но ако тоя Жоржиньо така ще играе, защо Йосков не е в групата...... и защо е в Черно море?!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
damyanov1963 написа:Айде, Честито!
Поздрави от Ники Митов!
Великия треньор Илиянчо в рамка да си го Сложите!
[offtopic]Толкова мача ви провали, вие си го хвалехте, а иначе сте големи разбирачи на футбол с претенции за голям отбор![/offtopic]
ralimavridov1 написа:Здравейте, и аз да се изкажа.
Не знам по каква причина, но след връщането на обновения ТИЧА, спрях да ходя на мачове с удоволствие, да не говорим, че изобщо вече не ходя. След като на няколко пъти си тръгвах разочарован още преди края си казах, че тази работа не е за мен.
Вече даже и репортажи отбягвам да гледам...
За мен всичко започна от момента в който го изгониха...
Късметлия, алкохолик и не знам си какъв, но в негово присъствие отборът винаги е имал дух.
Феновете го мразеха, обичаха, псуваха, но нещата бяха някак живи.
Сега даже не мога да ги напсувам, от безразличие.
Кролик написа:Не знам какво харесахте в играта ни в София срещу Левски. Не гледах мача със Септември, но резултата не ме учудва. Играта ни е бездушна с липсва на синхрон в линиите. Съдиите са ни най-малкото зло. Липсва класа ! Нямаме класни играчи, които да поведат отбора.
П.с.: нека вечните евро надежди да си гледат в техния двор (да не кажа нещо друго, че много се обиждат)
sin4ec написа:Кролик написа:Не знам какво харесахте в играта ни в София срещу Левски. Не гледах мача със Септември, но резултата не ме учудва. Играта ни е бездушна с липсва на синхрон в линиите. Съдиите са ни най-малкото зло. Липсва класа ! Нямаме класни играчи, които да поведат отбора.
П.с.: нека вечните евро надежди да си гледат в техния двор (да не кажа нещо друго, че много се обиждат)
В София нищо не играхте, но тренерът ви правилно е забелязал, че Белаид не си покрива хората и се получи. Подценихте ДИТ и ви попиляха. Нормални неща са това-случват се навсякъде...
sin4ec написа:Кролик написа:Не знам какво харесахте в играта ни в София срещу Левски. Не гледах мача със Септември, но резултата не ме учудва. Играта ни е бездушна с липсва на синхрон в линиите. Съдиите са ни най-малкото зло. Липсва класа ! Нямаме класни играчи, които да поведат отбора.
В София нищо не играхте, но тренерът ви правилно е забелязал, че Белаид не си покрива хората и се получи. Подценихте ДИТ и ви попиляха. Нормални неща са това-случват се навсякъде...
Кролик написа:За съжаление "нормалните неща" взеха да си стават традиция, малко като при вас с евро изявите ... а на това дето го играем в България даже му викаме футбол ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта