Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот blue avalanche » 02 авг 2018 13:16

Kris_men2000 написа:Нова контузия застигна Левски. Полузащитникът на "сините" Антони Белмонт е със съмнения за разкъсан мускул.

Французинът, който не се нрави с изявите си на терена, получи травмата в мача с Черно море (2:2) и бе заменен принудително още през първото полувреме.

Все още не е ясно колко време ще отсъства Белмон. Това зависи от разкъсването, като вариантите са от 20 дни до два месеца и повече.

През последните седмици сътресенията при "сините" идват от всички фронтове. Отборът сензационно отпадна от слабака Вадуц на старта в Лига Европа, бившият треньор Делио Роси беше уволнен, а за капак пропадна "резервния мач" с Милан за юбилея на Гунди.

За капак пък с контузии на "Герена" са още Серджиу Буш, Иван Горанов, Фелипе Нашименто и Паулиньо, като травмата на последния стряска ръководството, защото може да се окаже по-сериозна от очакваното.

Вчера пък стана ясно, че бившият футболист на тима Станислав Ангелов е успял да осъди клуба...

Прочети още на: https://www.gol.bg/levski/2018-08-02/ni ... dno-kroshe

Това е резултата на една година работа на човека слънце в Левски - Спасчо футболният гуру и неговият пророк - Краси.

А контузиите и "резервния мач" с Милан са на сметката на Русев и Иванов, защото...??? :?
Уволнението на Роси "плюс" ли е или "минус"? Не разбрах...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 авг 2018 13:20

Той Спас и Краси Иванов сигурно тренират играчите, та те са виновни за контузиите....ей Богу :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 авг 2018 13:52

Още едно доказателство, че Тошко Симов е млад и "зелен". Не знам с какъв акъл наши искаха да остане за постоянно. Преди седмица още Белмонт беше с контузия от тренировката, за чий беше титуляр срещу ЧМ?
Уважения към Тошко, но има още много какво да учи.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 02 авг 2018 13:59

JackPackage написа:Той Спас и Краси Иванов сигурно тренират играчите, та те са виновни за контузиите....ей Богу :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

А случайно аз ли назначих този италиянски некадърник и неговите аматьорски протежета за треньор.КОЙ е виновен според теб за състоянието на Левски? Кой назначава тези аматьори на работа в клуба? Питам кой? Аз ли? Когато Реал закъса яко първи си тръгна като виновник президента на клуба.Всичките злини идват от там.Той е главата той решава и съответно като обърка всичко той е виновен а не некадърниците които той е назначил в клуба.
Последна промяна от Kris_men2000 на 02 авг 2018 15:18, променено общо 1 път.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 02 авг 2018 14:02

ralka_levskarka написа:Още едно доказателство, че Тошко Симов е млад и "зелен". Не знам с какъв акъл наши искаха да остане за постоянно. Преди седмица още Белмонт беше с контузия от тренировката, за чий беше титуляр срещу ЧМ?
Уважения към Тошко, но има още много какво да учи.

Ми да отива да се учи някъде другаде а не в Левски.Тука да не е училище за зелени.Та даже и го съжаляваме че пречи на Левски и е неук.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 02 авг 2018 14:09

blue avalanche написа:
Kris_men2000 написа:Нова контузия застигна Левски. Полузащитникът на "сините" Антони Белмонт е със съмнения за разкъсан мускул.

Французинът, който не се нрави с изявите си на терена, получи травмата в мача с Черно море (2:2) и бе заменен принудително още през първото полувреме.

Все още не е ясно колко време ще отсъства Белмон. Това зависи от разкъсването, като вариантите са от 20 дни до два месеца и повече.

През последните седмици сътресенията при "сините" идват от всички фронтове. Отборът сензационно отпадна от слабака Вадуц на старта в Лига Европа, бившият треньор Делио Роси беше уволнен, а за капак пропадна "резервния мач" с Милан за юбилея на Гунди.

За капак пък с контузии на "Герена" са още Серджиу Буш, Иван Горанов, Фелипе Нашименто и Паулиньо, като травмата на последния стряска ръководството, защото може да се окаже по-сериозна от очакваното.

