Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

SLAP
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот SLAP » 06 авг 2018 17:55

4x4 написа:
CaptainBertorelli написа:
SLAP написа:
4x4 написа:
SLAP написа:Следя Мауридес от два-три мача...
Колкото и да е абсурдно според мен, той има страшен проблем с удърите с крака, адски зле е.
Невероятно е ама до сега не съм видял един свестен удър с крак от него на всичкото мачове, които изигра за нас.
Това се затвърди и вчера, НЕНОРМАЛНИ пропуски в следствие на адски нескопосани удъри с крака.
Това е лошо, от където и да го погледнеш...

И аз това гледах снощи. Никаква техника. Това няма как да се научи. Компенсира с трудолюбие, себераздаване и хъс- пълна противоположност на един Бербатов да речем. Да тренира поне удари от средна и далечна дистанция, да увлича по двама защитници, да сваля топки към Десподов и Джеси и да се отчита с по един гол на мач и няма изобщо да му се разсърдим.
Иначе перфектен старт на сезона за целия отбор. 3 от 3 и 7:0 в първенството + 2 евро скалпа във витрината ;)

От части си прав, ама от части.
Не всеки мач ще му се отдаде възможност за удър с глава, а той като пропусне други ден с/у Копенхаген две 100%-ви с крак и ще вием на умряло на стадиона.
Не може така, къде са гледали скаутите, като са го вземали, той е като инвалид.
Дано не му се отдаде възможност за удър с крак при 100%-во положение щото, лошо.
Изобщо много съм обезпокоен от това, дано не си прав(че не се учи)..
Може би затова е взет втория нападател ама, айде двамата да идем да градим къща, единия сляп другия сакат...

Какво значение има, дали бележи с крак, глава, гъз или както с Адмира там - с х.й? Работата му е да вкарва и той вкарва. Типичен консуматор, с отлично чувство за пласиране. Доброто чувство за пласиране е страхотно качество и не се удава на много нападатели. Е, нямал перфектен завършващ удар с крак... Той ако и това имаше, при нас ли щеше да играе?

:mrgreen: Айде за Копенхаген му пожелавам с петичка да им го набута !

Абе народе всичко е много хубаво ама НЕ играе с крака.
Има пласиране има 5 гола има страхотна физика има всяка първа топка.
Ама има и 3-4 фрапантни пропуска с крак.
Още веднъж ако му дойде за крак 100%-тово и той направи нещо такова като в последния мач.
ЕМ...
Не храня никой не критикувам никой , просто шибани гадни факти.
5 гола 4 с глава и един с корем, на първо четене не мога да си спомня за намадател с ДВА куци крака..

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 06 авг 2018 18:14

Споко, Мауридес вкарва и с крака. https://www.youtube.com/watch?v=STIzhejPlAI

Още не е дошло времето да разкрие пълния си потенциал.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 06 авг 2018 18:37

Преди нелепата контузия е бил машина и сега полага максимални усилия да достигне същото и по-добро ниво. Ама тогава ще духне я в Китай я другаде за петорно повече мангизи и ще търсим такъв като него.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 06 авг 2018 19:12

trokadero_ написа:Абе тука много хора не мислят . За такова начало никой не си е помислял. Особено и Копенхаген ако отстраним ще е перфектно.
От там нататък какво очаквате ? Лесни отбори ли ...

Дори и до Копенхаген да стигнем,пак ще е нещо. Трябва да се върви стъпка по стъпка. За тази година И 3 кръга в Европа са си ОК. Е няма да е зле и повече,но ….Като гледам Лудогорец май са готови да сдадат властта. Това ,ако стане ще е едно добро начало за нас и началото на края за бизнес проекта.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 авг 2018 19:56

Според мен Мауридес е нещо като типичния централен нападател от 70-те и началото на 80-те на миналия век. Типичен таран , играе много добре с глава, борбен,бори се мачка защитниците. За мен е малко бавен и статичен може би ако свали няколко килограма би било по-добре за него.
Иначе нещо,което вашето ръководство трябва да осмисли - в следващите 25 дни имате до момента 6 мача ,ако се класирате за плейофния кръг още два мача . Като тези мачове може да ви осмислят сезона - за шампионата гостувания на Лудогорец и Ботев плюс мач със Славия, за ЛЕ - Копенхаген и евентуално плейофен мач. Опита показва ,че българските отбори много трудно могат да играят на два фронта. На нас през сезон 2010/11 това ни изяде главата .
За всеки е ясно ,че Лудогорец имат проблеми в момента ,но при този жребий почти сигурно ще влезнат в групите на ЛЕ и за мен и в момента имат най-добрия отбор ,но май "готвят" треньора . И е въпрос на време кога Лудогорец ще влезне в серия и е добре ,ако искате да ставате шампиони, е много добре да вземете преднина пред да влезнат в пътя.

TheOne
Контакти:

Мнениеот TheOne » 06 авг 2018 22:09

honda написа:Според мен Мауридес е нещо като типичния централен нападател от 70-те и началото на 80-те на миналия век. Типичен таран , играе много добре с глава, борбен,бори се мачка защитниците. За мен е малко бавен и статичен може би ако свали няколко килограма би било по-добре за него.
Иначе нещо,което вашето ръководство трябва да осмисли - в следващите 25 дни имате до момента 6 мача ,ако се класирате за плейофния кръг още два мача . Като тези мачове може да ви осмислят сезона - за шампионата гостувания на Лудогорец и Ботев плюс мач със Славия, за ЛЕ - Копенхаген и евентуално плейофен мач. Опита показва ,че българските отбори много трудно могат да играят на два фронта. На нас през сезон 2010/11 това ни изяде главата .
За всеки е ясно ,че Лудогорец имат проблеми в момента ,но при този жребий почти сигурно ще влезнат в групите на ЛЕ и за мен и в момента имат най-добрия отбор ,но май "готвят" треньора . И е въпрос на време кога Лудогорец ще влезне в серия и е добре ,ако искате да ставате шампиони, е много добре да вземете преднина пред да влезнат в пътя.

Много правилен и коректен анализ на ситуацията.
Уж имаме дълбочина в състава, но основния аргумент за нас е НЕМ, той е бил асистент в отбори, играещи в този ритъм..
Честно ти казвам едва ли не като на Бог му вярваме на НЕМ, просто всичко на него се оповава, всичко в него има вяра.
Лично за мен ЛЕ е с по-голям преоритет. В първеснтвото има толкова много време, има по 4 мача с Разград, с "Левски", със всички конкуренти.
Докато за ЛЕ имаш само два мача, те решават всичко, затова съм за 200% влагане в тези два мача и каквото сабя покаже...

Не съм си мечтал, преди началото на турнира, да срещнем отбор нато Копенхаген, да гледаме любимия отбор на живо с.у такъв отбор. Всичко след Адмира е бонус ама искаме да вземем джакпота...

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 06 авг 2018 22:18

Мисля че са чиста случайност слабите резултати на зелените и в най-скоро време ще почнат да мачкат с всички средства. Ние си играем мач за мач. След Копенхаген идва ред на Славия, след това пак Копенхаген и след тях Лудогорец. Ще има физическо и емоционално изтощение но нито ще подценим Славия, нито ще мислим за лудите преди последния съдийски сигнал с Копенхаген. Тогава вече ще си премерим силите с разградчани и ако ги бием значи даваме сериозна заявка за титлата. Но и за мен мачовете с датчаните са най-важните в момента. С Лудогорец всяка година играем дето се вика :mrgreen:
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 07 авг 2018 01:15

Миналата година ЦСКА имаше нелош баланс срещу Лудогорец. Загубата на точки срещу по-слаби отбори ни изяде главата, както и лошата форма през пролетта.
Сега виждам, че до момента ЦСКА играе, колкото е нужно, за да се вземе максимума. Срещу датчаните нужното ще е много повече - трябва здрава битка, много търчане, взаимопомощ и концентрация. И късмет естествено.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 авг 2018 09:03

Мауридес го метнаха в дълбокото от самолета, защото ръководството закъсня с привличане на заместник на Каранга, а аз очаквах доста по-дълъг период на адаптация.
Момчето се справя прилично и адаптирайки се, бележи с ташаци, корем, глава, .... с каквото му е под ръка :)
Друго нещо започва да ми прави впечатление - проявите на открит егоизъм у Киро.
Дали не е решил да понатрупа голова статистика за един добър трансфер?
Ироничното подмятане, че Каранга трябва да му е благодарен за асистенциите и че благодарение на тях е подписал за добри пари, е показателно донякъде.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 07 авг 2018 10:25

Red_Neck написа:Друго нещо започва да ми прави впечатление - проявите на открит егоизъм у Киро.
Дали не е решил да понатрупа голова статистика за един добър трансфер?
Ироничното подмятане, че Каранга трябва да му е благодарен за асистенциите и че благодарение на тях е подписал за добри пари, е показателно донякъде.

Една разходка до Бялка и би трябвало да се оправи :lol: :mrgreen: :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”