Dedo1948 написа:Тези от Моко каква каша забъркаха с този юбилей силно подпомагани от аматьорщината на Русев и неговия екип.
Имам съмнения, че Артур е почнал работа при тях, като оператор на факс

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Dedo1948 написа:Тези от Моко каква каша забъркаха с този юбилей силно подпомагани от аматьорщината на Русев и неговия екип.
шивача написа:koisa написа:Не знам, но днес за пореден път се доказа, че с БГ треньор е най-добре... Сега остава само и Ел Маестро да се осере.
много пъти съм го казвал-имаме 5-6 много добри треньори, а водещите ни отбори 3-4. Но Българите ги мачкат, плюят, гонят, после ги връщат, и пак наново ги унизяват. Затова браво на такива като Стойчо, които си търсят правата в съда. Така наречените "бизнесмени" болшенството от които са с доста нисък интелект, но оперирани от морал, трябва да бъдат здраво сурвакани. Но ние сме си робско племе и се кланяме на всички. Иначе сърби и македонци и други сърбо-говорящи също имат шанс за успех, не само заради близостта на езика, а основно заради близкия манталитет.
wilge написа:Една от характерните черти на българина, редом със злобата, завистта, мързела и неорганизираността е нихилизма. Към всичко българско. Ако някой успее да отговори защо изгонихме най- добрите си треньори в чужбина, защо занемарихме ДЮШ, защо напълнихме отборите си с недоказани и изгонени от всякъде безработни с екзотичен цвят на кожата опитващи се да играят футбол съмнителни типове за сметка на горе- долу добре обучени наши момчета ще го призная. Сами сме си виновни.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
koisa написа:Не знам, но днес за пореден път се доказа, че с БГ треньор е най-добре... Сега остава само и Ел Маестро да се осере.
wilge написа:koisa написа:Не знам, но днес за пореден път се доказа, че с БГ треньор е най-добре... Сега остава само и Ел Маестро да се осере.
Мислиш ли, че причината е само в треньора? Ако не бяха съдиите, смяташ ли, че делиорманци щяха да си вземат първите два мача в България? Е, в Заарата и неблагодарника Цонев им помогна. Те, впрочем, всяка година тръгват трудно. Обикновено после в ППЛ наваксват. Особено когато ние играем контроли и се учим да ходим.
koisa написа:wilge написа:koisa написа:Не знам, но днес за пореден път се доказа, че с БГ треньор е най-добре... Сега остава само и Ел Маестро да се осере.
Мислиш ли, че причината е само в треньора? Ако не бяха съдиите, смяташ ли, че делиорманци щяха да си вземат първите два мача в България? Е, в Заарата и неблагодарника Цонев им помогна. Те, впрочем, всяка година тръгват трудно. Обикновено после в ППЛ наваксват. Особено когато ние играем контроли и се учим да ходим.
За Лудогорец няма значение кой ще им бъде треньор, ако става въпрос само за Дриша лигата. Тук няма кой да им свири като снощи. Но е факт, че двата им големи провала в ШЛ са все с чужденци... Не знам, но си мисля, че с Херо или Дерменджиев щяха да отстранят унгарците... И ние имахме Делио Роси, но ни опукаха лихтенщайнци...
wilge написа:Една от характерните черти на българина, редом със злобата, завистта, мързела и неорганизираността е нихилизма. Към всичко българско. Ако някой успее да отговори защо изгонихме най- добрите си треньори в чужбина, защо занемарихме ДЮШ, защо напълнихме отборите си с недоказани и изгонени от всякъде безработни с екзотичен цвят на кожата опитващи се да играят футбол съмнителни типове за сметка на горе- долу добре обучени наши момчета ще го призная. Сами сме си виновни.
wilge написа:шивача написа:koisa написа:Не знам, но днес за пореден път се доказа, че с БГ треньор е най-добре... Сега остава само и Ел Маестро да се осере.
много пъти съм го казвал-имаме 5-6 много добри треньори, а водещите ни отбори 3-4. Но Българите ги мачкат, плюят, гонят, после ги връщат, и пак наново ги унизяват. Затова браво на такива като Стойчо, които си търсят правата в съда. Така наречените "бизнесмени" болшенството от които са с доста нисък интелект, но оперирани от морал, трябва да бъдат здраво сурвакани. Но ние сме си робско племе и се кланяме на всички. Иначе сърби и македонци и други сърбо-говорящи също имат шанс за успех, не само заради близостта на езика, а основно заради близкия манталитет.
Една от характерните черти на българина, редом със злобата, завистта, мързела и неорганизираността е нихилизма. Към всичко българско. Ако някой успее да отговори защо изгонихме най- добрите си треньори в чужбина, защо занемарихме ДЮШ, защо напълнихме отборите си с недоказани и изгонени от всякъде безработни с екзотичен цвят на кожата опитващи се да играят футбол съмнителни типове за сметка на горе- долу добре обучени наши момчета ще го призная. Сами сме си виновни.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта