сини богове написа:Като се заговорихме за нови играчи, Левски спешно се нуждае от вратар. Полачек е тотал щета, а за Божидар въобще не ми се говори.
Все си мисля, че на първо време се нуждаем от добър спортен психолог.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
сини богове написа:Като се заговорихме за нови играчи, Левски спешно се нуждае от вратар. Полачек е тотал щета, а за Божидар въобще не ми се говори.
Shisharko написа:Все си мисля, че на първо време се нуждаем от добър спортен психолог.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:сини богове написа:Като се заговорихме за нови играчи, Левски спешно се нуждае от вратар. Полачек е тотал щета, а за Божидар въобще не ми се говори.
Откровено почвате да дразните с това непрестанно мрънкане. Как и кога прецени, че Полачек е тотал щета?
ПП Направи ми впечатление, че след като топката се върне към Полачек, той не я изритва надалече в тъч, за разлика от Митрев, а сравнително често и доста точно я насочва към определен наш играч, или зона, в която имаме няколко състезатели в предни позиции.
сини богове написа:Момчета, от години може би изразявам за първи път някакво негативно мнение по посока футболист на Левски, та не бързайте да ме причислявате към мрънкачите. Полачек има сериозен проблем при излизанията, дано се дължат на психологически, а не на спортно- технически проблем. До сега, вярно, че и времето в което игра е малко, не съм го видял да излезе и пресече подаване. При 2 метра ръст, да не излизаш на корнерите, ми се види малко странно. И с Черно Море, и вчера с Враца, показа по- бавни реакции от необходимото. За едно съм съгласен с вас, с крака играе по- добре от Божката, изританите топки остават в игралното поле, докато Божката всяка втора топка я изкарваше в тъч. Като цяло, Полачек изобщо не ми вдъхва доверие и ако ме опровергае, ще бъда най- щастливият човек във форума и публично ще се извиня.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
THE G.A.M.E написа:Полачек май бяха писали, че има рекорд по сухи мрежи в Полша, а при това май тимът му дето е играл там, съвсем не минава за "Гранд".
Все си мисля, че човек играл на ниво в Елита на Полша, не може да е слаб.
Не че полското Първенство е "мега-класно", но си е над нашето, все пак ...
TristaNNN написа:В сайта на БФС-то вече има дата и час за мача с Дунав, та модераторите може да обновят темата "/анкета/Левски - програма 2018/2019":
Дата Час Домакин Гост
11.08.18 21:00 "Дунав" -:- "Левски"
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта