А относно суперлативите от италиански медии за Роси... ами, първо той си е италианец. И след това, в последните няколко години ние сме отбор от периферията - борим се за третото място, в Европа сме до първия съперник. Реално, Роси дойде да стане треньор на отбор без амбиции и способности. Самият той се оказа, че се вписва идеално в този профил.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
Мисля, че толкова обезкуражаващо не сме изглеждали от последния престой на Митов. Не виждам как ще се оправим, освен ако Славиша не реже живо месо. И какво значи "пуснал го" за Нашименто?
Ужас. Просто ужас. Аз вярвам обаче, че ако се класираме за първата шестица, може да направим нещо. Много зависи от Славиша. Сега гледам Тошко, втори мач излиза с титулярите на Роси: Белмонт, Кабрал... Мариани веднага получи титулярно място, Гомес отново е в дефанзивния вал. Не знам, но явно Славиша има топки.
А относно суперлативите от италиански медии за Роси... ами, първо той си е италианец. И след това, в последните няколко години ние сме отбор от периферията - борим се за третото място, в Европа сме до първия съперник. Реално, Роси дойде да стане треньор на отбор без амбиции и способности. Самият той се оказа, че се вписва идеално в този профил.
koisa написа:Dedo1948 написа:gihuelo написа:Dedo1948 написа:Мач ще си има,Милан идват. Успех!
До тук от три пъти нито един път не позна.
Не се съмнявам в твърде ниската класа на българските журналисти но твоето "май" е доста колебливо понятие.
То за това и не се задържа много време в ръководните органи
Май без да искам познах,че все пак Моко са зацапали свещите и мач няма да има,поне не през август. Вдигнах леко нивото на българската журналистика.
Нищо не си познал...Ти писа за някакво плащане до не знам си колко часа, а то се оказа, че на тази дата Милан предпочитат да играят с Реал за трофей и далеч повече пари.
Нищо не съм познал,но мач на 11 август няма да има с Милан. Факт. А дали са преведени парите до 19 ч,явно не са иначе Милан щеше да дойде. Както и да е,следим тази сага с интерес. Замесените лица са доста ловки играчи и ми е интересно как ще врътнат балъците.
Атанас Кабов преподписа своя договор с Левски за още 3 години. Юношата на "сините" парафира контракта днес по обяд в офисите на клуба.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- ralka_levskarka
- Контакти:
Заглавието за нашето крило малко подвежда. От него разбрах така че Паулиньо ще е контузен един месец и чак след това ще започне тренировки, а то всъщност е една седмица и после ще проведе нещо като подготовка. 
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Kris_men2000
Браво.Това е добре,че не изпускаме с лека ръка юношите си.Но в Левски няма да хване ръка.Та го виждам от утре в Арда Кърджали под наем.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Kris_men2000 написа:Браво.Това е добре,че не изпускаме с лека ръка юношите си.Но в Левски няма да хване ръка.Та го виждам от утре в Арда Кърджали под наем.
От Арда са освободили двама наши. Много ще са били добри
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Dedo1948 написа:Нищо не съм познал,но мач на 11 август няма да има с Милан. Факт. А дали са преведени парите до 19 ч,явно не са иначе Милан щеше да дойде. Както и да е,следим тази сага с интерес. Замесените лица са доста ловки играчи и ми е интересно как ще врътнат балъците.
Няма да има мач, но не заради парите, а заради Милан, които предпочитат на тази дата да играят с Реал, вероятно за повече пари и трофей. Щом са заявили готовност да се играе на друга дата, значи не е заради парите "които според теб не са внесени". Ако имаше подписан предварителен договор, нямаше как да стане това!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
С играчи като Ривалдиньо,Кабрал,Белмонт,Костов, и Белаид няма как да искаш да се бориш за нещо повече от 3-4 място
Имаме Яблонски,Холмар,Обертан,Паулиньо,Тиам, и Гомес които стават за нас,Горанов,Цветкович,Нашименто,Полачек? Мариани и Буш, от тях може да излезе нещо, другото е пълнеж
Имаме Яблонски,Холмар,Обертан,Паулиньо,Тиам, и Гомес които стават за нас,Горанов,Цветкович,Нашименто,Полачек? Мариани и Буш, от тях може да излезе нещо, другото е пълнеж
България има природни богатства,
- blue avalanche
- Контакти:
mikata написа:С играчи като Ривалдиньо,Кабрал,Белмонт,Костов, и Белаид няма как да искаш да се бориш за нещо повече от 3-4 място![]()
Ми те и Литекс имат 12-13 играча и другото е пълнеж.
Даже смятам, че Полачек, Яблонски, Холмар, Горанов и Цветкович, ако са в оптимална форма, превъзхождат Черняускас, Чорбаджийски, Бодуров, Джеферсон и Секулич.