Вчера пък стана ясно, че бившият футболист на тима Станислав Ангелов е успял да осъди клуба...

Прочети още на: https://www.gol.bg/levski/2018-08-02/ni ... dno-kroshe

Това е резултата на една година работа на човека слънце в Левски - Спасчо футболният гуру и неговият пророк - Краси.

А контузиите и "резервния мач" с Милан са на сметката на Русев и Иванов, защото...??? :? Той назначи Нулио и некадърните му помощници за треньори в Левски. Та дате питам на кой на сметката са?
Уволнението на Роси "плюс" ли е или "минус"? Не разбрах...
Голям плюс но това не е решение на Спасчо.Ако зависеше от него Дельо още щеше да ни къса нервите .Това решение на Спасчо беше под натиска на всички фенове ,легенди и истинският собственик в сянка на Левски.Той е просто мекушава и слугинажна кукла на конци.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 авг 2018 14:40

Kris_men2000 написа:
JackPackage написа:Той Спас и Краси Иванов сигурно тренират играчите, та те са виновни за контузиите....ей Богу :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

А случайно аз ли назначих този италиянски некадърник и неговите аматьорски протежета за треньор.КОЙ е виновен според теб за състоянието на Левски? Кой назначава тези аматьори на работа в клуба? Питам кой? Аз ли? Когато Реал закъса яко първи си тръгна като виновник президента на клуба.Всичките злини идват от там.Ток е главата ток решава и съответно като обърка всичко той е виновен а не некадърниците които той е назначил в клуба.

1. За Реал - президентът на клуба НЕ Е собственик на клуба. Това само така...за информация. Президентите на Реал и Барса, например, се избират и са с мандати. И Лапорта, например, не си тръгна, въпреки, че изгуби вота на недоверие. ;)
2. Мога да ти намеря периоди от историята на клуба ПРЕДИ Русев и с ТОЛКОВА контузии. ;) Но не ми се рови...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 авг 2018 15:17

Абе тоя Краси Иванов ли е ''директорчето дето до оня ден продавал телевизори и перални'' според Насо Сираков? :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 02 авг 2018 15:28

Питам съвсем сериозно и иска някой да ми отговори но честно.Кой го е страх от Наско Сираков.Защо най-разбиращият от футбол човек се държи вече 10 години далеч от Левски.Кой е заповядал да е така далеч от нас.Кой го е страх в Левски от него.Аз се сещам за една причина.Не го искат в Левски защото ще оправи клуба,ще ги направи шампиони и ще обърка сметките на много хора даже и на тези в клуба не само на враговете.Левски се източва мощно и без задръжки.Далаверата е огромна а клуба е параван на изедниците унищожаващи Левски.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 02 авг 2018 15:33

blue avalanche написа:
Kris_men2000 написа:

А случайно аз ли назначих този италиянски некадърник и неговите аматьорски протежета за треньор.КОЙ е виновен според теб за състоянието на Левски? Кой назначава тези аматьори на работа в клуба? Питам кой? Аз ли? Когато Реал закъса яко първи си тръгна като виновник президента на клуба.Всичките злини идват от там.Ток е главата ток решава и съответно като обърка всичко той е виновен а не некадърниците които той е назначил в клуба.

1. За Реал - президентът на клуба НЕ Е собственик на клуба. Това само така...за информация. Президентите на Реал и Барса, например, се избират и са с мандати. И Лапорта, например, не си тръгна, въпреки, че изгуби вота на недоверие. ;)
2. Мога да ти намеря периоди от историята на клуба ПРЕДИ Русев и с ТОЛКОВА контузии. ;) Но не ми се рови...

Това е така но те си тръгнаха предсрочно.Просто бяха изритани.Лапорта заради Неймар а Перес заради далавери и беше вкарал Реал в огромни дългове.Даже тогава си продадоха базата на общината за 700мл. за да се спасят от фалит.И двата клуба имат по 100 000 члена които участват в избора за президент.Но и техният глас се чува и тежи на мястото си.

Върни се в “Левски”