Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Ozzimozzi написа:koisa написа:Още на първата тренировка му прилошава на човека...![]()
Може да е махмурлия от снощи и да го цепи още главата!
Дарик:
- Днес на пресконференцията попитах за Панайотов какво се е случило, но ми отговориха, че причината е Кирил Вангелов.
Така или иначе за 11.08 имате сигурен мач, та закупените билети би трябвало да важат!mikata написа:В другия форум пишат,че мача с Милан отпада
Станахме като Кюрда с Марадона
Нова дата, а не 11 август, ще бъде потърсена за приятелския мач между Левски и Милан, съобщиха едновременно от пресслужбата на италианския гранд и от организатора от българска страна Moko Solutions.
Двубоят е във връзка със 75-годишнината от рождението на Георги Аспарухов-Гунди.
От двете страни потвърдиха съобщението, като се мотивираха с технически промени.
По най-бързия начин ще бъде потърсена нова дата, като това се синхронизира както с двата клуба, така и с Националния стадион "Васил Левски".
Ето и съобщението по темата от страна на Moko Solutions:
Поради промяна в спортния календар на Милан, събитието „75 години Георги Аспарухов“ се отлага за есента.
Мачът в чест на Гунди между Левски и седемкратния повелител на Европа, който бе предвиден за 11 август, се мести за по-късна дата, която в момента се договаря между организатора Moko Solution и двата клуба. Мястото на събитието остава същото – национален стадион „Васил Левски“
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: olimpi и 28 госта