота за професионални футболисти, да не може президента /в случая ДХ/ да си прави каквото иска. Доколкото знам, мисля че не може да се картотекира футболист на мястотот на разтрогнал по вина на клуба. Това ок ако е един или двама, но в случая става въпрос за 16??

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Селчо май пак ще ни излъже.

Мнениеот Alternative » 26 яну 2010 19:50

since_1912 написа:
Alternative написа:Селският,ако утре не продаде отбора го обявявам официално за Луд!Изображение

П.П.В момента лудоста му е на 99процента.Останал му е 1 процент за размисъл :mrgreen:
На кой да го продаде и какво да продаде?На мен или на теб,не се излагайте с такива изказвания,забравете продажби и тем подобни,не падайте на нивото на изрода.

Човек,гледай себе си.Не виждаш ли иронията която съм "вкарал"!Мисли малко преди да коментираш!
Изображение
Изображение

vranchevi
Контакти:

Мнениеот vranchevi » 26 яну 2010 19:51

Yellow major написа:Vranchevi ти да нямаш нещо общо с Жоро "банкерчето" Христозов?
Дори и да стане този филм, мръсника се гласи да остане до края на шампионата и след това да се продадат играчите и кой от където е...
Докато Пичони е тук тази схема може да проработи,отиде ли си да знаете ,че този филм се проваля.
Друг е въпроса дали ни харесва това на феновете?

Нямам нищо общо.Дори когато в офиса Селския каза, че италианците имат много пари, именно аз му казах да не слуша този Христозов и да намали цената.Не искам да давам на никой празни надежди.Просто отбелязвам, че въпреки новите слухове за сделка, се проведе атаката срещу Селския.

Потребителски аватар
joker1912
Контакти:

Мнениеот joker1912 » 26 яну 2010 20:07

не е ли по добре малко да изчакаме ? :)

vasobaso
Контакти:

Мнениеот vasobaso » 26 яну 2010 20:13

joker1912 написа:не е ли по добре малко да изчакаме ? :)

Твърде МНОГО чакахме!
Herbsupported Ape

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 26 яну 2010 20:23

италианци германци бразилци да забравят докато не се подпише договор по продажбата,а иначе аз лично вече искам бфс да ни изхвърлят от групата и да има време да се организира всичко до есента за нов ботев
селски вземи си скункса не се сърди

Върни се в “Архив”