LevskiZavinagi написа:j0rka7aa написа:Перес е някво извънземно гуру, не може да му се отрече, да си купиш 5-ти вратар в лицето на Куртоа за 40млн. и да накараш Челси да дадат 80млн. за вратар, който преди 6м. ти щеше да купиш за 20млн. си е същинско изкуство..![]()
Иначе Куртоа е добро попълнение, но е време да разкараме поне 2-ма вратари.
Ако Перес купи поне 1 футболист на световно ниво ще успее да замаже очите на феновете с чутовния си провал това трансферно лято, ако пък е някой нападател феновете отново ще започмнат направо да го боготворят и да обясняват колко прекрасна е трансферната му политика последните 3 сезона![]()
![]()
Жорка, ти преди време много му сипваше на Перес, но накрая човека ще си излезне гений. Да, малко е антипатичен, но може би налагането на млади футболисти и по-ранната смяна на Роналдо ще даде положителен ефект на отбора в близко бъдеще. Когато вече младите натрупат достатъчно опит и мачкат наред (и сме свикнали да играем без КР7), тогава някъде на Барса ще им се наложи да се разделят с Меси и ще имаме голямо предимство.
Аз Перес никога не съм го харесвал и няма да започна да го харесвам, но по отношение на трансферната му политика според мен трябва да намери златната среда между звездите и младите. В предишните 3 лета залагаше само на млади играчи и никой не му се е сърдил за това негово решение, но когато продадеш най-добрия си играч и е видимо, че отбора има нужда от освежаване и спешно закупуване на ЦН, който да измести алжирското ни дърво, е редно да предприемеш необходимите мерки. Зизу успя за 3 сезона да свали напражението от Перес и недоволството, което се беше надигнало срещу него преди да назначи Зидан, но сега е време да покаже, че знае какви са точните решения за доброто на клуба. Та моята теза за това трансферно лято е, че е необходимо Перес да вземе ЦН, който да бъде една от малкото световни звезди на този пост в момент - някой измежду Кейн/Икарди/Лева, за да може поне малко този песимизъм у феновете за предстоящия сезон да изчезне.