Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Ozzimozzi » 31 юли 2018 13:31

rane написа:
Ozzimozzi написа:
Ябълката вече хрупа: Асен Букарев влиза в щаба на новия треньор на Левски

За мен лично е много странно връщането на Букарев, само половин година след като бе изритан от спортно-техническото ръководство на клуба и след приказките му за ябълката. Новият треньор споменава, че Асен му е предложен от ръководството.
Асен Букарев ми го предложиха от клуба, с него вече говорихме и се запознахме с философиите си за футбола. Мисля, че той може да помогне на отбора.

Вероятно Асен е имал открит конфликт с Роси и след отстраняването му, ябълката вече не е гнила.
Между другото къде се загуби вторият след Спас акционер в клуба Боримиров?

Червеят, който ядеше Ябълката отвътре се завърна, за да я довърши :lol:

Нещо не ми се връзва този, който лъска ябълката да си покани червеят. Има нещо гнило тук, но не е само ябълката. ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 31 юли 2018 13:44

Ozzimozzi написа:
rane написа:
Ozzimozzi написа:

За мен лично е много странно връщането на Букарев, само половин година след като бе изритан от спортно-техническото ръководство на клуба и след приказките му за ябълката. Новият треньор споменава, че Асен му е предложен от ръководството.
Асен Букарев ми го предложиха от клуба, с него вече говорихме и се запознахме с философиите си за футбола. Мисля, че той може да помогне на отбора.

Вероятно Асен е имал открит конфликт с Роси и след отстраняването му, ябълката вече не е гнила.

Нещо не ми се връзва този, който лъска ябълката да си покани червеят. Има нещо гнило тук, но не е само ябълката. ;)
Със сигурност. Абсолютно нелогичен ход на ръководството на отбора. Този се доказа, като мижитурка, а и май хич не става за работа в клуба. Говори се, че е с дебели връзки. Явно в любимия клуб само такива се назначават :evil:
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 31 юли 2018 13:47

https://web.facebook.com/vlacata/videos/10214931993686320/

Особено ценни подуенски размисли на тема припознаване . :)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 31 юли 2018 13:55

kolokolo написа:https://web.facebook.com/vlacata/videos/10214931993686320/

И реши да цитираш няколко фена на Левски говорещи откровени глупости за да легитимираш преместването на Литекс в София ли?
Браво! Истински припознавач. А снимаката на ГГ сигурно и в кенефа си си я окачил :) :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 юли 2018 14:46

Нашият екип се свърза лично с кариоката, за да разкрие малко повече за състоянието си. Ето, какво каза крилото пред „7 дни Левски”:

– Бих искал да успокоя феновете на Левски и да им кажа, че няма нищо притеснително относно здравето ми, след снощния мач. Оказа се, че е само схващане, което не е фатално и се надявам още за следващия мач да съм на разположение на новия треньор и ако той прецени, да играя!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 31 юли 2018 16:48

vvessel написа:
kolokolo написа:https://web.facebook.com/vlacata/videos/10214931993686320/

И реши да цитираш няколко фена на Левски говорещи откровени глупости за да легитимираш преместването на Литекс в София ли?
Браво! Истински припознавач. А снимаката на ГГ сигурно и в кенефа си си я окачил :) :)

А и в началото човека си каза, че говори само и единствено от негово име, а не от името на феновете на Левски! Колко жалко е да си припознавач!!!!
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 31 юли 2018 16:49

Левски е създаден 1914 г. но изгрява на небосвода през 1934г. Цели 20 годинки в забвение.Левски стана на сто годинки , цикъла се завъртя колелото се върти и времето също.Има един кръговрат който се повтаря на точно определени периоди от време.Та така 2034г. Левски пак мощно ще изгрее на небосвода.До тогава мъка ,ядове и оцеляване на истинските левскари. Ментетата сами ще изчезнат. И стига сме роптали срещу този и онзи. ЛЕВСКИ НАРОЧНО СЕ ДЪРЖИ В ИЗКУСТВЕНА КОМА ДО КОГАТО РЕШАТ ВЕЛИКАНИТЕ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 31 юли 2018 16:51

Kris_men2000 написа:Левски е създаден 1914 г. но изгрява на небосвода през 1934г. Цели 20 годинки в забвение.Левски стана на сто годинки , цикъла се завъртя колелото се върти и времето също.Има един кръговрат който се повтаря на точно определени периоди от време.Та така 2034г. Левски пак мощно ще изгрее на небосвода.До тогава мъка ,ядове и оцеляване на истинските левскари. Ментетата сами ще изчезнат. И стига сме роптали срещу този и онзи. ЛЕВСКИ НАРОЧНО СЕ ДЪРЖИ В ИЗКУСТВЕНА КОМА ДО КОГАТО РЕШАТ ВЕЛИКАНИТЕ.

Великаните? :)
Сменяй дилъра пич :)

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 31 юли 2018 16:56

rane написа:
Ozzimozzi написа:
rane написа:
Ozzimozzi написа:

Със сигурност. Абсолютно нелогичен ход на ръководството на отбора. Този се доказа, като мижитурка, а и май хич не става за работа в клуба. Говори се, че е с дебели връзки. Явно в любимия клуб само такива се назначават :evil:

Букарев собственоръчно си лепна супер горзно петно върху името, абсолютно лайнян ход. Махна се по някакви си причини, които не назова, но вмени, че нещо в Левски не е наред. Сега с Роси ли, със Спас ли, с Кр.Иванов ли... Сра по Дарик, сега се връща. Ако има хора на място сред журналистите, понеже получи трибуна, като напусна, да го поканят и питат оново - защо така се завъртяха нещата. Макар, че на мен ми е супер противен вече и нямам желание да слушам каквото и да е от него.

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 31 юли 2018 17:11

Serafim написа:Букарев собственоръчно си лепна супер горзно петно върху името, абсолютно лайнян ход. Махна се по някакви си причини, които не назова, но вмени, че нещо в Левски не е наред. Сега с Роси ли, със Спас ли, с Кр.Иванов ли... Сра по Дарик, сега се връща. Ако има хора на място сред журналистите, понеже получи трибуна, като напусна, да го поканят и питат оново - защо така се завъртяха нещата. Макар, че на мен ми е супер противен вече и нямам желание да слушам каквото и да е от него.

Според мен вина има Спас Русев и цялото ръководство на Левски. Не може един път да плюеш, после дс те канят пак. Капитана във важен европейски мач на полувремето да каже, че не му се играе и да е още в Левски и дори в групата за мачовете.....и още много подобни нелогични / некомпетентни/ действия!!!
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Върни се в “Левски”